Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Basia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Basia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Basia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]http://img532.imageshack.us/img532/9288/dsc09002640x480r.jpg[/IMG]

Dusza
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/6038/dsc09000640x480.jpg[/IMG] [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/../77385-SCHRONISKO-ELBLAE-G-Psy-do-adopcji-POST-NR-1-NR-4-Miejsca-na-80-a-psA-w-220-Pomocy"][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][IMG]http://images39.fotosik.pl/57/ff46d82604608e92.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/URL][URL="http://www.dogomania.pl/../135643-DZIAA-KA-amstaffowata-sunia-koczujAE-ca-na-dziaA-kach"][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/1732/71057440.jpg[/IMG][/URL]
[/INDENT] [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/misc/progress.gif[/IMG]

L <-- rekla

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jednak !! Okruszek
[img]http://img704.imageshack.us/img704/1631/s7302758.jpg[/img]
Duszka i okruszek :)
[img]http://img189.imageshack.us/img189/9236/s7302762.jpg[/img]
Piekna para ^^

Posted

dzieki Basiu za telefon oraz wzruszajace fotki psiakow
a jednak pomysl z bannerkiem byl trafiony bo coraz wiecej osob zaglada na watek:)
Okruszek slodziak a Duszka wyglada o niebo lepiej i to bystre spojrzenie- bezcenne:)

Posted

[quote name='Lolalola']kochana Duszenko jak obiecalam wedruje do Ciebie 40 zl,wiecej nie dam rady w tej chwili:(bardzo bym chciala zobaczyc fotki Duszki i Okruszka,cudnie musza razem wygladac,spij dobrze kochana:)do jutra:)[/QUOTE]

dziękujemy dziewczny za każde wsparcie:) to finansowe i to moralne!

szkoda, że nie ma fotek Duszki ze szczeniorkiem wtulającym się w nią jak w poduszkę;) Ale to powyższe tez fajne. Ogólnie z Duszą każdego dnia jest lepiej. Jest silna, ładnie je i pije. Odnoszę wrażenie, że nie zdaje sobie sprawy ze swojego stanu. Ale takie są psy- nie ma miejsca na żale nad własnym losem...."oby do przodu"... Kontakt nadal słaby, ona idzie przed siebie, nie zwraca uwagi na ludzi.

Posted

[quote name='wasabi81']Sliczna para:loveu:, az mi sie lezka zakrecila!!
Jakby Okruszek wiedzial, ze Duszka potrzebuje milosci! Maly przytulak;-)[/QUOTE]

Mnie też się zakręciła łezka, jakie to piękne i wzruszające, przecież gdy nam jest źle też chcemy się do kogoś przytulić, i ten mały słodziak to rozumie, przejął się cierpieniem Duszki i wspiera ją najlepiej, jak umie!

Dzięki za zdjęcia, szkoda, że nie ma na nich, jak śpią sobie razem przytuleni, ale te też cudne, widzę ich oczami wyobraźni.
O Duszce napisałam znajomym i rodzince, na pewno mała wydobrzeje, tyle ludzi ją wspiera i jej pomaga. Czytałam dziś ponownie wątek od początku, znowu popłynęły łzy, choć serce się raduje na każdą dobrą nowinkę. Wierzę, że będzie tylko lepiej!

Posted

Charly wiesz nie zwraca na ludzi uwagi bo w poprzednim zyciu nic jej dobrego z ich strony nie spotkalo - teraz w nowym zyciu na pewno nabierze w koncu zaufania, pewnie potrzeba na to wiecej czasu...

Posted

Nie mogę wchodzić na ten watek bo zawsze się zwyję...jak spojrzałam w oczęta Duszki i zobaczyłam Jej małego Przyjaciela...nie sposób nie płakać....wzruszenie odbiera mowę....

Posted

Witajcie.Śledzę cały czas wątek Duszyczki.Miałam ostatnio problemy z logowaniem.
Bardzo poruszyła mnie jej historia :( Jak można być takim bezdusznym?? Ale najważniejsze że dzięki Wam ona wraca do zdrowia:) Jak Duszka dzisiaj się czuje?? Jeżeli nie macie nic przeciwko pozwoliłam skopiować i dodać na nk jej zdjęcie z tym prześlicznym szczylkiem który ją uwielbia :) mam parę jej zdjęć w galerii, im więcej ludzi dowie się o jej tragedii tym więcej będzie ją wspierać(finansowo). Mam nadzieję że nie popełniłam jakiegoś wykroczenia??

Posted

ojej:)witaj Duszko i Okruszku,ja traktuje Was jako pare:)i to jaka cudna:)cieszy mnie kazdy news o Duszence,kochana psinka............nic dziwnego,ze bidula po takim tragizmie nie reaguje na ludzi:(dobrze,ze ma wsparcie mezczyzny:)czekam na dalsze fotki i kazda pozytywna wiadomosc juppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

[quote name='mania1979']Witajcie.Śledzę cały czas wątek Duszyczki.Miałam ostatnio problemy z logowaniem.
Bardzo poruszyła mnie jej historia :( Jak można być takim bezdusznym?? Ale najważniejsze że dzięki Wam ona wraca do zdrowia:) Jak Duszka dzisiaj się czuje?? Jeżeli nie macie nic przeciwko pozwoliłam skopiować i dodać na nk jej zdjęcie z tym prześlicznym szczylkiem który ją uwielbia :) mam parę jej zdjęć w galerii, im więcej ludzi dowie się o jej tragedii tym więcej będzie ją wspierać(finansowo). Mam nadzieję że nie popełniłam jakiegoś wykroczenia??[/QUOTE]

mania1979 ,to nie żadne wykroczenie.Czym wiecej ludzi sie dowie,tym większa szansa na wsparcie,może nawet dom.

