JASMIN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ja wczoraj wysłałam zgłoszenie mailem i po kilku godzinach dostałam potwierdzenie, że zostało przyjęte ;). Formulaża nie ma ale ja napisałam wzorując się na formulażu na inną wystawę ( chyba do Karkowa ). A czy jedzie ktoś ze Śląska w Niedzielę i miał by miejsce na jedną osobę z małym pieskiem? Oczywiście dokładam się do paliwa;). Ja mieszkam w Bielsku-Białej ale może być z Katowic itp... Quote
efra-husky Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 JASMIN ja będę jechała z Krakowa w niedzielę :razz: Quote
JASMIN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='efra-husky']JASMIN ja będę jechała z Krakowa w niedzielę :razz:[/quote] A którędy będziesz jechała? Może mogłabym się gdzieś dosiąść?;) Quote
wendka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='dana1'] [U][FONT=Arial][SIZE=3]Grupa I F.C.I.[/SIZE][/FONT][/U] [SIZE=3][B][FONT=Arial]- Kristina Purens Szwecja[/FONT][/B][FONT=Arial] - [/FONT][FONT=Arial]Australian Cattle Dog, Australian Shepherd, Australian Kelpie[/FONT][FONT=Arial], Owczarki Belgijskie (wszystkie), Bergamasco[/FONT][/SIZE] [/quote] Czy ktokolwiek spotkal sie z ta pania na ringu? Jak ocenia? Bo zastanawiam sie nad zgloszeniem, ale nie chce mi sie jezdzic tam gdzie kolor aussika zawaza na ocenie. A jak wrzucilam w google, to widzialam, ze juz w Polsce oceniala m.in PONy Quote
Nor(a) Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote] Grupa 7 [COLOR=#005633]Aleksander Skrzyński (PL)[/COLOR] [/quote] Podzieli się ktoś może doświadczeniami z ringu? :roll: Zgłaszać 12 miesięcznego psa, który ma nadmiar energii i siły, a bieg na ringówce nie jest jego najmocniejszą stroną? Mamy dosyć napięty plan wystawowy od kwietnia i zastanawiam się czy jej dokładać jeszcze ten występ. :roll: Quote
Agasia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nora - p. Skrzyński to mysliwy, w sumie co do niego mam podzielone zdanie, w beaglach lubi psy mocne, bedac u niego 2 razy mielismy 2 zupelnie inne opisy... ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Uwazajcie,by pan Skrzynski nie dopatrzyl sie braku jadra u championa albo zlego zgryzu u psa majacego idealny zgryz ;-) Quote
Viz Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 W Łodzi będą fajni sędziowie, więc jeszcze myślę nad tym :razz: Quote
Nor(a) Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Agasia']Nora - p. Skrzyński to mysliwy, w sumie co do niego mam podzielone zdanie, w beaglach lubi psy mocne, bedac u niego 2 razy mielismy 2 zupelnie inne opisy... ;)[/quote] Hmm...u gordonki budowę niby mamy mocną :roll: (jak na jej wiek). A pytam bo nie chce jej "rzucac" od razu do sędziego surowo patrzącego na mało idealną umiejętność pokazania się w ruchu. Szczenięca jest jeszcze mocno. Waham się bo mamy 15 minut drogi do stadionu, więc z drugiej strony szkoda nie pojechac...Sama nie wiem. Quote
Polna Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nor(a) gdzie mieszkasz ? Moze na radogoszczu :D Quote
Nor(a) Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Polna']Nor(a) gdzie mieszkasz ? Moze na radogoszczu :D[/quote] Zupełnie po drugiej stronie niestety..;) . Okolice Lublinka. Quote
Polna Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 kurcze ;) nikogo z radogoszcza nie ma na forum :P Quote
Agasia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nora - zawsze sie oplaca zglosic, a noz widelec... ;) Mysle ze akurat temu sedziemu nie powinno przeszkadzac nienajlepsze zachowanie, chociaz oczywiscie nie mozna popadac w skrajnosci.. ;) Zycze powodzenia:) Quote
Zeliika Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Nor(a)']Hmm...u gordonki budowę niby mamy mocną :roll: (jak na jej wiek). A pytam bo nie chce jej "rzucac" od razu do sędziego surowo patrzącego na mało idealną umiejętność pokazania się w ruchu. Szczenięca jest jeszcze mocno. Waham się bo mamy 15 minut drogi do stadionu, więc z drugiej strony szkoda nie pojechac...Sama nie wiem.[/QUOTE] Suka kolezanki, ktora kompletnie sie zbiesila u Skrzynskiego w ringu i nie pobiegla wcale, wygrala mlodziez w stawce 4 suk, wiec zanadto sie nie przejmuj ;))) Quote
Nor(a) Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='Zeliika']Suka kolezanki, ktora kompletnie sie zbiesila u Skrzynskiego w ringu i nie pobiegla wcale, wygrala mlodziez w stawce 4 suk, wiec zanadto sie nie przejmuj ;)))[/quote] no nic..pomyślimy nad zgłoszeniem :roll: Ten mały potwór ma swoją własną wizję biegania na ringówce ..jakby co najmniej kiełbasę na końcu ringu dawali :shake: Quote
Incunabula Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Czy kogoś oceniał [b]Tibor Gelen[/b] z Węgier? Kurcze, nigdy o nim nie słyszałam... Quote
burzan Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 [B][SIZE=3][COLOR=red]Niestety strona internetowa w Łodzi ponownie nie działa. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]Przyjdzie nam znowu zgłoszać psy na wystawę międzynarodową najnowoczesną drogą, a mianowicie za pomoca poczty lub faxu. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Wielka szkoda, a może jednak pojawi sie możliwość przesyłania zgłoszeń drogą elektroniczną?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Bardzo o to prosimy!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Czasu mamy jednak na to coraz mniej!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
nefesza Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Zapytam, bo nie wiem, czy ten temat byl juz poruszany, a za duzo by czytac wszystko.... czy jest ktos z o/Lodz i moze mi powiedziec, czemu w planie serdziowania 9 gr zabraklo lhasa apso? Nie beda przyjmowane czy jak???? Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Słuchajcie potrzebuje waszej opini o Panu. Matyasie...mam opinie paru osób i są one zbierzne a jakie Wy mieliście z nim doświadczenia ...?? Quote
AnkaW Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Może i my się zglosimy, mój szczylek :loveu: już na młodzież by się załapał :cool3: Quote
UTAAP Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ja jestem nastepna z pytaniem o sedziego - [SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=3]Jan Gajewski[/SIZE] [B]:roll:[/B] [/COLOR][/SIZE] Quote
UTAAP Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='Ludek']A do kiedy mozna zgłaszać psy?[/quote] Do konca marca:razz: Quote
Musiałek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No to ja wysłałam juz zgłoszenie - bedę w sobotę :lol: Quote
Recommended Posts