Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety TZ nie mial teraz czasu ...ostatnio zjezdza do domu kolo 8...na pewno do konca tygodnia podjedziemy...kazalam mu obserwowac i guza i Wege i macac czy to nie rosnie i czy nie boli...

Posted

ej no...wracam wlasnie od Wegi...guz prawie zniknal...zostala taka grudka...panikara jestem nie?:) ale bede czujna i bede sprawdzac czy ten wrzut sie nie odradza...:)
a teraz nius dnia:
Wega ma narzeczonego, on w nia wpatrzony ona z w niego...liza sie po nosach i innych czesciach ciala;) jest jeden problem ktory przeszkadza im w tej milosci....
Wega wazy 30 kg Benus 2 kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tripti napisał(a):
jaka piękna:) a Benek to jej ledwo do pięt sięga;) taki maluśki przy niej, widać też, że z Otylki wodny pies;)

Benek to niezle przy Niej wyglada :evil_lol:

Nie no, Wega nie wiedzialam ze Ty swietnie plywasz :)

Posted

Kinia dzieki za fotki, Wega jest piekna :)

Wykupiłam Niuni pakiet ogłoszen. Niestety ja czasowo nie wyrabiam a na ogloszeniach tez sie nie znam..... mam nadzieje ze tym razem ktos zadzwoni.. ktos normalny :)

Posted

ja tez...dziekuje Martus za ogloszenia:)
wyobrazcie sobie ze Wega taka mokra z rzeki zaczela sie tarzac z kolegami w tej czarnej ziemi na dworze:) zgadnijcie jaki ma kolor??:evil_lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ma umaszczenie typowego szarego Burka:)

czyli jeszcze szorowanko będzie? a Wega ma nadmiar energii, to szkoda, że masz tak daleko, ale idealnie sprawdza się szkolenie u TZ mru, psy śpią padnięte na nosy, a ten drugi nawet nie brał udziału tylko obserwował;) ale jest bardzo fajnie:)

Posted

tripti napisał(a):
czyli jeszcze szorowanko będzie? a Wega ma nadmiar energii, to szkoda, że masz tak daleko, ale idealnie sprawdza się szkolenie u TZ mru, psy śpią padnięte na nosy, a ten drugi nawet nie brał udziału tylko obserwował;) ale jest bardzo fajnie:)

No wlasnie my z Kinga myslimy o tym, aby Wege dac na szkolenie czy cos w tym stylu.... Pannica caly czas mega ciagnie na smyczy i jest kaprysna :)

Posted

to szkolenie niestety nie daje gwarancji, że pies nie będzie ciągnął... ale jest tam Wega - onka - kakadu i w przerwach jest czas, aby Dianka robiła "za zająca" dla Wegi, troszkę panny poganiają po parku, po wodzie i później to już jest spokój:) i w domu święty spokój:) ale jakby Kinia miała ochotę i czas dowozić, bo to niestety od niej kawałek to polecam:)
wczoraj jak rozmawiałam z Kinią, to pannica dziabnęła jej gołąbka:) schudnie nam ta Kinia przy Wedze...;)

Posted

Jutro jade do TZ-ta Kini :) oczywiście razem z Kinią :evil_lol:

Wega otrzymała w prezencie od Kochanej Cioteczki ELLIG - 12 kg dobrej suchej karmy :loveu:

ELLIG - bardzo dziekujemy! To dla nas bardzo duża pomoc, gdyż pieniążków malutko, a karma u niej schodzi dość szybko :loveu: