Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka guzki nie załatwione nie mam kasy - nie mam już sił się chodzić i prosić - chyba sie niejako wypaliłam ale jakoś powoli spłacę Werunie - może znajdzie sie osoba, której nie będzie przeszkadzać to, że ma guzki - to tak cudowna sunieczka. Będe wieszać także papierowe ogłoszenia u nas.
O guzkach nie pisac raczej. Ja powiem gdy chętny sie zgłosi.
Dane do kontaktu
500 649 910
[email protected]

Posted

jak rozmawiałam z Asia to jest to około 100 zł. Na Asi konto można wpłacać - to nowe. Ulka a może nasi sąsiedzi zachodni zakochaliby się w Weruni? Ona nie jest schroniskowa, nie jest żadnego TOZ-u, TPZ-tu tylko moja.

Posted

Basia1968 napisał(a):
jak rozmawiałam z Asia to jest to około 100 zł. Na Asi konto można wpłacać - to nowe.
Basiu, tylko wyjazd jesli bedzie, to dopiero na jesieni :roll: Musimy szukac tutaj. Prosze o konto P.Asi, bo nie mam, wplace na operacje suni.

Posted

Ulka dziękuję - podam konto na PW. Ja myślę, że sunia do jesieni tutaj nie znajdzie domu - bo jak się podoba, to z kolei za stara:angryy::angryy: /czy 4 lata to stara ?? / Ludzie mają szambo w głowach.

Posted

4latka i stara????????????? przecież to młody wiek, prawie szczeniak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szambo to mało powiedziane!!!!!!! niechce nikogo urazić, ale cztery lata i stara?? strach pomyśleć co by zrobili z dziesięciolatką!!!!!!!

Wercia w górę!!!!

Posted

w przypadku Kiary: "Małe jest piękne, starsze jest mądre a 'Ja' jestem 2w1" to jej hasło :)

a wracając do Wery, hopa hop wysooko, aby wszyscy widzieli, że JEST!!!!

Posted

Jak to możliwe, że dopiero teraz trafiłam na wątek Wery? Cudna jest! Cioteczki, mogę (akurat!) tylko 20zł/mies. Powiedzmy, że zapłacę za 5 miesięcy z góry. No przecież dłużej Werka na domek czekać nie będzie. Może być? To poproszę o nr konta.

Posted

agata51 bardzo dziekuję - to naprawdę niesamowita pomoc. Każdy wysuszony z kasy, bo i pod swoja opieka ma duuużo futrzaczków.
Wczoraj miałam telefon od Pani z Wrocławia - dość późno - ale chcą sunię do Pani 90-cio letniej:-o:-o - mieszkanie w bloku:evil_lol: szukaja psa zrównoważonego. Normalnie nie ma Werunia szczęścia:shake:

Posted

Basiu już jakiś czas temu przelałam na konto hoteliku 90 zł ( moja stała deklaracja 30 zł miesięcznie - marzec, kwiecień, maj ), czy pieniądze dotarły? Na zabieg Weruniu mogę przesłać 30 zł, nie jest to dużo ale zawsze coś. W tej chwili w hoteliku mam dwa psiaki, dlatego nie mogę więcej pomóc. Trzymam mocno kciuki za Werunię.

Posted

Beatka przelałas na konto hoteliku w Brzyściu - na pewno wpłynęły. Ja to uporządkuję, bo na razie to mam głowę jak nie swoją. Źle sie w mojej rodzinie dzieje od tego roku i dlatego pewne informacje sa spóźnione, pewne niedokładne. Musicie zrozumiec i wybaczyć. Nic więcej na swoje usprawiedliwienie nie moge napisać.

Posted

Basiu nic się nie stało, chciałam się tylko upewnić czy jest wpłata.A gdzie mam przesłać pieniążki na zabieg?

Basia1968 napisał(a):
Beatka przelałas na konto hoteliku w Brzyściu - na pewno wpłynęły. Ja to uporządkuję, bo na razie to mam głowę jak nie swoją. Źle sie w mojej rodzinie dzieje od tego roku i dlatego pewne informacje sa spóźnione, pewne niedokładne. Musicie zrozumiec i wybaczyć. Nic więcej na swoje usprawiedliwienie nie moge napisać.

Posted

Werunia umówiona na piatek na 11 na usunięcie guzków :)
Foksik ją tak dręczy, tak podgryza, a Ona kochan ama taka do niego cierpliwość, że szok, uwiesza się Jej na szyi , za nogi łapie, a ona tylko burknie i tyle :) rewelacja nie pies, że takie cudo nie ma domku :(
Sierść do połowy zmieniona, teraz Werunia jest brown&black ;)

Posted

tanitka napisał(a):
dziewczyny, jakis tosunek ma Wera do kotów? Jest super dom dla wyżlicy k. W-wy, ale są 3 koty w domu.

3 koteczki mowisz?...hmm...Wercia - lubisz kotki?

Posted

Werunia juz pozabiegu. Asia sprawdzi diokładnie jka Wera reaguje na kocinki/.Ona jest przekochana i łagodna,a przedewszystkim mądra. Nie p[owinno być problemów.