Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam przez przypadek ;) i zagłosowałam na Szydłowiec. Postaram się skrzyknąć znajomych z poza dogo i "nakazać" głosować na Bezdomniaki. Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

haloo .. mamy banerek ...

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226833-KrakVet-w-lipcu-g%C5%82osujemy-na-Bezdomniaki-Szyd%C5%82owieckie%21-Mobilizacja-potrzebna%21?p=19396864#post19396864"][IMG]http://miau_miau2010.republika.pl/krakvet7.png[/IMG][/URL]

Posted

8 osób odpisało mi na molosach, że zagłosowało :) Zawsze coś........
Macie gdzieś w Waszym woj. schronisko? Bo jeśli ma str. internetową to może warto by poprosić o umieszczenie na niej prośby o głosy?...... Wiem, kombinuję już jak koń pod górkę.......

Posted

[quote name='faith35']8 osób odpisało mi na molosach, że zagłosowało :) Zawsze coś........
Macie gdzieś w Waszym woj. schronisko? Bo jeśli ma str. internetową to może warto by poprosić o umieszczenie na niej prośby o głosy?...... Wiem, kombinuję już jak koń pod górkę.......[/QUOTE]
Wrzucamy na ostatnioszansowego FB :) Zaraz wrzucę dziś, bo jeszcze nie wrzucałam.

Posted

ja tam jestem ciekawa jakim cudem na innych głosowaniach udawało się uzbierać grubo ponad 1000 głosów .. a nawer 2000 .. ciekawe ..

..jak obecnie mimo trojenia się i dwojenia sytuacja jest jaka jest ...

Posted (edited)

trzeba sie podzielić literami do wysyłania PW ..

Aimez napisz tylko do kogo wysyłałaś - leciałaś po literce czy jakoś inaczej ..zeby ludziom nie dublowac PW ..

..pudzian przyłączysz się ??

..bo w grupie siła ponoc .

Edited by kama210