Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj wysłałam zgłoszenie mailem i po kilku godzinach dostałam potwierdzenie, że zostało przyjęte ;). Formulaża nie ma ale ja napisałam wzorując się na formulażu na inną wystawę ( chyba do Karkowa ). A czy jedzie ktoś ze Śląska w Niedzielę i miał by miejsce na jedną osobę z małym pieskiem? Oczywiście dokładam się do paliwa;). Ja mieszkam w Bielsku-Białej ale może być z Katowic itp...

Posted

[quote name='efra-husky']JASMIN ja będę jechała z Krakowa w niedzielę :razz:[/quote]

A którędy będziesz jechała? Może mogłabym się gdzieś dosiąść?;)

Posted

[quote name='dana1']
[U][FONT=Arial][SIZE=3]Grupa I F.C.I.[/SIZE][/FONT][/U]

[SIZE=3][B][FONT=Arial]- Kristina Purens Szwecja[/FONT][/B][FONT=Arial] - [/FONT][FONT=Arial]Australian Cattle Dog, Australian Shepherd, Australian Kelpie[/FONT][FONT=Arial], Owczarki Belgijskie (wszystkie), Bergamasco[/FONT][/SIZE]

[/quote]

Czy ktokolwiek spotkal sie z ta pania na ringu? Jak ocenia? Bo zastanawiam sie nad zgloszeniem, ale nie chce mi sie jezdzic tam gdzie kolor aussika zawaza na ocenie.
A jak wrzucilam w google, to widzialam, ze juz w Polsce oceniala m.in PONy

Posted

[quote]
Grupa 7
[COLOR=#005633]Aleksander Skrzyński (PL)[/COLOR]
[/quote]

Podzieli się ktoś może doświadczeniami z ringu? :roll:
Zgłaszać 12 miesięcznego psa, który ma nadmiar energii i siły, a bieg na ringówce nie jest jego najmocniejszą stroną?
Mamy dosyć napięty plan wystawowy od kwietnia i zastanawiam się czy jej dokładać jeszcze ten występ. :roll:

Posted

Nora - p. Skrzyński to mysliwy, w sumie co do niego mam podzielone zdanie, w beaglach lubi psy mocne, bedac u niego 2 razy mielismy 2 zupelnie inne opisy... ;)

Posted

[quote name='Agasia']Nora - p. Skrzyński to mysliwy, w sumie co do niego mam podzielone zdanie, w beaglach lubi psy mocne, bedac u niego 2 razy mielismy 2 zupelnie inne opisy... ;)[/quote]

Hmm...u gordonki budowę niby mamy mocną :roll: (jak na jej wiek). A pytam bo nie chce jej "rzucac" od razu do sędziego surowo patrzącego na mało idealną umiejętność pokazania się w ruchu. Szczenięca jest jeszcze mocno. Waham się bo mamy 15 minut drogi do stadionu, więc z drugiej strony szkoda nie pojechac...Sama nie wiem.

Posted

Nora - zawsze sie oplaca zglosic, a noz widelec... ;) Mysle ze akurat temu sedziemu nie powinno przeszkadzac nienajlepsze zachowanie, chociaz oczywiscie nie mozna popadac w skrajnosci.. ;) Zycze powodzenia:)

Posted

[quote name='Nor(a)']Hmm...u gordonki budowę niby mamy mocną :roll: (jak na jej wiek). A pytam bo nie chce jej "rzucac" od razu do sędziego surowo patrzącego na mało idealną umiejętność pokazania się w ruchu. Szczenięca jest jeszcze mocno. Waham się bo mamy 15 minut drogi do stadionu, więc z drugiej strony szkoda nie pojechac...Sama nie wiem.[/QUOTE]
Suka kolezanki, ktora kompletnie sie zbiesila u Skrzynskiego w ringu i nie pobiegla wcale, wygrala mlodziez w stawce 4 suk, wiec zanadto sie nie przejmuj ;)))

Posted

[quote name='Zeliika']Suka kolezanki, ktora kompletnie sie zbiesila u Skrzynskiego w ringu i nie pobiegla wcale, wygrala mlodziez w stawce 4 suk, wiec zanadto sie nie przejmuj ;)))[/quote]

no nic..pomyślimy nad zgłoszeniem :roll:
Ten mały potwór ma swoją własną wizję biegania na ringówce ..jakby co najmniej kiełbasę na końcu ringu dawali :shake:

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Niestety strona internetowa w Łodzi ponownie nie działa. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]Przyjdzie nam znowu zgłoszać psy na wystawę międzynarodową najnowoczesną drogą, a mianowicie za pomoca poczty lub faxu. [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Wielka szkoda, a może jednak pojawi sie możliwość przesyłania zgłoszeń drogą elektroniczną?[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Bardzo o to prosimy!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Czasu mamy jednak na to coraz mniej!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Zapytam, bo nie wiem, czy ten temat byl juz poruszany, a za duzo by czytac wszystko.... czy jest ktos z o/Lodz i moze mi powiedziec, czemu w planie serdziowania 9 gr zabraklo lhasa apso? Nie beda przyjmowane czy jak????