Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduje że Wega coraz lepeij chodzi na smyczy:) nie jest jeszcze moze tak jakbysmy chcieli ale jesli nie ma w poblizu psiakow to idzie w miare spokoj nie i nie wyrywa rak ze stawow;) niestety jeszcze rwie sie na widok innych psiakow...myslalam moze o halterze..ale podobno halter nie uczy a jedynie stopuje...

Posted

dawna Lady w sumie nawet znośnie kąpała się w wannie, tylko później strasznie się trzepała i latała jak szalona:) takie małe jak Gabi to może bardziej ruchliwe:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
myslimy tez nad wykapaniem wegi ale troche sie boimy ...nie moglismy sobie dac rady z gabi ktora wazyla 5 kg , a co dopiero z wega 30 kg, do tego z adhd hehehe

Kinia, ja Ja dwa razy kapałam :) raz mi pomagała Tripti, a nastepnym razem sama ja kapałam :)dacie radę :)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
tylko ktora opcje wybrac bo mamy do wyboru:
1.wanna w domu
2. brodzik duzy w takim domku gospodarczym
:)

Zdecydowanie opcja druga. chociaz ja swojego "trzepacza" kapie w domu :)

Ale WEGA pazurami sie zastawia, więc szkoda wanne porysowac :D

Posted

Kinia1984 napisał(a):
kurcze nikt o nia nie pyta...:(

Ale nie ma co sie dziwic na razie :) ogloszenia mialy byc zrobione juz w ndz/pon, a jeszcze nie ma. Jutro podpytam Ciotke o co chodzi.......

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ja mogę zrobić ale dopiero w piątek!:)

dziekuje bardzo, ale Wega ma wykupiony pakiet 74 ogłoszen, jednak dziewczyna miała tyle zamówien, że jak widac nie wyrabia :)