Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fergilka napisał(a):
Boże dziewczyno, mam nadzieje, że niedługo potrwa Twoja bezgraniczne zaufanie do Sandry...Szczerze Ci współczuje. Ta osoba powinna mieć zakaz prowadzenia jakichkolwiek działalności pro-zwierzęcych, a Ty karmisz jeszcze jej kieszeń. Wiem, trochę to musi potrwać zanim będziesz wiedzieć to co wszyscy, ja swojego czasu zapisałam Fundację ProSrequo do zleceń stałych na swoim koncie, co szybko w popłochu wycofywałam w banku.

No ale wpłacaj, wpłacaj, w końcu pańcia musi za coś żyć, a jak mi kiedyś powiedziała, "jako prezes Fundacji mam pełne prawo do korzystania z fundacyjnych pieniędzy"..

A Baster siedzi na łańcuchu i kwiczy...

Fakty są jednak takie: nikt nie chciał pomóc Basterowi, Sandra go wzięła na chwilę, wiele razy pisała, ze nie ma co z nim zrobić, zero odzewu i pomocy, chyba, że o czyms nie wiem.

Teraz, prosiłyśmy o deklaracje na hotel: znowu odzew na poziomie 2-3 deklaracji.
Przecież to nie jest pies Sandry tylko biedne zwierzę, które potrzebuje pilnej pomocy a z tą nikt się nie wyrywa niestety. I tylko psa szkoda.

Jakieś deklaracje? Może ktoś chce sprawić, żeby nie wisiał na łańcuchu?

Posted

Swego czasu była szansa na hotel u Danusi...przepadła, bo Sandra się na to nie zgodziła. A to było najlepsze i najtańsze wyjście. 200 zł. może byśmy uzbierali, ale 300-400 zł. to już może być gorzej. Ja sie. zdeklarowałam na stałe wpłaty, ale sama z Cudak tego nie pociagnę...

Posted

Sorry, że zaśmiecam, ale znacie może kogoś z Wałcza?
Odezwał się do mnie Pan, kóry poszukuje 2 szczeniaków (piesków) - 1 docelowo sporego, drugiego małego.
Chętnie podam namiary, może jakieś maluchy trafia w dobre ręce. Pan zgadza sie na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy.
Ps. W razie czego - proszę o PW.