Kinia1984 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a w porzadku:) szaleje, brudzi posciel, kradnie jedzenie czyli po staremu;) z tym mniejszym Reksiem to milosc od pierwszego wejrzenia..Skacza , przewracaja się:) Quote
obraczus87 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Kinia1984']a w porzadku:) szaleje, brudzi posciel, kradnie jedzenie czyli po staremu;) z tym mniejszym Reksiem to milosc od pierwszego wejrzenia..Skacza , przewracaja się:)[/QUOTE] czyli po staremu hehehe :) ach ta Lady wariatka Kochana :) Quote
Kinia1984 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wczoraj jadac do TZ wystroilam sie w biala spodniece...i to byl moj blad ...wielki blad...Wega byla bardzo steskoniona za Kinią...i mialam piekny wzor na spodnicy...dwie odbite łapy Wegi:) Quote
obraczus87 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Kinia1984']wczoraj jadac do TZ wystroilam sie w biala spodniece...i to byl moj blad ...wielki blad...Wega byla bardzo steskoniona za Kinią...i mialam piekny wzor na spodnicy...dwie odbite łapy Wegi:)[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Nooo Kinia mogła przewidzieć miłośc Wegi do Kini :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Vasco']wtedy byśmy narzekały, że apatyczna ;);)[/QUOTE] dokładnie tak :D Quote
Kinia1984 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ona nie ma pojecia co to jest apatia...chyba nawet nigdy nie stala obok apatycznego psa:) Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 nie mam siły czesać całego wątku - czy ktoś wie jak ona trafiła do dr K.? I drugie pytanie - czy sa inne zdjecia na watku niż te z pierwszej strony? Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='luka1']nie mam siły czesać całego wątku - czy ktoś wie jak ona trafiła do dr K.? I drugie pytanie - czy sa inne zdjecia na watku niż te z pierwszej strony? Dawniej Lady, trafiła do K z ulicy..... Jej historii nikt nie zna, niestety. Oto zdjecia obecne: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-WEGA-w-typie-owczarka-belgijskiego-szukamy-super-domu-W0QQAdIdZ195341223 Quote
Kinia1984 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 martus mozesz napisac w pierwszym poscie ze nowe zdjecia na str.10?:) z gory dziekuje:) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Kinia1984']martus mozesz napisac w pierwszym poscie ze nowe zdjecia na str.10?:) z gory dziekuje:)[/QUOTE] zrobione :) :) :) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Miałam dwa zapytania o Wege na maila, ale na razie cisza......... Quote
tripti Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 witaj piękności, ważne że chociaż mininalne oznaki zainteresowania są. Trzymam kciuki:) Kinia planuj ślub, buduj domek i przygarnij Lady na zawsze:))) Quote
Kinia1984 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jeszcze mam Jarka i Leszka pod uwaga...i swoje 2 szt.:) a Lady adopcyjna wiec wierze ze znajdzie sie jakis fajny dom:) no ale jesli nie ...to...:) Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tu tak wszyscy są przeciwnikami budy i kojca a moja rodzina na wsi właśnie do budy uwiązała szczeniaka półrocznego:-( Quote
Kinia1984 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 niestety na wsi to norma...moze pogadaj z nimi zeby chociaz z lancucha zrezygnowali a np kojec zrobili...kurcze jak mozna takiego malucha uwiazac...przeciez on powinien sie bawic...biegac:( Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Biega, nawet raz dziennie.... Za każdym razem jak jestem przypominam by wodę na bieżąco nalewali, bo co zajeżdżam to sahara. Mały niedawno jeszcze biegał luzem, w święta już na łańcuchu. Teraz mówię o wykastrowaniu jak dojrzeje, ale na twarzach pustka. Taka jak była gdy błagałam o sterylizację suki. A potem ciąża i zaskoczenie, przecież nie było żadnego psa... Z powietrza pewnie. Ale tej kastracji im nie przepuszczę. Quote
Recommended Posts