obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kinia czy udało Wam się podskoczyc do weta?? Quote
Kinia1984 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 niestety TZ nie mial teraz czasu ...ostatnio zjezdza do domu kolo 8...na pewno do konca tygodnia podjedziemy...kazalam mu obserwowac i guza i Wege i macac czy to nie rosnie i czy nie boli... Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ej no panno Wego bez niespodzianek , Ty masz do porzadnego domu wymaszerować a nie wytwarzac jakies guzki i po wetach sie petac Quote
Kinia1984 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ej no...wracam wlasnie od Wegi...guz prawie zniknal...zostala taka grudka...panikara jestem nie?:) ale bede czujna i bede sprawdzac czy ten wrzut sie nie odradza...:) a teraz nius dnia: Wega ma narzeczonego, on w nia wpatrzony ona z w niego...liza sie po nosach i innych czesciach ciala;) jest jeden problem ktory przeszkadza im w tej milosci.... Wega wazy 30 kg Benus 2 kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tripti Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 no to niespodzianka:) Miłość nie zna granic:) a te narośle to takie typowe ponoć dla owczarkowatych... no ale lepiej dmuchać na zimne:) Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Kinia rozwaliłaś mnie tym newsem :loveu: Quote
NatiiMar Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Widzę,że te belgowe pieski nie mają szczęscia. Nasz mix maliniak po roku w nowym domu znów zostanie oddany. Ma tydzień,potem schronisko...a tam pewna smierć. http://www.dogomania.pl/threads/134196-Śląsk-Psia-tragedia-po-roku-powrót-z-adopcji!-(-DOM-NA-JUŻ!!!/page17 Quote
obraczus87 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 zamowiłam Wedze pakiet ogłoszeń.... moze tym razem sie uda!!! Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 jaka piękna:) a Benek to jej ledwo do pięt sięga;) taki maluśki przy niej, widać też, że z Otylki wodny pies;) Quote
Daga&Maks Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 to teraz tylko na jakieś zawody w pływaniu z nią :) Quote
obraczus87 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 tripti napisał(a):jaka piękna:) a Benek to jej ledwo do pięt sięga;) taki maluśki przy niej, widać też, że z Otylki wodny pies;) Benek to niezle przy Niej wyglada :evil_lol: Nie no, Wega nie wiedzialam ze Ty swietnie plywasz :) Quote
obraczus87 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Kinia dzieki za fotki, Wega jest piekna :) Wykupiłam Niuni pakiet ogłoszen. Niestety ja czasowo nie wyrabiam a na ogloszeniach tez sie nie znam..... mam nadzieje ze tym razem ktos zadzwoni.. ktos normalny :) Quote
Kinia1984 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ja tez...dziekuje Martus za ogloszenia:) wyobrazcie sobie ze Wega taka mokra z rzeki zaczela sie tarzac z kolegami w tej czarnej ziemi na dworze:) zgadnijcie jaki ma kolor??:evil_lol: Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 czy ma aktualnie umaszczenie owczarka niemieckiego;)? Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kinia1984 napisał(a):ma umaszczenie typowego szarego Burka:) czyli jeszcze szorowanko będzie? a Wega ma nadmiar energii, to szkoda, że masz tak daleko, ale idealnie sprawdza się szkolenie u TZ mru, psy śpią padnięte na nosy, a ten drugi nawet nie brał udziału tylko obserwował;) ale jest bardzo fajnie:) Quote
obraczus87 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 tripti napisał(a):czyli jeszcze szorowanko będzie? a Wega ma nadmiar energii, to szkoda, że masz tak daleko, ale idealnie sprawdza się szkolenie u TZ mru, psy śpią padnięte na nosy, a ten drugi nawet nie brał udziału tylko obserwował;) ale jest bardzo fajnie:) No wlasnie my z Kinga myslimy o tym, aby Wege dac na szkolenie czy cos w tym stylu.... Pannica caly czas mega ciagnie na smyczy i jest kaprysna :) Quote
tripti Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 to szkolenie niestety nie daje gwarancji, że pies nie będzie ciągnął... ale jest tam Wega - onka - kakadu i w przerwach jest czas, aby Dianka robiła "za zająca" dla Wegi, troszkę panny poganiają po parku, po wodzie i później to już jest spokój:) i w domu święty spokój:) ale jakby Kinia miała ochotę i czas dowozić, bo to niestety od niej kawałek to polecam:) wczoraj jak rozmawiałam z Kinią, to pannica dziabnęła jej gołąbka:) schudnie nam ta Kinia przy Wedze...;) Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Jutro jade do TZ-ta Kini :) oczywiście razem z Kinią :evil_lol: Wega otrzymała w prezencie od Kochanej Cioteczki ELLIG - 12 kg dobrej suchej karmy :loveu: ELLIG - bardzo dziekujemy! To dla nas bardzo duża pomoc, gdyż pieniążków malutko, a karma u niej schodzi dość szybko :loveu: Quote
Recommended Posts