ewelinka_m Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 do odświeżenia Tosieńkowych ogłoszeń ja się przymierzam, także ją biorę na siebie ;) Quote
Agata P Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 savahna, ok zrobię to allegro dla kociaka ;) Jaaga , na jakie woj. robiłaś allegro Muszce to może zrobię na inne:roll: Quote
savahna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Agata P']savahna, ok zrobię to allegro dla kociaka ;) [/QUOTE] Super!:p Ja mu zrobiłam pakiecik na malopolske. Jutro zrobie Lenke, skoro Ewelinka za Toske sie wzieła....:lol: A potem skoczę na adopcyjny, jak powiedziałas Agata bedziemy dzielić sprawiedliwie...;) Quote
Agata P Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [B]allegro kociaka Precelka[/B] [URL="http://allegro.pl/kotek-precelek-mlody-lagodny-za-darmo-i1532550536.html"]http://allegro.pl/kotek-precelek-mlody-lagodny-za-darmo-i1532550536.html ;)[/URL] [B]i Sisi[/B] [URL]http://allegro.pl/delikatna-niczym-ksiezniczka-sisi-i1532550222.html[/URL] ;) + ogłoszenia na małopolskę Quote
andzia69 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Gabrysia vel Mocca dzisiaj pojechała do swojego domku aż pod Zgorzelec:) ten psiak: [B]Młody pies - [/B]trochę w typie husky, koczuje pod Kielcami. Była z nim sunia, którą udało się zabrać do hoteliku, a ten biedak został sam. Jest młody, przyjacielski do ludzi, o oryginalnej urodzie. [B][SIZE=2][COLOR=Black]Kontakt: 0609-890-204, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/SIZE][/B] [URL="http://img225.imageshack.us/i/101014pieszmarzysza1.jpg/"][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1363/101014pieszmarzysza1.jpg[/IMG][/URL] też ma juz dawno domek - pisałam o tym kiedyś:) Quote
savahna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 LENKA na małopolske zrobiona. Precelek kotek dziękuje za allegro....:lol: Quote
Linssi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Erka, chce oglosic ta sunie owczarkowata z Kostomlotow. Kontakt na Ciebie? Czy ktos dzwonil do tej pani zeby zapytac o wiecej szczegolow? Jak cos to ja moge zadzwonic. Druga rzecz - szczeniorki od p.Izy. Oglaszac juz? I co to znaczy ze wedkarze nie chca suki oddac? A zabezpieczaja jej byt? Bo jesli nie, to nie ma nawet o czym gadac z nimi i suke oglaszac po prostu :shake: Quote
savahna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ale mam fajny nowy banerek, co Agata P :evil_lol: A jak mi szybko z wstawieniem poszło, zaczynam siebie podziwiac...:siara: Quote
Ancyk Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Znacie może jakiś hotelik dla zwierząt w województwie, w którym bez obaw można pozostawić swojego prywatnego kota na czas wakacji? Quote
Ginn Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Ancyk']Znacie może jakiś hotelik dla zwierząt w województwie, w którym bez obaw można pozostawić swojego prywatnego kota na czas wakacji?[/QUOTE] Ja się polecam. Quote
erka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Linssi']Erka, chce oglosic ta sunie owczarkowata z Kostomlotow. Kontakt na Ciebie? Czy ktos dzwonil do tej pani zeby zapytac o wiecej szczegolow? Jak cos to ja moge zadzwonic. Druga rzecz - szczeniorki od p.Izy. Oglaszac juz? I co to znaczy ze wedkarze nie chca suki oddac? A zabezpieczaja jej byt? Bo jesli nie, to nie ma nawet o czym gadac z nimi i suke oglaszac po prostu :shake:[/QUOTE] Linssi, jeszcze nie dzwoniłam do tej kobiety, zrobię to, ogłoś na mnie, to zrobię pierwszy przesiew. Co do szczeniorków, to czekam na fotki, bez nich ciężko ogłaszac, jutro ogłosze tylko w Anonsach. Suni też trzeba zrobic zdjęcia, gdyby sie cos dla niej znalazło, to nie patrzyłybysmy na tych chłopów, ale nie wiem, czy bedzie łatwo, bo jak ona tam juz jest z 4 lata, to pewnie nie jest za młoda. Savahna, to juz mozna mieć w podpisie więcej niz dwa banerki?:roll:. Jutro jestem umówiona z panią zainteresowaną Glorią, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Quote
savahna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='erka'] Savahna, to juz mozna mieć w podpisie więcej niz dwa banerki?:roll:. Jutro jestem umówiona z panią zainteresowaną Glorią, zobaczymy, co z tego wyjdzie.[/QUOTE] Erka, jak ja Cię lubię...;) Przeca ja mam dwa banerki tylko....:eviltong: Trzymam kciuki za Glorię, nawet nie wiedziałam,ze coś się w tym temacie szykuje...:razz: Quote
