Ulka18 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 To ja w takim razie zrobie dzisiaj allegro Weruni. Pisac cos o tych guzkach, czy to juz jest zalatwione? Quote
Basia1968 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ulka guzki nie załatwione nie mam kasy - nie mam już sił się chodzić i prosić - chyba sie niejako wypaliłam ale jakoś powoli spłacę Werunie - może znajdzie sie osoba, której nie będzie przeszkadzać to, że ma guzki - to tak cudowna sunieczka. Będe wieszać także papierowe ogłoszenia u nas. O guzkach nie pisac raczej. Ja powiem gdy chętny sie zgłosi. Dane do kontaktu 500 649 910 [email protected] Quote
Ulka18 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Basiu, ile potrzeba na ta operacje? Podaj konto, na ktore wplacic pieniadze. Quote
Basia1968 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 jak rozmawiałam z Asia to jest to około 100 zł. Na Asi konto można wpłacać - to nowe. Ulka a może nasi sąsiedzi zachodni zakochaliby się w Weruni? Ona nie jest schroniskowa, nie jest żadnego TOZ-u, TPZ-tu tylko moja. Quote
Ulka18 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Basia1968 napisał(a):jak rozmawiałam z Asia to jest to około 100 zł. Na Asi konto można wpłacać - to nowe. Basiu, tylko wyjazd jesli bedzie, to dopiero na jesieni :roll: Musimy szukac tutaj. Prosze o konto P.Asi, bo nie mam, wplace na operacje suni. Quote
Basia1968 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ulka dziękuję - podam konto na PW. Ja myślę, że sunia do jesieni tutaj nie znajdzie domu - bo jak się podoba, to z kolei za stara:angryy::angryy: /czy 4 lata to stara ?? / Ludzie mają szambo w głowach. Quote
NusiaiJa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 4latka i stara????????????? przecież to młody wiek, prawie szczeniak!!!!!!!!!!!!!!!!!! szambo to mało powiedziane!!!!!!! niechce nikogo urazić, ale cztery lata i stara?? strach pomyśleć co by zrobili z dziesięciolatką!!!!!!! Wercia w górę!!!! Quote
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jej to moja 15 letnia Kiara to już chyba zabytek . Quote
NusiaiJa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 w przypadku Kiary: "Małe jest piękne, starsze jest mądre a 'Ja' jestem 2w1" to jej hasło :) a wracając do Wery, hopa hop wysooko, aby wszyscy widzieli, że JEST!!!! Quote
agata51 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jak to możliwe, że dopiero teraz trafiłam na wątek Wery? Cudna jest! Cioteczki, mogę (akurat!) tylko 20zł/mies. Powiedzmy, że zapłacę za 5 miesięcy z góry. No przecież dłużej Werka na domek czekać nie będzie. Może być? To poproszę o nr konta. Quote
Basia1968 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 agata51 bardzo dziekuję - to naprawdę niesamowita pomoc. Każdy wysuszony z kasy, bo i pod swoja opieka ma duuużo futrzaczków. Wczoraj miałam telefon od Pani z Wrocławia - dość późno - ale chcą sunię do Pani 90-cio letniej:-o:-o - mieszkanie w bloku:evil_lol: szukaja psa zrównoważonego. Normalnie nie ma Werunia szczęścia:shake: Quote
BeataDz Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Basiu już jakiś czas temu przelałam na konto hoteliku 90 zł ( moja stała deklaracja 30 zł miesięcznie - marzec, kwiecień, maj ), czy pieniądze dotarły? Na zabieg Weruniu mogę przesłać 30 zł, nie jest to dużo ale zawsze coś. W tej chwili w hoteliku mam dwa psiaki, dlatego nie mogę więcej pomóc. Trzymam mocno kciuki za Werunię. Quote
Ulka18 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja nie moglam wczoraj zrobic allegro, ale dzisiaj obiecuje poprawe. Oraz wplate na konto hoteliku. Quote
Basia1968 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Beatka przelałas na konto hoteliku w Brzyściu - na pewno wpłynęły. Ja to uporządkuję, bo na razie to mam głowę jak nie swoją. Źle sie w mojej rodzinie dzieje od tego roku i dlatego pewne informacje sa spóźnione, pewne niedokładne. Musicie zrozumiec i wybaczyć. Nic więcej na swoje usprawiedliwienie nie moge napisać. Quote
NusiaiJa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 rozumiemy, jest taki okres w życiu że... ech wiecie same.... Rozumiemy!!! Quote
BeataDz Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Basiu nic się nie stało, chciałam się tylko upewnić czy jest wpłata.A gdzie mam przesłać pieniążki na zabieg?Basia1968 napisał(a):Beatka przelałas na konto hoteliku w Brzyściu - na pewno wpłynęły. Ja to uporządkuję, bo na razie to mam głowę jak nie swoją. Źle sie w mojej rodzinie dzieje od tego roku i dlatego pewne informacje sa spóźnione, pewne niedokładne. Musicie zrozumiec i wybaczyć. Nic więcej na swoje usprawiedliwienie nie moge napisać. Quote
Ulka18 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Moze tym razem sie uda :kciuki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1060772135 Quote
kaskadaffik Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Werunia umówiona na piatek na 11 na usunięcie guzków :) Foksik ją tak dręczy, tak podgryza, a Ona kochan ama taka do niego cierpliwość, że szok, uwiesza się Jej na szyi , za nogi łapie, a ona tylko burknie i tyle :) rewelacja nie pies, że takie cudo nie ma domku :( Sierść do połowy zmieniona, teraz Werunia jest brown&black ;) Quote
tanitka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dziewczyny, jakis tosunek ma Wera do kotów? Jest super dom dla wyżlicy k. W-wy, ale są 3 koty w domu. Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 tanitka napisał(a):dziewczyny, jakis tosunek ma Wera do kotów? Jest super dom dla wyżlicy k. W-wy, ale są 3 koty w domu. 3 koteczki mowisz?...hmm...Wercia - lubisz kotki? Quote
Basia1968 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Werunia juz pozabiegu. Asia sprawdzi diokładnie jka Wera reaguje na kocinki/.Ona jest przekochana i łagodna,a przedewszystkim mądra. Nie p[owinno być problemów. Quote
tanitka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wera czuje się dobrze? Jakbym chciała żeby w końcu to był ten właściwy dom dla Wery! Quote
Recommended Posts