Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']czy jakiś przelewik na Werę jest potrzebny?[/QUOTE]

W kwestii tego przelewu, to ja postaram się jakoś jednorazowo wesprzeć małą...
Poproszę o dokładne dane do przelewu-najlepiej zamieścić wpis w moim profilu na Dogo.

Posted

Znajdzie się i to bardzo dobry domek!

Mam nadziej ,że jak będę w hoteliku na przełomie lipca i sierpnia to Weruni już tam nie będzie,
tylko we własnym domku za piłeczkami będzie biegać!

Posted

Pieniądze w kwocie 35,00 pln zostały przelane na wskazane konto dla Wery :)
Fundusze zostały zebrane podczas bazarku zorganozowanego przez lilk_a na Borysa który przebywał w DT, a który już grzeje dupkę w nowym domu. Poniżej wklejam link do bazarkowego wątku.

http://www.dogomania.pl/threads/184912-KONIEC-montaż-krótkich-filmów-ze-zdjęć-Opera-Choirak-Borys-do-5-VI-do-godz-24.oo

P.S.
Basia1968 - dziękuję:)

Posted

piszę, bo w sumie ...... dzwonił Pan mieszka 90 km od Warszawy w sprawie Wery i przyjedzie po nią w piątek lub sobotę. Jutro zadzwoni do mnie po 16 i poda konkretnie datę przyjazdu. Pan czytał forum - i zapewne czyta - wie wszystko o Weruni, Od razu powiedział mi, że Wera będzie mieć kojec, budę i dostęp do domu. Ogród 6 arów, ogrodzone bardzo dobrzeUważam, że warunki uczciwie określone, a z racji charakteru Weruni /jest energiczna, lubi zabawy, bieganie/to bardzo dobry domek. W domu dorosłe osoby, cały czas ktos jest, więc obecność człowieka zapewniona. Werunia będzie też jeździć samochodem. Pan miał duże psy, po prostu lubi większe psiaki - ostatni niestety zszedł na zawał.
Oczywiście umowa adopcyjna itd itp jak najbardziej.

Posted

Ekstra, super duper, ale na zimę Wera nie może siedzieć na zewnątrz, musiałaby być wpuszczana chociaż do jakiegoś ganku albo pomieszczenia ogrzewanego. T nie husky ......
A jutro nie wiadomo czy nie pojadę z żabką do weta doszyć jeden szew, wszystko się ładnie zrosło, tylko w 1 miejscu jest dziurka, że można mały palec wsadzić, jakieś 7mm średnicy, ja obstawiam, że samo to nie zasklepi się szybko, więc chcemy żeby doktor 1 sze dał :) To pójdzie szybciutko wtedy :)

Posted

tanitka - ja nie chcę Weruni wypchać do pierwszego lepszego domku - ale tajki dom z ogrodem to jest super dom dla wyżełki - tylko doppracowac szczegóły i sunia będzie szczęśliwa. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Posted

Werunia była dzisiaj u Doktora, my się bałyśmy że duża dziura, a r zadowolony jak nie wiem , mówi że ładnie, kazał kołnierz ściągać i żeby nawet to lizała, bo teraz już nie puści, a wyczyści sobie. A grzeczne to takie cudeńko że szok, każdego w lecznicy powąchała, oni ja głaskali, tylko miała problem, bo Pani miała króliczka małego ;)

Posted

Pan przyjeżdża dzisiaj - Werunia nie będzie w zimne dni spała w budzie tylko w pomieszczeniu. Ma do dyspozycji przepiękny ogród - mam zdjęcie tylko na komórce,a le jest duże 97 kB i nie moge przesłac na meila. Werunia zamieszka w Żelechowie.