obraczus87 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Wega niedlugo domek sie znajdzie zobaczysz Niunia :) Quote
obraczus87 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Awit']Czy coś słychać, coś miłego[/QUOTE] Wszystkie zapytania o Niunię to domy, które chca trzymać Wegę w kojcu :( Quote
Kinia1984 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 wlasnie tego sie balam...Wega to duzy pies..ona naprawde dobrze w domu sie czuje...oczywiscie na podworku jest w swoim zywiole ale wieczorem jak biega po dworze i robi sie chlodniej to drapie w drzwi zeby ja wpuscic... Quote
tripti Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 trafi się jeszcze ten właściwy domek... byle panna nie zasiedziała się u TZ Kini, bo nie będą chcieli jej oddać:) Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Wyróznione allegro wykonane przez Cioteczkę Aga35 - dziekuję bardzo!!! http://www.allegro.pl/item1031544022_wega_jak_owczarek_belgijski_szuka_domu_pies_ideal.html Quote
Kinia1984 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 bardzo pieknie dziekujemy a Wega macha ogonem i lize wielkim jęzorem ciotke Agę:) Quote
obraczus87 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Niunia ma 175 wejść na allegro, ale nikt nie pisze, nie dzwoni....... myslałam, że Wega znajdzie szybciej domek. Chociaż domków sporo się zgłaszało, ale wszystkie do budy ehh Quote
Daga&Maks Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 co ludzie mają z tymi budami :shake: każdego większego psa by do budy wsadzili Quote
obraczus87 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Daga & Maks napisał(a):co ludzie mają z tymi budami :shake: każdego większego psa by do budy wsadzili Dokładnie. Oni wrecz probuja się ze mną wykłócac, że miejsce dużego psa jest w budzie ehhh Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Dziekuje bardzop Cioteczce Aga-33-76 za deklaracje dla Niuni!!! :) Quote
Kinia1984 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Wega hasa jakby miala motorek w tylku:) ona ma tyle energi ze ja nie wiem czy ona czegos nie bierze:diabloti: A tak powaznie to Wega czeka na ten jednyny domek....:-( Quote
malibo57 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Podesłałam Wegę jednemu sprawdzonemu już domkowi, który był chętny na naszą Hienkę - ale Hienka ląduje u mnie:) Podałam telefon Kini. Quote
tripti Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 malibo57 napisał(a):Podesłałam Wegę jednemu sprawdzonemu już domkowi, który był chętny na naszą Hienkę - ale Hienka ląduje u mnie:) Podałam telefon Kini. adoptujesz tą ostatnią kolorową Hienkę:)??? jak fajnie! może i Wedze poszczęści się. Trzymam kciuki! Quote
Kinia1984 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 dziekuje malibo:) cioteczko obraczus czy zostania jakas kasa po zakupie karmy na koncie Wegi? Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Kinia1984 napisał(a):dziekuje malibo:) cioteczko obraczus czy zostania jakas kasa po zakupie karmy na koncie Wegi? Malibo dziekujemy! Kinia.. w tej chwili mamy na koncie 54,40zł. Wieć na zakup 15kg karmy nie mamy, 7kg kosztuje 72zł... tez kiepsko. Ale chyba tą mniejszą w takim razie musimy kupić.. Kinia a ile kasy potrzebujesz na Wegę?? Quote
malibo57 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Pan przeprosił, ale nie jest zainteresowany innym pieskiem:( Będę go jeszcze dręczyć. Tak, adoptuję Hienkę Blue. Z nią jest problem, bo ona mocno delikatna, u pana nie ma innych zwierząt, a bez tego Hienka, jak bez bazy. No, i miasto - centrum i te cholerne kanapy. Do mnie pasuje, jak ulał, tylko trzeciej ręki brak, a za kilka dni wyjazd - nie wiem, czy wiem, co robię, ale ci wyżej chyba wiedzą;-) Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 malibo57 napisał(a):Pan przeprosił, ale nie jest zainteresowany innym pieskiem:( Będę go jeszcze dręczyć. Tak, adoptuję Hienkę Blue. Z nią jest problem, bo ona mocno delikatna, u pana nie ma innych zwierząt, a bez tego Hienka, jak bez bazy. No, i miasto - centrum i te cholerne kanapy. Do mnie pasuje, jak ulał, tylko trzeciej ręki brak, a za kilka dni wyjazd - nie wiem, czy wiem, co robię, ale ci wyżej chyba wiedzą;-) U Ciebie będzie miała jak w raju na pewno!!!! :) Niestety Wega musi czekać na domek.... Quote
Recommended Posts