Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszly wlasciciel bedzie musial pilnowac jedzenia jak oka w glowie . Wega jest mega dobra w zlodziejstwie;) wczoraj wykradla 20 kg bigosu, pęto kielbasy ..bigosu nie zjadla bo kapusta beee ale kielbaska zniknela...potrafi w 5 sekund zabrac TZowi jedzenie z toreby ktora zabiera do pracy:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
przyszly wlasciciel bedzie musial pilnowac jedzenia jak oka w glowie . Wega jest mega dobra w zlodziejstwie;) wczoraj wykradla 20 kg bigosu, pęto kielbasy ..bigosu nie zjadla bo kapusta beee ale kielbaska zniknela...potrafi w 5 sekund zabrac TZowi jedzenie z toreby ktora zabiera do pracy:)

WEGA nie ładnie :mad:

Kinia a czy jest jakaś szansa, aby sprawdzić czy WEGA nadal nie trawi innych suczek??

Ten domek zainteresowany ma aż dwie suczki. Jedna staruszka, a druga gówniara.

Posted

Wtrącę się. Może być tak, że sprawdzanie pójdzie ok, bo akurat tą sukę polubi albo zwyczajnie nie będzie nic miała do niej.
Ja mam sukę, która albo bardzo lubi pewne psy, które zna albo są psy których nie cierpi. A ogólnie to psów w większości nie lubi, ani suk ani samców.
Wg mnie jeśli Wega miała scysje z innymi sukami, ryzykowne jest oddawanie jej do domu gdzie jest suka.

Posted

moze tez byc tak ,ze suczydla ustala miedzy soba gdzie kto ma miejsce i bedzie spokoj , na dwoje babka wrozyla.
A nie daloby sie pojechac z niunia do tego domku i spedzic tam chwile ,zeby poobserwowac jak sie dziewczyny dogaduja ?? czy domek za daleko na takie wydumy???

Posted

NiJaSe napisał(a):
moze tez byc tak ,ze suczydla ustala miedzy soba gdzie kto ma miejsce i bedzie spokoj , na dwoje babka wrozyla.
A nie daloby sie pojechac z niunia do tego domku i spedzic tam chwile ,zeby poobserwowac jak sie dziewczyny dogaduja ?? czy domek za daleko na takie wydumy???

domek nie daje znaku życia.....

Posted

przesilenie wiosenne;) Wega znajdzie ten swój docelowy domek, jej cierpliwość zostanie nagrodzona. Tylko straszna z niej kradziejka jedzenia... objada tam równo rodzinkę TZ Kini:)

Posted

tripti napisał(a):
przesilenie wiosenne;) Wega znajdzie ten swój docelowy domek, jej cierpliwość zostanie nagrodzona. Tylko straszna z niej kradziejka jedzenia... objada tam równo rodzinkę TZ Kini:)

Nioooooo WEGA nie zabieraj jedzenia bo TZ Kini schudnie w oczach ;)

Posted

dziś po 13 najpiekniejszych latach pożegnałam mojego ukochanego psa...Bobka...byl najwspanialszym przyjacielem...walczyl dzielnie...niestety strasznie cierpial i musialysmy mu pomoc...mam nadzieje ze juz nic nie boli i biega za TM ze wszystkimi pożegnanymi psiakami...jest mi cholernie ciężko wiec wybaczcie ale narazie na dogo troche zamilknę...:(

Posted

Kinia1984 napisał(a):
dziekuje Justynko...
Martuś Tobie tez dziekuje ze bylas ze mna wirtualnie podczas tej walki i że mnie wspieralas...nie dochodzi to do mnie...tak strasznie mi żal....

Kinia.................. ja wiem, że zrobiłaś WSZYSTKO, absolutnie wszystko co mogłaś zrobić. A nawet więcej.... Bedzie bolało - to jest wiadome... ale z czasem przestanie.

Bobek bardzo Cie kochał i walczył, ale nie zawsze się udaje... BOBKOWI tyle razy sie udawało, tyle wspaniałych dni przeżyliście...

Bobek [***]...

Kinia trzymaj się dzielnie. Masz jeszcze tego srajdka szczekliwego, nie zostałaś sama.. a Bobek z góry na Ciebie patrzy oraz macha ogonem dziekując za te wspaniałe lata....