Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

Posted

spoko Marta...ja doloze reszte do tej karmy 7 kg...myslalam o kongu...z Wega jest duzy problem jak zostaje na dluzej w domu...opisze to w wolnej chwili...szczerze...myslalam ze dalaby rade w bloku ale widze ze raczej nie...chyba ze znajdzie sie ktos kto nie opuszcza domu na dluzej niz 5 h....

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak też mi to wyskoczyło na pierwszym planie:) kiedyś na bazarku dogomaniackim widziałam takie kongi, ale teraz narazie nie ma:( ciekawe czy ten wytrzyma szczękę Wegi:) te właśnie tańsze są mniej wytrzymałe, moja Dianka rozłożyła na drobne elementy swój kong w około dwie godziny, dlatego oprócz linek nie ma żadnych zabawek, bo wszystkie poniszczyła:)

Posted

silna babka z tej twojej Dianki:) wega sie swoim sznurkiem nie bawi...ale chyba Wega bedzie plywac bo uwielbia wode...chyba ja zabierzemy nad wode i zobaczymy czy wskoczy i poplywa:)

Posted

oj może lubić wodę:) Dianka to pies wodny, a Wega taka podobna:) tyle, że większa:) tylko niszczyciel straszny, do tego silny i zawzięty:( ta druga umie (umiała;)) bawić się zabawkami, a Dianucha jej wszystkie wypatroszyła:)

będę pilnowała, czy gdzieś nie pojawi się jakiś mocny kong w promocji.

strasznie daleko do tego Klembowa...:( 97 km w jedną stronę:(

Posted

Kinia1984 napisał(a):
dziekuje Marta:)
Tripti masz tyle do Klembowa co ja do chłopakow do AlinyS....

To ja dziekuję za wszystko. Gdyby nie Ty i Twój Tz to nie wiem co by było wtedy z Lady.......

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ciotka teraz to mi klepiesz niepotrzebne posty i zasmiecasz watek:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak apropo tego o czym wlasnie pisalysmy:evil_lol::evil_lol:

wiem, wiem :diabloti: taki już ze mnie typek :) :evil_lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
dziekuje Marta:)
Tripti masz tyle do Klembowa co ja do chłopakow do AlinyS....

Może już niedługo będę miała znacznie bliżej do chłopaczków;)

Posted

na inne obrzeża stolicy:) tu gdzie teraz to już jakaś porażka, ostatnio samochodem jechałam do centrum 2,5 godziny... zostaje kolejka, która w godzinach szczytu jest tak pełna, że ciężko wepchać się:) i cały czas budują i budują....

Posted

w sobote zauwazyłam u Wegi jakiegos guza na żebrach...myslalam ze to siersc sie tak układa ale jak dotknelam to okazalo sie ze jest to jakis guzek, okragly okolo 1,5 cm srednicy...guzek jest przyczepiony do zeber nie przesuwa sie pod skora...kurcze co to moze byc...?