Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakat piękny !!!
Werunia czuje się dobrze, ale szwy wyglądają nie ciekawie, jutro zobaczymy jeszcze, jak nic się nie poprawi, to byc może trzeba będzie jeszcze "doszyć" :(

Basia kotek dla Ciebie , choć zdjęcia takie siakie, nie miałam dzisiaj weny ani sił .... po znalezieniu rano martwego Misia :( :( :( (*) (*)

Posted

jedno zapytanie z Lublina, ale Państwo stwierdziło, że za daleko - że to przekracza ich możliwości. Drugi telefon był z okolic POznania, ale Pani stwierdziła, że chyba cyt. "za stara" Werunia.
I tak ogólnie to mnie mocno wkur... te ludziska.

Posted

Po takim oczekiwaniu i rozwianych nadziejach inny domek niż ze "złotymi klamkami" nie wchodzi w grę... Cały czas trzymam mocno kciuki za szczęśliwą adopcje!:thumbs:

Posted

Wera to esencja cierpliwości, jakbym tylko miała możliwość, to bym ją sobie zabrała do siebie, jest cudowna, grzeczna i mało problemowa, niesamowicie posłuszna :)

Basia Asia wzięła tą karmę z Czermina, jeden 3 kilowy worek wsypałam Werze do Ariona już, bo miała na dnie, a Chrupce dałąm jedną puszkę kitekat, nie wiem czy mogłam ??
Bo Werka ma dostać jeszcze jeden worek od Barnaby, tylko na niego czekamy cały czas....