lavinia Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Oktawio dziękuję - to bardzo piękne i ważne słowa..... może wątek Ptysia stanie się takim miejscem, gdzie będziemy wpisywać różne teksty, takie prawdziwie od serca..... Quote
oktawia6 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ptysiu dobranoc maleńki:buzi: :glaszcze: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
lavinia Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Ptysiowy w swoim czerwonym sweterku...... Quote
oktawia6 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26288 a to Lavinio wątek założyłam wczoraj i Ciebie zapraszam tyle piękna możesz tam zotawić, tyle pięknych słów w wierszu o Ptysiu-wejdź na ten wątek a sama zobaczysz, założyłam go celem wierszy na cześć naszych piesków i nie tylko naszych innych niekochanych też a Ptyś był Twoją miłością i tymbardziej-w tym kubraczku wygląda rozkosznie:-( :loveu: :-( zacałowałabym go w ten brzuś-oj naprawdę:-( w te oczęta niewinnie słodkie:-( Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sliczny kochany ptysiu!! :( jak chowie sie nowy maluszek? Quote
lavinia Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 nowy maluszek to niezły rozbójnik tu fotka z dzisiejszego poranka - maluszek Pepe, czarna Doda i sunia Kaczuszka, która szuka nowego domku - zabrałyśmy ją ze schroniska. Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ojejciu! jaka piekna trojca swieta! ile ma ta malenka ze schroniska? zostawcie ja u was! mysleliscie nad tym? Quote
lavinia Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Kaczuszka ma 5 lat. Jest słodka, ale nie może u nas zostać - mamy już 4 psy i 2 koty i chciałabym zawsze mieć jedno miejsce awaryjne dla jakiegoś biedaka, na kilka dni chociaż. Dlatego Kaczuszka pójdzie do nowego domku. Quote
lavinia Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 jest jedna osoba zainteresowana, ale nie zdecydowałam jeszcze w 100%. Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 na pewno Kaszuszka znajdzie dobry domek! jest zdrowa? bede trzymala kciuki..zapraszam was do mojej galerii maluszkow w podpisie Quote
oktawia6 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='lavinia']Ptysiowy maluszek ja wysiadam-on po prostu jest-w jednym słowie bym to ujęła ale się przystopuje-jest boski-Angel-anioł:mdleje: :glaszcze: :bigcry: jedyny w swoim rodzaju-po oczach tylko widzę, że jest cierpiący-jakby go trawiła choroba:-( :-( :-( Lavinio wszyszcy za Ptysiem płaczą:-( :sadCyber: Quote
lavinia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Ptysiuniu, wyjdż na spotkanie małej Jaśminki ......ona tak jak Ty ma piękną duszyczkę......niech się nie czuje samotna.......... Quote
_beatka_ Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 dla ptysia i jaśminki, i wszystkich innych naszych piesków za TM (*)(*)(*) Quote
lavinia Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 joaaa, to śliczny obrazek.....wielkie dzięki..... Quote
lavinia Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 moje slodkie maluszko...dziś powiedziałam na Pepe "Ptyś"........... jak ci tam jest pieseczku ??? pańcia tak tęskni za tobą....za twoim łepeczkiem i małym ogonkiem...... Quote
iwonamaj Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dorotko- czas otrzeć łzy... Jesteś potrzebna innym... Pozdrowienia dla Ciebie i Roberta, a Mikusia ściska Was kosmatymi łapkami. Quote
lavinia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 dzieki Iwonko...... buziaczki dla Was wszystkich i mizianko dla małych dziewczynek a gdzie zdjęcia Mikusi ?? Quote
iwonamaj Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 No właśnie- mój brat Paweł, robił zdjecia w święta i do tej pory nie mogę się ich doczekać... Zaraz do niego piszę. Buziaki. Quote
Recommended Posts