erka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No rzeczywiście, tak spojrzałam niedokładnie:oops:. Ta pani już wcześniej pytała o Glorię, ale ponieważ miałam wątpliwości , co do ogrodzenia, no i ta kanapa niedostępna dla psa:cool3:. Wysłałam nawet fotki innych suń, ale pani dzisiaj zadzwoniła,ze jednak tylko Gloria im się podoba. Ogrodzenie już podobno uzupełnione, no a trudno tracić dom z powodu kanapy, w koncu krzywda sie suni nie stanie, jak by miała spac na swoim posłaniu. Ale zobaczymy jutro, czy cos z tego będzie. No a oczywiście, gdyby Gloria miała tam pójść, to zawiozę osobiście i wszystko sparwdzę. Quote
savahna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie, no zdecydowanie bez kanapy krzywda jej nie będzie ;) Dobrze by było,zeby miała swój docelowy domek. Strasznie mi żal tych psiaków jak im się tak miesza w tych łepetynkach, ledwo sie przyzwyczają a tu znów rewolucja... Kielecka(krakowska) Gabrysia też pojechała do stałego domu i tak smutno patrzyła na Nine....:shake: Ale już podobno macha ogonkiem do Pani nowej...:p Quote
agnieszka24 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Suni z Kostomłotów nie musimy już szukać domu. Pani, która ją przygarnęła znalazła jej dom u swojego znajomego. :) Quote
Linssi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Aga24 to super! A nie wiesz do jakich warunkow trafila? Erka, ja w od srody wieczorem do piateku wieczorem, a potem od poniedzialku jestem dostepna, to moglabym pojechac z Toba i Gloria. Gdyby Ewelinka_m znalazla czas, tomoglybysmy podjechac do p.Izy zdjecia zrobic kluseczkom. Quote
agnieszka24 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Sunia będzie miała spory teren do biegania, szczelnie ogrodzony z ocieplaną budką. Żadne rarytasy, ale kobieta jest pewna, że dobrze będzie tam miała. Sunia bardzo dobrze czuła się w kojcu u tej kobietki i nawet zaczynała pilnować terenu ;) Myślę, że wychowała się w takich warunkach. Quote
iskra_wroc Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Pusciłam przelew z bazarku. 150zł Jest szansa że ktoś potwierdzi wpłatę na wątku? Czy screen z przelewu wystarczy jako potwierdzenie? Quote
andzia69 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='iskra_wroc']Pusciłam przelew z bazarku. 150zł Jest szansa że ktoś potwierdzi wpłatę na wątku? Czy screen z przelewu wystarczy jako potwierdzenie?[/QUOTE] ślicznie dziękujemy!:) a na jakie konto? AFN czy siakieś inne? Quote
erka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No właśnie, iskra_wroc,bardzo proszę, przypomnij , na kogo była wpłata? Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [B]Miszmaszowy bazarek[/B] z podpisu mego na [B]Oskarka i Albinkę[/B] jest więc zapraszam kto może do podnoszenia i reklamowania :) a jak ktoś jeszcze przy kasie to i do kupowania ;) Quote
iskra_wroc Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Konto AFN w tytule: "Psy z kielc bazarek na dogomanii iskra_wroc" Quote
divia_gg Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dziewczyny juz nie mam opcji...Z tym DONkiem u mnie na wsi. Mozemy mu dac tymczas, o ile nie okaze sie agresywny - ale raczej na takiego nie wyglada. Tylko nie moge, nie potrafie, nie wiem jak zagonic go chocby na podworko....Na podworku wieksze pole manewru by bylo, a tak to masakra. Wystawiam miske, ale tez nie jestem pewna czy on czy jakies sasiednie psy wyjadaja. Ja jak wracam z pracy prawie go nie widuje, ale moja babcia - ktora tez na niego "poluje" mowi ze jest ogolnie w okolicy. Strasznie zal biedaka, juz taki zmarnowany chodzi....Moze w sobote ktos by mial chwile (linssi, ewelinka_m:):) Moze cos razem bysmy wymyslily. Dalabym znac czy jest i teraz pytanie czy dalybyscie rade przyjechac ? Co Wy na to? Moze Wy - jako bardziej doswiadczone bysle mialy jakis pomysl? A juz mi sie zaczyna snic ta psina po nocach - dzis snilo mi sie ze to nie pies a suka, ze weszla na podworko i od razu okazala sie cudownym psiakiem, ale ze byla w ciazy...No wiec cos musze zrobic, bo spac nie bede mogla;) Quote
Recommended Posts