Posted

[quote name='Lolalola']ojej:)witaj Duszko i Okruszku,ja traktuje Was jako pare:)i to jaka cudna:)cieszy mnie kazdy news o Duszence,kochana psinka............nic dziwnego,ze bidula po takim tragizmie nie reaguje na ludzi:([B]dobrze,ze ma wsparcie mezczyzny:)[/B]czekam na dalsze fotki i kazda pozytywna wiadomosc juppiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE]

okruszek to dziewczyna tak naprawdę;)

Posted

przyznam się szczerze że jakoś" ciężko" poruszam się po dogomanii. Bardziej udzielam się na nk :)
dużo piesków właśnie przez nk znajduje domki. Sama adoptowałam moja sunię przez nk :), aby dokładniej dowiedzieć się o niej musiałam zalogować się na dogo,bo tu miała swój wątek starowinka :)
czekam sama na wypłatę i jak tylko będę miała pieniążki od razu zasilę konto Duszki :) Trzymaj się Duszyczko dużo ludzi Cię kocha !!!

Posted

[quote name='mania1979']przyznam się szczerze że jakoś" ciężko" poruszam się po dogomanii. Bardziej udzielam się na nk :)
dużo piesków właśnie przez nk znajduje domki. Sama adoptowałam moja sunię przez nk :), aby dokładniej dowiedzieć się o niej musiałam zalogować się na dogo,bo tu miała swój wątek starowinka :)
czekam sama na wypłatę i jak tylko będę miała pieniążki od razu zasilę konto Duszki :) Trzymaj się Duszyczko dużo ludzi Cię kocha !!![/QUOTE]

Ja tez miałam trudnosci i mam nadal.Wielu rzeczy nie potrafię wcale,ale napisac ,lub coś przesłac,to umiem i to mnie cieszy.Żeby tylko zasoby w portfelu były większe:)

Posted

właśnie kasa wszystko blokuje niestety...każdy grosz się liczy..i jak tylko mogę wspieram,choćby 20 zł,zawsze to coś..jeden da,drugi,kolejny-to się uzbiera jakaś większa kwota :) cieszą się dużą popularnością cegiełki na allegro,to fajna sprawa :) takie 5 zł a jak cieszy :)
napiszcie jak Duszka dzisiaj sie czuje? kiedy ta operacja będzie?

Posted

Przeczytałam cały wątek. Chyba już żadne ludzkie bestialstwo nie jest w stanie mnie zdziwić...
Ksiądz Melchior Fordon, spowiednik Maksymiliana Kolbego i krewy Doroty Sumińskiej powiedział kiedyś (co D. Sumińska cytuje w swojej Autobiografii...) "Na Sądzie Ostatecznym Pan Bóg odbierze ludziom mowę, a pozwoli mówić zwierzętom, i to one będą świadczyć o nas". Nie jestem osobą wierzącą, ale w to, że oprawcy Duszki poniosą karę, jeśli nie na tym, to na tamtym świecie - wierzę mocno.
A dla Wybawicielek Duszyczki mam jeszcze jeden cytat z książki D. Sumińskiej: "Nasze życie warte jest tyle, ile dobrego zrobiliśmy dla innych. Warte jest tyle, ile dostało uśmiechów, okrzyków szczęścia, zamerdań ogonem, wymruczanych piosenek i uratowanych nawet malutkich, tycich żyć".

Posted

[quote name='Nutusia']"Na Sądzie Ostatecznym Pan Bóg odbierze ludziom mowę, a pozwoli mówić zwierzętom, i to one będą świadczyć o nas". Nie jestem osobą wierzącą, ale w to, że oprawcy Duszki poniosą karę, jeśli nie na tym, to na tamtym świecie - wierzę mocno.
"Nasze życie warte jest tyle, ile dobrego zrobiliśmy dla innych. Warte jest tyle, ile dostało uśmiechów, okrzyków szczęścia, zamerdań ogonem, wymruczanych piosenek i uratowanych nawet malutkich, tycich żyć".[/QUOTE]

Piekne cytaty... i jak najbardziej pasuja na watek naszej Duszki !!! Zgadzam sie na 100%

Posted

[quote name='mania1979']właśnie kasa wszystko blokuje niestety...każdy grosz się liczy..i jak tylko mogę wspieram,choćby 20 zł,zawsze to coś..jeden da,drugi,kolejny-to się uzbiera jakaś większa kwota :) cieszą się dużą popularnością cegiełki na allegro,to fajna sprawa :) takie 5 zł a jak cieszy :)
napiszcie jak Duszka dzisiaj sie czuje? kiedy ta operacja będzie?[/QUOTE]

dobrze, kazdego dnia jest lepiej- mała jest pod stałą kontrolą pani wet. jest lepie w porównaniu do tego co było, ale nadal jest b. chudziutka. czekamy, aż przybierze na masie. operacja będzie przy narkozie wziewnej (nie u nas w schronisku)- ale skoro można czekać, to czekamy.