Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka jednak okazuje się, że Werunia kocha koty tylko inaczej niż być powinno. Werunia wczoraj bardzo cierpiała,ale już dzisiaj po podaniu środków przeciwbólowych jest bardzo energiczna i oczywiście piłeczki poszły w ruch. Hotelik szykuje się na nadejście fali, dzisiaj zapracowani po uszy. Strach pomyśleć co to będzie.

Posted

ja jestem bezpieczna - najgorzej maja osiedla tarnobrzeskie. Uwyłam sie wczoraj, bo byłam u koleżanki, znowu zalany dom, zwierzęta wywiezione. Ale są domy, gdzie zwierzaki zostawiono na strychu przywiązane - k....a mać /przepraszam/ nie rozumiem tych ludzi - a robią to z reguły ludzie tzw. 60 plus - starzy gospodarze. Mąż koleżanki wszedł na strych i odwiązał kozę i psiaka u sąsiada po prostu wypuścił je, bo tak przynajmniej mają szansę - po cholere ludzie wiążą na strychach zwierzęta. Słychać tylko wycie... najgorsza jest niemoc i to, że ludzie jednak przedmiotowo traktują zwierzęta.

Posted

Basia1968 napisał(a):
ja jestem bezpieczna - najgorzej maja osiedla tarnobrzeskie. Uwyłam sie wczoraj, bo byłam u koleżanki, znowu zalany dom, zwierzęta wywiezione. Ale są domy, gdzie zwierzaki zostawiono na strychu przywiązane - k....a mać /przepraszam/ nie rozumiem tych ludzi - a robią to z reguły ludzie tzw. 60 plus - starzy gospodarze. Mąż koleżanki wszedł na strych i odwiązał kozę i psiaka u sąsiada po prostu wypuścił je, bo tak przynajmniej mają szansę - po cholere ludzie wiążą na strychach zwierzęta. Słychać tylko wycie... najgorsza jest niemoc i to, że ludzie jednak przedmiotowo traktują zwierzęta.

Po prostu straszne - zwierzę jest traktowane jak rzecz, jakiś mebel...

Posted

tak piekny, mądry psiak no musi znaleźć dom -
mam pytanie - kto umie robić plakaty papierowe? i czy ktoś mógłby zrobić taki plakacik dla Wery?
powiesiłabym takie na mieście i poprosiłabym inne osoby o rozwieszenie w okolicach.

Posted

Jak mój Baton... ten to mordował koty zanim do mnie trafił...
a teraz z 3 żyje i tylko od czasu do czasu jak się zapomni to patrzy na nie z tęsknotą w oczach....

Posted

o jejku jak pięknie Andzia dziękuję
przepraszam, że tak rzadko, ale szykujemy olbrzymią niespodziankę dla psiaków z podkarpacia i psiaków kieleckich również i wymaga to ....... po prostu czasu mało