kamilqax95x Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Akcja dla schronisk: http://www.dogomania.pl/threads/1911...0#post15213760 Quote
Cudak Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Greven, co będzie z Basterem, jeśli nie znajdzie się dla niego żaden DT? Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 fergilka napisał(a):Boże dziewczyno, mam nadzieje, że niedługo potrwa Twoja bezgraniczne zaufanie do Sandry...Szczerze Ci współczuje. Ta osoba powinna mieć zakaz prowadzenia jakichkolwiek działalności pro-zwierzęcych, a Ty karmisz jeszcze jej kieszeń. Wiem, trochę to musi potrwać zanim będziesz wiedzieć to co wszyscy, ja swojego czasu zapisałam Fundację ProSrequo do zleceń stałych na swoim koncie, co szybko w popłochu wycofywałam w banku. No ale wpłacaj, wpłacaj, w końcu pańcia musi za coś żyć, a jak mi kiedyś powiedziała, "jako prezes Fundacji mam pełne prawo do korzystania z fundacyjnych pieniędzy".. A Baster siedzi na łańcuchu i kwiczy... Fakty są jednak takie: nikt nie chciał pomóc Basterowi, Sandra go wzięła na chwilę, wiele razy pisała, ze nie ma co z nim zrobić, zero odzewu i pomocy, chyba, że o czyms nie wiem. Teraz, prosiłyśmy o deklaracje na hotel: znowu odzew na poziomie 2-3 deklaracji. Przecież to nie jest pies Sandry tylko biedne zwierzę, które potrzebuje pilnej pomocy a z tą nikt się nie wyrywa niestety. I tylko psa szkoda. Jakieś deklaracje? Może ktoś chce sprawić, żeby nie wisiał na łańcuchu? Quote
LAZY Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Swego czasu była szansa na hotel u Danusi...przepadła, bo Sandra się na to nie zgodziła. A to było najlepsze i najtańsze wyjście. 200 zł. może byśmy uzbierali, ale 300-400 zł. to już może być gorzej. Ja sie. zdeklarowałam na stałe wpłaty, ale sama z Cudak tego nie pociagnę... Quote
Greven Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Dziękuję za kolejną wpłatę z bazarku! 150 zł. Quote
Igiełka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja finansowo nie mogę pomóc a same chęci nie wystarczą. :-( Quote
kamilqax95x Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 i co nikt przez taki czas go nie chciał ?? Quote
Abrakadabra Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Sorry, że zaśmiecam, ale znacie może kogoś z Wałcza? Odezwał się do mnie Pan, kóry poszukuje 2 szczeniaków (piesków) - 1 docelowo sporego, drugiego małego. Chętnie podam namiary, może jakieś maluchy trafia w dobre ręce. Pan zgadza sie na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy. Ps. W razie czego - proszę o PW. Quote
Cudak Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Cudak']Greven, co będzie z Basterem, jeśli nie znajdzie się dla niego żaden DT? ?????????? Quote
A.R.S. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ostatnio nie miałam czasu tu zajrzeć..20.08 wpłynęło mi na konto 150zł na spłatę basterowego długu. Quote
Igiełka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cioteczko Greven co tam u Was słychać bo zupełan cichosza na wątku? :lol: Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 O to niedobrze jak Cioteczka odcięta od świata. Quote
kinia098 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Estrella']Greven nie ma neta.[/QUOTE] Szkoda, że [U][I][B]TU[/B][/I][/U] nie pisze. Quote
agnieszka32 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Estrella']Greven nie ma neta.[/QUOTE] A to ciekawe .... to w jaki sposób cenzuruje niewygodne posty na forum PE??? Czary mary, czy cuś :diabloti::evil_lol: Quote
Estrella Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Korzysta czasem z internetu u Bachy, [U]u siebie nie ma neta.[/U] Quote
Recommended Posts