Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie tego sie balam...Wega to duzy pies..ona naprawde dobrze w domu sie czuje...oczywiscie na podworku jest w swoim zywiole ale wieczorem jak biega po dworze i robi sie chlodniej to drapie w drzwi zeby ja wpuscic...

Posted

Niunia ma 175 wejść na allegro, ale nikt nie pisze, nie dzwoni....... myslałam, że Wega znajdzie szybciej domek. Chociaż domków sporo się zgłaszało, ale wszystkie do budy ehh

Posted

Daga & Maks napisał(a):
co ludzie mają z tymi budami :shake: każdego większego psa by do budy wsadzili

Dokładnie. Oni wrecz probuja się ze mną wykłócac, że miejsce dużego psa jest w budzie ehhh

Posted

malibo57 napisał(a):
Podesłałam Wegę jednemu sprawdzonemu już domkowi, który był chętny na naszą Hienkę - ale Hienka ląduje u mnie:) Podałam telefon Kini.

adoptujesz tą ostatnią kolorową Hienkę:)??? jak fajnie! może i Wedze poszczęści się. Trzymam kciuki!

Posted

Kinia1984 napisał(a):
dziekuje malibo:) cioteczko obraczus czy zostania jakas kasa po zakupie karmy na koncie Wegi?

Malibo dziekujemy!

Kinia.. w tej chwili mamy na koncie 54,40zł. Wieć na zakup 15kg karmy nie mamy, 7kg kosztuje 72zł... tez kiepsko. Ale chyba tą mniejszą w takim razie musimy kupić..

Kinia a ile kasy potrzebujesz na Wegę??

Posted

Pan przeprosił, ale nie jest zainteresowany innym pieskiem:( Będę go jeszcze dręczyć. Tak, adoptuję Hienkę Blue. Z nią jest problem, bo ona mocno delikatna, u pana nie ma innych zwierząt, a bez tego Hienka, jak bez bazy. No, i miasto - centrum i te cholerne kanapy. Do mnie pasuje, jak ulał, tylko trzeciej ręki brak, a za kilka dni wyjazd - nie wiem, czy wiem, co robię, ale ci wyżej chyba wiedzą;-)

Posted

malibo57 napisał(a):
Pan przeprosił, ale nie jest zainteresowany innym pieskiem:( Będę go jeszcze dręczyć. Tak, adoptuję Hienkę Blue. Z nią jest problem, bo ona mocno delikatna, u pana nie ma innych zwierząt, a bez tego Hienka, jak bez bazy. No, i miasto - centrum i te cholerne kanapy. Do mnie pasuje, jak ulał, tylko trzeciej ręki brak, a za kilka dni wyjazd - nie wiem, czy wiem, co robię, ale ci wyżej chyba wiedzą;-)

U Ciebie będzie miała jak w raju na pewno!!!! :)

Niestety Wega musi czekać na domek....