Febra Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jak on cudnie się przez sen na tym zdjęciu uśmiecha...:-( Nie wierzę, taką miałam nadzieję że jeszcze wiele takich "uśmiechniętych" fotek zobaczymy, tyle ze juz w Galerii a nie na tym smutnym wątku.. :shake: Goodbye and good luck Ptyś...! Quote
Fantusia_wwa Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Lavinio..... Ptyś jest wciąż wsród nas dzięki Tobie!!! Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 napewno szczesliwy zerka na Ciebie z gory :):) piekne zdjecia :) Quote
Fifek_Miśki Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Boże ... jak mi przykro.... Lavinia ogromne wyrazy współczucia....:-( Ptysiu to dla ciebie słoneczko: http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html Quote
Basia&Safi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 lavinia pewnie jest Ci ciezko jak sobie dajecie rade z rodzina :( ?? jestesmy z wami gdybys czegos potrzebowala to pisz :) Quote
lavinia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dzięki basiulka, ale mnie w tej chwili najbardziej potrzebny jest czas..taki, ktory pozwala zapomnieć o smutkach, a pamietać tylko o rzeczach dobrych. Dla mnie ten czas jeszcze nie przyszedl...wciąz placze za Ptysiem..... ale dobrze jest wiedziec,ze ktoś mi wspolczuje...dzieki Quote
doddy Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Co by nie było, że wredna doddy jak zwykle Ci tylko dogryza to ja tyz współczujem ;) Upij siem. Quote
lavinia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dzieki ciotka, upijam sie codziennie, tylko , ze to nie pomaga Quote
doddy Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Bo upijasz się beze mnie :diabloti: Ja Ci humor od razu bym poprawiła jak tylko byś mnie obaczyła :lol: Możesz wpaść do Wyszogrodu to zrobimy grilla i siem upijemy. Jeszcze coś zostało w lodówce po Evicie :evil_lol: Quote
K@tk@ Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Oglądam po raz kolejny fotki Ptysia- to było prześliczne psiątko i to jego niesamowite spojrzenie... Bądź szczęsliwy za TM [*] Quote
lavinia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dziś mija tydzien odkąd nie ma Ptysia........ Quote
Recommended Posts