Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczkom ostatniaszansa i bico bardzo dziękujemy :):):) z podaniem konta na razie się wstrzymamy bo jeszcze nie jestem pewna kiedy zaczniemy zbierać pieniążki, czy już czy dopiero w momencie uzbierania wszystkich deklaracji...

Posted

Wchodzę z małym poślizgiem na wątek Bruna. Sorry mikoada:lol:. Jak każda z nas jestem zapsiona dokumentnie dlatego na dzień dzisiejszy mogę wspomóc Bruna jedynie wpłatą jednorazową 20,-
Jeżeli mogę cos podpowiedzieć to wydaje mi się, że faktycznie pieniądze powinny być zbierane dopiero jak będą w miarę ustawione wpłaty stałe. Na dzień dzisiejszy za dużo brakuje. Jeśli brakowałoby 50-60 zł. to zawsze jest nadzieja dozbierać np. bazarkami, ale przy takich brakach jak ma Bruno proponowałabym ostrożność.
Wpłaty jednorazowe też są bardzo cenne, ale je można przeznaczyć na karmę, transport (paliwo) czy konkretne, podstawowe zabiegi weterynaryjne.
Bruno jest pięknym psem powinien szybko znaleźć konesera dla siebie. Czego bardzo mu życzę :p

Posted

witam:-) cudny pies, urocza mordka, dołożę małe 20 zł jednorazowo jak już będziecie wpłaty zbierać, dajcie znać na pw

leć na górę skarbie, tyle miłości możesz dać człowiekowi, który da ci dom...

Posted

Misia znalazla dom staly, w zwiazku z czym deklaruje dla Bruna 25zl miesiecznie. Jak zaczniecie zbierac, to dajcie znac na pw gdzie wyslac przelew. Pozdrawiam i zycze powodzenia w akcji.

Posted

viola005 bardzo dziękujemy, stałe deklaracje to teraz naprawdę cud :) powodzenie i kciuki na pewno się przydadzą bo jak widać niestety jest ciężko...

Posted

cioteczka wiolabiszop zmieniła swoją deklarację jednorazową na deklarację stałą 10 zł, którą będzie płacić przez 6 miesięcy, bardzo dziękujemy :)