Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oktawio dziękuję - to bardzo piękne i ważne słowa.....

może wątek Ptysia stanie się takim miejscem, gdzie będziemy wpisywać różne teksty, takie prawdziwie od serca.....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26288

a to Lavinio wątek założyłam wczoraj i Ciebie zapraszam tyle piękna możesz tam zotawić, tyle pięknych słów w wierszu o Ptysiu-wejdź na ten wątek a sama zobaczysz, założyłam go celem wierszy na cześć naszych piesków i nie tylko naszych innych niekochanych też a Ptyś był Twoją miłością i tymbardziej-w tym kubraczku wygląda rozkosznie:-( :loveu: :-( zacałowałabym go w ten brzuś-oj naprawdę:-( w te oczęta niewinnie słodkie:-(

Posted

nowy maluszek to niezły rozbójnik

tu fotka z dzisiejszego poranka - maluszek Pepe, czarna Doda i sunia Kaczuszka, która szuka nowego domku - zabrałyśmy ją ze schroniska.

Posted

Kaczuszka ma 5 lat. Jest słodka, ale nie może u nas zostać - mamy już 4 psy i 2 koty i chciałabym zawsze mieć jedno miejsce awaryjne dla jakiegoś biedaka, na kilka dni chociaż. Dlatego Kaczuszka pójdzie do nowego domku.

Posted

[quote name='lavinia']Ptysiowy maluszek

ja wysiadam-on po prostu jest-w jednym słowie bym to ujęła ale się przystopuje-jest boski-Angel-anioł:mdleje: :glaszcze: :bigcry: jedyny w swoim rodzaju-po oczach tylko widzę, że jest cierpiący-jakby go trawiła choroba:-( :-( :-( Lavinio wszyszcy za Ptysiem płaczą:-( :sadCyber:

Posted

moje slodkie maluszko...dziś powiedziałam na Pepe "Ptyś"...........

jak ci tam jest pieseczku ??? pańcia tak tęskni za tobą....za twoim łepeczkiem i małym ogonkiem......