Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( :bigcry: :bigcry: :calus: :glaszcze: Ptysiulek tulił się do główki przy zasypianiu-to przecudne-ja już go pokochała z samych opowieści o nim-Ptysiu-byłeś wyjątkowy-tak jak i Twpja Pani, która uratowała Ci życie:-( :-( :-(

Posted

Ptysiuniu, myślę dziś o tobie cały dzień......

byłeś moim słoneczkiem, małym sapiącym szczęściem.....

tak bym chciała wiedzieć, że jest ci dobrze, tam gdzie jesteś, że już ci nie brakuje powietrza.....czy ktoś się tobą opiekuje maluszku ??

Posted

Nie martw się Lavinio - Ptysiem opiekuje sie już moja Maxi - była zawsze wspaniałą mamą - opiekuńcza i czuła. Teraz na pewno zajęła sie maluszkiem, wszystko mu pokazała, w końcu jest tam juz 4 lata - własnie minęły 3 dni temu. Ale wiem jak to jest - bo mnie nadal tak okropnie boli jej brak, mimo iz Lagunka jest ze mną. Maxi nikt nie zastąpi.
Razem z Ptysiem pilnują nas z daleka i czekaja. Przeciez kiedys znów będziemy tam z nimi.

Posted

Małgosiu, mam nadzieję, że tak właśnie jest.... że wszystkim naszym psiakom jest dobrze, ciepło, że mają pełne brzuszki i nic im nie dolega.....

dziś mijają cztery tygodnie odkąd Ptysiunia zabrakło....zostały mi tylko wspomnienia i zdjęcia...cieszę się, że mam ich tak dużo

Posted

Simbą opiekuje się Ptyś pewnie i Maxi Supergogi....

nowego pieska dostałam na urodziny 13 Maja, nic o tym nie wiedziałam...to była niespodzianka od moich chłopaków

Posted

a moj nowy maluszek urodzil sie prawie 2 tygodnie temu i z<a niedlugo bedzie otwieral oczka! jeszcze przez 2 miesiace bedzie z mama ale juz widzialam maluchy! sa slodkie...mam nadzieje ze Simba pomoze mi potem wybrac jednego z nich...

Posted

To bedzie mały wyżeł munsterlandzki tak podobny do Bossa, ze wyglada jak maly Boss. Przepraszam, ze w Twoim temacie wpisala, ale Ciuciola napisala o swoim maluszku. Pies poddobny do Bosiczka nawet w tym samym wieku Go bierzemy, ma 8 tygodni jak Bosiek, jest ostatni jak Bosiek

Posted

jak pomyslę o tym jaki z doksia byl maly wariat to wole nie myslec o tym co ten nasz gang tam wyprawia:lol:

a w wolnych chwilach doksio pewnie wyrywa sunie, zawsze byl z niego wielki amant:cool3:

Posted

lavinia napisał(a):
Doksio i Pepino Mosii i mój Ptyś to najlepszy gang za TM !!!

i jeszcze moj Simba co? moze sie dolaczyc do gangu? bo tak samemu za TM to smutno by mu bylo ;)

Posted

tak Mosii, to dzięki Tobie - myśleliśmy i myśleliśmy jak by tu nazwać małego grzmota tak "po domowemu', bo trudno przecież wołać na niego jego imieniem z metryczki ( Pablo Picasso Milagnes !!!!). Był więc Piksel i Picuś i różne inne, ale kiedy przeczytałam o Twoim Pepisiu, to wszystko się ułożyło w jedną całość - jest więc Pepe, a że charakterny jest bardzo, to pewnie ma w sobie jakąś cząstkę swojego imiennika !!

myślę, że Twojemu psinkowi spodobał by się taki kumpel !!!

a gang za TM rządzi - Doksio, Pepino, Simba i Ptyś - współczuję wszystkim grzecznym i spokojnym pieskom !!!