Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piechcia15']Kasia z braku czasu tego nie zrobiła, ale żadna chęć jednorazowej pomocy nie pozostanie nie zauważona:) kiedy zapadnie juz decyzja że Dosia jedzie i kasa się uzbiera to powysyłam do wszystkich PW z danymi do przelewu:)[/QUOTE]
Kasia edytowała ale dogo mi nie pozwoliło zapisać. Już wszystko jest na pierwszej stronie. Osoby, które prosiły o numer konta na jednorazową wpłatę ale nie napisały ile zapisałam jako deklarację jed. ze znakiem zapytania.

Piechcia a ta wpłata z bazarku doszła? Przepraszam, nie pamiętam od kogo miała być....

Posted

to tylko napiszcie do tych osób, aby pamiętały, bo same wiecie, że tu sami potrzebujący na tej dogomanii:(( jak tu zrobić większy ruch, jakiś pożar chyba wzniecić!!!

Posted

[quote name='oska1983']A tych na "o" to nikt nie zaprosił:( więc wpraszają się sami:) mogę zadeklarować 20/mies.[/QUOTE]

i to dobra koncepcja:) dziękujemy!!!!:)

Posted

a widzisz, do o jeszcze chyba nie dotarłam :)
ale dzięki że sama się zaprosiłaś i wpadłaś tu do nas z deklaracją :)
wielkie uściski i podziękowania :)

Posted

jeszcze czekamy:)
słuchajcie myślę, że trzeba teraz skołować kasę na transport bo resztę deklaracji się jakoś uzbiera,a w razie czego taką kwotę brakującą nasze konto może dopłacić póki co. No ale jeszcze 200zł na transport. A może któraś cioteczka ma zbędne 200zł:)??

Posted

[quote name='pawel1w25']Dam jeszcze jednorazowo 100 zł. na transport Dosi - tej chudziny . . .
Tylko proszę o numer konta celem dokonania wpłaty .[/QUOTE]
wujaszek - jesteś kochany :loveu:
Dosieńko - zobacz jak się wujaszek w tobie zakochał :)

BARDZO DZIĘKUJEMY :)
ciotki wkrótce podeślą konto :)

Posted

dziękujemy ślicznie za pieniążki na transport :)
Dosia, już może niedługo będziesz mogła jechać do Igiełki :)

i przy okazji zapraszam na super bazaros z ciuszkami dla Was cioteczki i dla waszych mamusiek :)
chociaż wejdźcie i zobaczcie jak anita_happy żartami tam rzuca i jaki ma dobry humoerk :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87[/url]

Posted

myślę, że już można podawać konto bo kilka dni minie zanim kasa spłynie, a należy zacząć działać.

[COLOR=Black][B][COLOR=Red]dane do przelewu:[/COLOR]
[/B][/COLOR]oto mój nr konta:
37 1140 2004 0000 3902 6530 4732
Piechowska Magda
Pabianice 95-200
tytuł "DOSIA + login z dogo"

K ASIU UMIEŚĆ JE W 1 POŚCIE DUŻYMI LITERAMI:)

Posted

[quote name='piechcia15']myślę, że już można podawać konto bo kilka dni minie zanim kasa spłynie, a należy zacząć działać.

[COLOR=Black][B][COLOR=Red]dane do przelewu:[/COLOR]
[/B][/COLOR]oto mój nr konta:
37 1140 2004 0000 3902 6530 4732
Piechowska Magda
Pabianice 95-200
tytuł "DOSIA + login z dogo"

KASIU UMIEŚĆ JE W 1 POŚCIE DUŻYMI LITERAMI:)[/QUOTE]

Zrobione!;)