Basia1968 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 tanitka jednak okazuje się, że Werunia kocha koty tylko inaczej niż być powinno. Werunia wczoraj bardzo cierpiała,ale już dzisiaj po podaniu środków przeciwbólowych jest bardzo energiczna i oczywiście piłeczki poszły w ruch. Hotelik szykuje się na nadejście fali, dzisiaj zapracowani po uszy. Strach pomyśleć co to będzie. Quote
tanitka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 tanitka jednak okazuje się, że Werunia kocha koty tylko inaczej niż być powinno no to kiepsko, a taką miałam nadzieję.... :( a pan z Lublina? Quote
Basia1968 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 nie odezwał się na razie. Ale cholera nie ma co się poddawaći łamać -ona musi w końcu znaleźć dom. Quote
erka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Basiu, ale podobno w Tarnobrzegu też nieciekawie, jestes bezpieczna? Quote
Basia1968 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ja jestem bezpieczna - najgorzej maja osiedla tarnobrzeskie. Uwyłam sie wczoraj, bo byłam u koleżanki, znowu zalany dom, zwierzęta wywiezione. Ale są domy, gdzie zwierzaki zostawiono na strychu przywiązane - k....a mać /przepraszam/ nie rozumiem tych ludzi - a robią to z reguły ludzie tzw. 60 plus - starzy gospodarze. Mąż koleżanki wszedł na strych i odwiązał kozę i psiaka u sąsiada po prostu wypuścił je, bo tak przynajmniej mają szansę - po cholere ludzie wiążą na strychach zwierzęta. Słychać tylko wycie... najgorsza jest niemoc i to, że ludzie jednak przedmiotowo traktują zwierzęta. Quote
tanitka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 potworna ta mentalność chłopska jest, potworna! Quote
__Lara Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Basia1968 napisał(a):ja jestem bezpieczna - najgorzej maja osiedla tarnobrzeskie. Uwyłam sie wczoraj, bo byłam u koleżanki, znowu zalany dom, zwierzęta wywiezione. Ale są domy, gdzie zwierzaki zostawiono na strychu przywiązane - k....a mać /przepraszam/ nie rozumiem tych ludzi - a robią to z reguły ludzie tzw. 60 plus - starzy gospodarze. Mąż koleżanki wszedł na strych i odwiązał kozę i psiaka u sąsiada po prostu wypuścił je, bo tak przynajmniej mają szansę - po cholere ludzie wiążą na strychach zwierzęta. Słychać tylko wycie... najgorsza jest niemoc i to, że ludzie jednak przedmiotowo traktują zwierzęta. Po prostu straszne - zwierzę jest traktowane jak rzecz, jakiś mebel... Quote
Basia1968 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 niestety - cholera czego ta psinka ma ..... pod górkę. Ale ja czuję, że ona trafi do najwspanialszego domeczku Quote
Basia1968 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 tak piekny, mądry psiak no musi znaleźć dom - mam pytanie - kto umie robić plakaty papierowe? i czy ktoś mógłby zrobić taki plakacik dla Wery? powiesiłabym takie na mieście i poprosiłabym inne osoby o rozwieszenie w okolicach. Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zaglądam do Weruni. Cały czas trzymam kciuki za najwspanialszy domek na świecie. Quote
Ulka18 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Piekne plakaciki robi AVII lub MURKA. Polecam naprawde. Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Werunia ma teraz urwanie głowy, bo koty siedzą w altance i nie może się biedna od nich ruszyć, także przypuszczam, e dom z kotkami odpada, ona ma bradzo mocny instynkt łowczy http://www.youtube.com/watch?v=wvM-c-SKn68 Quote
J_ulia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jak mój Baton... ten to mordował koty zanim do mnie trafił... a teraz z 3 żyje i tylko od czasu do czasu jak się zapomni to patrzy na nie z tęsknotą w oczach.... Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Basia zabij mnie, patrz nakręciła wszystkie psiury i Ci Chrupki nie obfociłam .......... Srry, sorry, soryyy........... Jutro nadrobię !!! Quote
Basia1968 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 i tak Cie kocham Kasiu:evil_lol::evil_lol: Ciebie - takie słoneczko nie można skrzywdzić :loveu: Quote
andzia69 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Basia1968 napisał(a):tak piekny, mądry psiak no musi znaleźć dom - mam pytanie - kto umie robić plakaty papierowe? i czy ktoś mógłby zrobić taki plakacik dla Wery? powiesiłabym takie na mieście i poprosiłabym inne osoby o rozwieszenie w okolicach. może być? tu jest link do większego rozmiaru: http://img689.imageshack.us/img689/1003/plakatwera.jpg Quote
Basia1968 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 o jejku jak pięknie Andzia dziękuję przepraszam, że tak rzadko, ale szykujemy olbrzymią niespodziankę dla psiaków z podkarpacia i psiaków kieleckich również i wymaga to ....... po prostu czasu mało Quote
Recommended Posts