Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']a w porzadku:) szaleje, brudzi posciel, kradnie jedzenie czyli po staremu;) z tym mniejszym Reksiem to milosc od pierwszego wejrzenia..Skacza , przewracaja się:)[/QUOTE]

czyli po staremu hehehe :) ach ta Lady wariatka Kochana :)

Posted

wczoraj jadac do TZ wystroilam sie w biala spodniece...i to byl moj blad ...wielki blad...Wega byla bardzo steskoniona za Kinią...i mialam piekny wzor na spodnicy...dwie odbite łapy Wegi:)

Posted

[quote name='Kinia1984']wczoraj jadac do TZ wystroilam sie w biala spodniece...i to byl moj blad ...wielki blad...Wega byla bardzo steskoniona za Kinią...i mialam piekny wzor na spodnicy...dwie odbite łapy Wegi:)[/QUOTE]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Nooo Kinia mogła przewidzieć miłośc Wegi do Kini :evil_lol:

Posted

nie mam siły czesać całego wątku - czy ktoś wie jak ona trafiła do dr K.? I drugie pytanie - czy sa inne zdjecia na watku niż te z pierwszej strony?

Posted

witaj piękności, ważne że chociaż mininalne oznaki zainteresowania są. Trzymam kciuki:) Kinia planuj ślub, buduj domek i przygarnij Lady na zawsze:)))

Posted

niestety na wsi to norma...moze pogadaj z nimi zeby chociaz z lancucha zrezygnowali a np kojec zrobili...kurcze jak mozna takiego malucha uwiazac...przeciez on powinien sie bawic...biegac:(

Posted

Biega, nawet raz dziennie....
Za każdym razem jak jestem przypominam by wodę na bieżąco nalewali, bo co zajeżdżam to sahara.
Mały niedawno jeszcze biegał luzem, w święta już na łańcuchu.
Teraz mówię o wykastrowaniu jak dojrzeje, ale na twarzach pustka. Taka jak była gdy błagałam o sterylizację suki.
A potem ciąża i zaskoczenie, przecież nie było żadnego psa...
Z powietrza pewnie.
Ale tej kastracji im nie przepuszczę.