Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla mnie najlatwiejsze, bo ja tam tez czasem robie :) i jestem dawno zalogowana, lub nie trzeba sie logowac, lub nie maja tysiaca problemow z uszczegolawianiem jakich chorych podkategorii i oplat (autogielda do niedawna robila za darmo, a teraz za 1zl smsem).
i zartowalam, prosze tego nie odbierac zle :)
dziekujemy bardzo za chec pomocy i prosimy o zrobienie na tych stronach :)

kizi napisz dokladnie, na jakich robisz, zeby sie nie dublowaly, gdy ktos jeszcze bedzie chcial porobic. co to sa strony z pomoca??

kontakt na mnie
506 636 242
[email][email protected][/email]

kizi klecisz nowy tekst to tutaj go wstaw, albo wrzuc do swojego postu na 1 stronie gdzies.
kizi co z ta wizyta?
trzeba nowych fot Brego koniecznie

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kizimizi']
Marta ja zakupie mu ten pakiet:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196795-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-Pszczyniaki-i-mojego-tymczaska-%21%21-Do-19.12-do-godz.-24-00[/URL]

i zrobie z zupelnie innym tekstem niz ten co jest tu wiec sie dublowac nic nie bedzie.

Powiedzcie mi tylko jak rozwiazac problem kontaktu? Na Kore dawac?
[/QUOTE]

Dzięki Kizimizi za zakup :)
Choć Majku też mi pisał że zapłaci za niego, i ja też bym mogła
Mi jedynie chodziło o tekst, zdjęcia i wysłanie tego wszystkiego, bo ja czasowo nie ogarniam już dogo............... ewentualnie jak ogarniam, to nic nie jem, bo nie ma czasu sobie ugotować...

Kontakt moim zdaniem na Korę

Posted

ja kupie pakiet i poprosze o zrobienie z nowym tekstem. reszta niech robi z tym co jest (samemu cos doda albo zmieni) bo ejsli teraz kazdy zrobi z nowym to pozniej ogloszenia z pakietu nie ebdzie mozna dodac bo sie beda dublowac. A na wiekszosci stron nie moga.

A korzystajac z tego ze pisze post (to jets moj 2 watek, ktory odwiedzam 2 razy w tyg ;) ) to dodam meila, ajkeigo dostalam od majku:

"pytałem sie prawnika i powiedziała mi kobieta ze oddajac psa faflok zzekła sie psa,oddanie psa jest rownoznaczne ze zrzeczeniem sie psa.

nie kłuccie sie na watku i nie rozliczajcie,kazdy robi to co chce i to co moze najbardziej,takie kłutnie psują nerwy a bregowi nie pomagają nic. "

i tego ostatniego sie trzymajmy, niech kazdy kogo los Brega interesuje pomoze jak umie i nie badzmy wobec siebie tak aroganccy. Mam wrazenie ze na watkach czesto za mocne slowa padaja (ktos ma niewypazony jezyk i tyle) i stad to obrazanie sie nawzajem.

editŁ
ach i jeszcze jedno. Tomku wiem, ze przegladasz watek wiec moze ustaly tak: MUSISZ odbierac tel w sprawie Brega bo inaczej nigdy mu domu nie znajdziemy no a przeciez taki mamy cel. jesli rzezcywiscie nie masz zycia z powodu wiecznie dzwoniacego tel. ustalmy, ze ludzie ktorzy do Ciebie beda odzdwaniac to juz ci po selekcji kory wiec na pewno nie idioci! kora zgodzila sie dac glowny kontakt na siebie ale jelsi po rozmowie z nia ktos jest nadal zainteresowany to MUSIMY juz odeslac do Ciebie.
Powiedz nam od razu kiedy Tobie najbardziej pasuje odbierac te tel: rano, do poludnia, po poludniu a moze poznym wieczorem? No jakos sie przecie zdogadamy.

Posted

mialam tel od mlodej pani z dziecmi. od razu jej odmowilam, nie wypytywalam o wielkosc domu, itp
nie bede ryzykowac zdrowiem dzieci.

potrzebne nowe fotki!!! kto zalatwi??

Posted

odp. juy mam.
Wykupilam Brunerwoi pakiet ogloszen i dodam w nim namiary na Kore.

Poniewaz Bruner mogl zostac w swoim dt do swiat a sytuacja sie znacznie pokomplikowala z roznych powodow to moze zaczniemy myslec co z Brunerem po swietach zrobic???

Posted

kizimizi napisał(a):

Poniewaz Bruner mogl zostac w swoim dt do swiat a sytuacja sie znacznie pokomplikowala z roznych powodow to moze zaczniemy myslec co z Brunerem po swietach zrobic???

A to jest potwierdzone, że do świąt? Bo jak pytałam o to Tomka na gg, to nie odpisał...

Posted

sluchajcie
my 3 wiemy, ze tomek olewa kazda z nas. przynajmniej na to wyglada

ja mu zostawiam wiadomsoci na gg, on nie odpisuje, twierdzi,ze odpowiedzial i zaraz wysle mi odp ponownie i znow zapada cisza........

jesli nie da sie przez tomka dotrzec, moze uda sie przez kasiefione. to znajomi w koncu.

ktos z nas 3 powinien dostac info, czy w ogole pies zyje i czy mieszka u tomka. bo ja juz o to sie boje. jak on nam tak robi na zlosc, to nie wiadomo, do czego sie posunie.
wiem,ze to czyta, pewnie sie wkurzy, moze wreszcie wiec raczy odpowiedziec przez to.
brak czasu, a brak checi to dwie rozne rzeczy

a jakies zobowiazania to juz calkiem co innego
ludzie placa i chca wiedziec za co

Posted

kora78 napisał(a):

nie mam do kasifiony, wystarczy pm wyslac

To kto go wysle? Bo potem będzie, że każdy myślał że drugi wysłał i nikt w końcu nie wyśle...

A Kizimizi miała już chyba kogoś do przeprowadzenia wizyty. Ma już adres. Może to by trzeba było zrealizować?