Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
jupi jupi jupi:multi: Marta udalo sie:multi: Mala Czarna dziekujemy za wiadomosc:loveu:

Qrcze, normalnie nie wierzę. :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni! Wegunia to taka fajna Niunia :) :loveu:

Mała_czarna dzięki za czujność! Teraz trzeba polować, aby Kosteczkę wrzucili!

Posted

obraczus87 napisał(a):

Mała_czarna dzięki za czujność! Teraz trzeba polować, aby Kosteczkę wrzucili!

Eee tam. Tracę nadzieję jakoś.

Kinia1984 napisał(a):
ja wrzucalam Wege kolo 11 wiec moze rano trzeba zeby na nastepny dzien wrzucili...:roll:

Kinia, wiesz co? Jakos chyba nie ma reguły, bo dziewczyny wrzucały koło 14, i też na drugi dzień były ogłoszenia. Sama już nie wiem.

A tutaj obiecany skan ;)

Posted

tripti napisał(a):
trzymam kciuki za telefony!!!! no to Wegunia sławna teraz będzie, w gazetach o niej piszą ;)

Telefonów było kilka zobaczymy czy którys okaże się konkretny :) i zdecydowany ;)

Posted

a jakby był nadmiar tych konkretnych to daj znać;) mam jeszcze jedną pięknotę:) dla Wegi ważne, aby choć ten jeden był właściwy, tego jej życzę, aczkolwiek nie wiem jak Kinia i Maciek rostaną się z nią:(

Posted

tripti napisał(a):
a jakby był nadmiar tych konkretnych to daj znać;) mam jeszcze jedną pięknotę:) dla Wegi ważne, aby choć ten jeden był właściwy, tego jej życzę, aczkolwiek nie wiem jak Kinia i Maciek rostaną się z nią:(

KInia dzisiaj za call center robi ;) wiec Ona ma wszystkie namiary!

Posted

narazie jeden konkretny, drugi tez calkiem calkiem ale panstwo woleliby szczeniaka wiec czekam na propozycje szczeniakow dla nich tez w typie owczarka belgijskiego lub niemieckiego, wiec jesli cos macie cioteczki to dajcie znac.
Pewnie jutro pojedziemy na wizyte na targowek...w domu jest juz sunia bokserka i musimy jechac z wega zeby sprawdzic czy panie ewentualnie by sie polubily:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
dziewczyny az mi sie ryczec chce...facet nie odbiera ode mnie telefonu od wczoraj...pewnie zrezygnowali...ale kurcze mogl chociaz odebrac i powiedziec normalnie,..

No nic, jak zrezygnowali teraz i nawet nie zadzwonili to nie sa zbyt odpowiedzialni. Bardzo mi przykro Wegunia :(