Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawie 30 głosów przewagi, średnio Mirce przybywa 2-3 głosy w ciągu minuty, a szydłowiakom 1 głos w ciągu 2-3 minut, przecież to od razu widać, że niemożliwością jest, by kobieta, która ma nieco ponad 300 ludzi, biorących udział w wydarzeniu i swój wątek na forum, miała tyle głosów...

Posted

chyba, że coś się dzieje poza siecią. Ktos to pisał gdzieś....chyba na miau o jakiś ulotkach w tamtym roku. Tylko, że istotnie tempo przyrostu głosów (zmniejsanie dystansu i maksymalny przyrost obecnie) jest dość zastanawiające

Posted

Napisałem już w krakvecie prośbę do Pana Marka o weryfikację wszystkich głosów. Piszcie i Wy. Im więcej takich skarg, tym większe prawdopodobieństwo, że admin się tym porządnie zajmie...

Posted

[quote name='UBOCZE']Napisałem już w krakvecie prośbę do Pana Marka o weryfikację wszystkich głosów. Piszcie i Wy. Im więcej takich skarg, tym większe prawdopodobieństwo, że admin się tym porządnie zajmie...[/QUOTE]

Podpisuję się pod tym :) Ja również wysłałam :)

Posted

[quote name='agaga21']kurcze, znów tyle nerwów...
mąż oddał głos, ja powysyłałam trochę spamu na różnych wątkach i do znajomych na gg.[/QUOTE]

kochana
ja wysłałam ponad 1300 pw na innym forum

Posted

Dziewczyny, poproście Marka z Krakvetu żeby sprawdzili głosy - były już jakieś przekręty z jej glosami

I żeby nie było - głosowałam już dawno na was :)

Posted

[quote name='Selenga']Dziewczyny, poproście Marka z Krakvetu żeby sprawdzili głosy - były już jakieś przekręty z jej glosami

I żeby nie było - głosowałam już dawno na was :)[/QUOTE]

Kochani, piszmy teraz do admina KV. Zwłaszcza w sprawie cudów ostatniego dnia. Nie odpuszczajmy sprawy...

Posted

piszcie na jakiś czesto odwiedzanych forach o zwierzakach...nie jakies prosimy o zaglosowanie w ankiecie, tylko cos chwytliwego typu ratunek dla psow zostala im godzina itp... Ja sie na kilku zarejestrowalam, coż może choc jeden glos to da