Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mikoada']Zapraszam na wątek kolejnej Boguszyckiej bidy :( Bardzo smutna Onka Vega http://www.dogomania.pl/threads/198169-ONka-Vega-z-Boguszyc-r%C3%B3wnie%C5%BC-chce-byc-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-!!!-Pomo%C5%BCesz?p=15919130#post15919130

dopiero co wybierałam zdjęcia Vegi a tu ... PROSZĘ , jest watek :multi: Mikoado :loveu::loveu::loveu: uwielbiam Cię . I co nie myliłam się ? Oczy Vegi takie straszliwie smutne , jakby była zrezygnowana ... snuje sie głównie pod ścianami :-( Ewa

Posted

Oj bardzo smutne już napisałam Agnieszce, że gdybym mieszkała w domku to na pewno adoptowałabym Vegę...Ona tak bardzo przypomina mi Fuksię jak do nas przyjechała też miała takie smutne oczy :(

Posted

dlatego z upartością muła podchodzę do niej, zawsze mam dla niej przysmak .Przykucam przy niej i miziam . Raz ku mojemu zaskoczeniu delikatnie pomachała ogonkiem . Gadam do niej i do jej dzieci. 2 spoko , a druga 2-ka jest na dystans. Ciesze się , ze już nie ucieka na wybieg jak przyjeżdzamy.
Ado wiesz , ze one nawet nie miały imion ? Teraz spróbujemy założyc obroże, różne kolory ,wypisać ich imiona na tablicy . I nauczyć pracowników ich imion . Opiekunowie mają mówić do nich po imieniu a nie np. Haśki, Siostry ( trzy zwariowane sunie ) Dżosepy 9 matka i trójka już dorosłego rodzeństwa, Dzikie zwane też Klonami - notabene najwiekszy kłopot OS , psy i suczki ; matka i 6 dorosłych już jej dzieci , bardzo niebezpieczne dla innych psów... :(
A teraz się cieszymy - Śledzik :)
Ewa

Posted

aktualizacja
dziekujemy cioteczce mparsley za potwierdzenie deklaracji stalej

teraz pozostaje juz tylko cioteczka ania1 - 10 zł (czekam na odpowiedz na maila)

czy sa wiadomosci od Sledzika? czy juz pojechal do Donki?