Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie podnoszę i zaznaczam psiaka. Tyle tylko mogę, bo właśnie zbieramy na innego biedaka, a ja przekroczyłem chyba już limit swych deklaracji...:-( Gdyby nas na dogo było więcej...

Będę obserwował i podnosił...

Posted

Nie nic nie przeoczyłaś, jeszcze nie ma :) wydaje mi się, że ewentualne deklaracje będziemy zbierać na konto dopiero w momencie uzbierania potrzebnej kwoty, ale prosiłabym żeby w tej kwestii wypowiedziały się cioteczki bardziej doświadczone bo dla mnie to jest pierwsza zbiórka :)

Chciałam Wam jeszcze pokazać jak psiaki z Boguszyc potrafią się zmienić i wierzcie mi na słowo potrafią bezwarunkowo pokochać :) Moja sunia Fuksia została adoptowana niespełna rok temu i wyglądała tak

a tak wygląda obecnie :)

a tu jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/142893-Szukam-przyjaciela-przyjaciel-a-raczej-przyjaci%C3%B3%C5%82ka-znaleziona-)

Posted

Mikoada, dzieki za wiadomosc i zaproszenie na watek Bruna. W tej chwili jestem zadeklarowana na amen, ale jedna psina z moich deklaracji ma szanse na ds, wiec moze niedlugo bym mogla dac 25zl miesiecznie.
Pozdrawiam Ciebie i Fuksie, bardzo jest ladna, naprawde, a poza tym jak dobrze przeczytac watek, gdzie ktos z domem szuka psa, bo zawsze szuka sie domu dla psa,nie?

Posted

Mikoada, dzięki za wiadomosc i zaproszenie na watek Bruna. W tej chwili mam deklaracji więcej jak włosów na głowie, ale jedna psina z moich deklaracji ma szanse na domek, więc może niedługo dam jakąś deklarację.

Posted

Bardzo dziękuję cioteczki za przybycie, obecność i wsparcie też są w cenie :) dostałam PW od cioteczki aduska1212, która jednorazowo zadeklarowała 20 zł dziękujemy :loveu:

Posted

wygląda na to, ze jeden z moich wirtualnych podopiecznych nie będzie już potrzebował wsparcia, więc pod koniec miesiąca będę mogła przenieść deklarację na Bruna 20 zł/mies.