Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam jedno wstępne zapytanie o Lady na mailu. jednak Pan jest z Rybnika..... a my wolałybyśmy kogoś z mazowieckiego........... jednak odpisałam Panu i zobaczymy co dalej.

Mam nadzieje ze Wegunia znajdzie ten jeden jedyny domeczek :)

Posted

Rybnik to daleko:( ale jak Pan będzie w porządku i domek prozwierzęcy to na pewno warto rozważyć, ale zadzwonił ktoś z Rybnika to zawdzoni i z mazowieckiego:) ważne, że ją widzą i pozytywnie odbierają:) jest jeszcze Hienka podobna do Lady, więc może jak nie dla Lady ten domek, to dla niej... Dajcie znać co tam odpisze koniecznie:)

Posted

[quote name='tripti']tak właśnie teraz rzuciło mi się w oczy, dla mnie Wega to już chyba na zawsze Lady zostanie:)[/QUOTE]

Dla Lady to Lady :) ale nie chciałysmy Jej w głowie mieszac juz :)

Posted

To juz sie wyjasniło.

Wszystko ładnie i pięknie, ale Wega większość dnia miałaby spedzać w kojcu. Pan trenuje swojego ON-ka, chce z Nim wystartowac na wystawie. Generalnie wydaje sie być miłym i odpowiedzialnym czlowiekiem, ale na KOJEC mówię stanowczo NIE. Kolejny minus, to taki, że Pan ma również sunię Sznaucerkę, a Wega suczek nie akceptuje.

Posted

Panu za bardzo zależało na Weguni...... tak, że był w stanie Ją wziać pomimo tego, że ma już inna sukę w domu. Cos mi nie grało.

Wegunia znajdziemy domek, bo jestes cudownie piekna :)