Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
Ciekawe co tam teraz slychac u Ptysia

Ptyś ma się dobrze...
Biega sobie po błękitnych łąkach nieba. I spogląda z góry, cieszy sie jak widzi swoją Panią, że jest szczęśliwa...
Wie, że Ona jest najlepszą istotą na świecie. Kocha zwierzęta a wszczególną sympatią darzy białe - łaciate buldożki :lol: .

Pozdrawiam serdecznie,

Posted

Agama, wiesz , dużo miałam psów w życiu, ale uwierz mi - on był jeden na milion. Miał taką niepowtarzalną wrażliwość, a jego miłość do mnie była absolutna - nikt inny nie mógł go nawet na chwilę wziąć na ręce, bo natychmiast się stresował. A przez to, że tyle razy ratowałam go od śmierci, byłam z nim tak zżyta, jak z żadnym innym psem.

ja myślę o nim każdego dnia, tak bardzo mi go brakuje, nawet nie wiesz jak.....

Posted

takim psem zycia byl nasz ATLAS szapej syn do tej pory nie moze o NIM zapomniec:cool1:
ja obecnie bezgranicznie kocham SMOKA widzialas go chwile na warszawskiej-ostatnio z 3 roznymi ekipami bylam w LUBLINIA KRAKOWIE i USTRONIU wszyscy sa nim zachwyceni mowie o psychice-aczkolwiek jego milosc do mnie momentami objawia sie tym ze jest to pies obronny nie ugryzie ale szczypnie -nikt nie moze zainteresowac sie moim plecaczkiem wystawowym-on pozornie spi i nagle atakuje intruza .MAREK DRACZYNKI mowi na niego CYCUS MALGOSI
w pelni CIEBIE rozumiem

Posted

"jeśli ktoś z was ma dostęp do AR we Wrocławiu - pomóżcie, proszę - niech powiedzą, że mają nas gdzieś, że ich to nie interesuje, cokolwiek...oczekiwanie i niewiedza są straszne...a Ptyś powoli odchodzi na moich oczach - nie mogę na to patrzeć..."

Jejku Lavinia, nie wiedziałam a przecież dostęp do nich mam, chociaż mały to mam. Jestem zdruzgotana, to przecież Ty chciałaś pomóc mojej Jessie... Masz wielkie serce a ja nie zdążyłam spojrzeć na ten wątek i ci pomóc ;(

Posted

Martynko, dzięki - nie martw się - pomoc była, byłam z Ptysiem we Wrocławiu, wszystko było przygotowane do operacji, jednak okazało się, że pierwotna diagnoza była błędna. Lekarze z AR byli cudowni, miałam z nimi kontakt jeszcze póżniej, a po śmierci Ptysia dostałam taki list od dr. Pasławskiej

Dzień Dobry Pani Doroto
Bardzo mi przykro, że Ptyś umarł, w najczarniejszym scenariuszu nie
przypuszczałam, że będzie żył tak krótko.
Pozdrawiam
Urszula Pasławska

widać Ptysiowemu nie było pisane to życie, mimo pomocy jaką miał....