Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Ja w tym słońcu się nawet opaliłam:) a ja latalam po drawsku w kurtce ( ja zmarźlak do kwadratu jestem ) pozdr. Quote
Fuka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Polnegrzyby']Ja w tym słońcu się nawet opaliłam:) Polnegrzyby - skoro byłaś - ulituj sie i podaj proszę wyniki gładkich foksow, a moze widziałas tez sedziowanie foxów szorstkich i znasz wyniki? :modla: No i ciekawa jestem strasznie czy wystawiałaś i jak Ci poszło? KTOKOLWIEK WIDZIAL, KTOKOLWIEK WIE :roll: bardzo proszę o wyniki foksow szorstkich oraz trzeciej grupy i informacje kto sedziował!!!! :help1: Gratuluje wszystkim szczesliwcom! :drinking: Quote
Polnegrzyby Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Fuka niestety nie mogę ci pomóc, przepraszam. Nie wystawiałam teraz Łatki za mała jest. Wystawie ją w Sopocie w sierpniu. Byłam na tych zawodach z moją koleżanką i jej borderem, i własnie tam obserwowałam co się dzieje. Chciałam pojechać z nią i zobaczyć wszystko "od zaplecza" Quote
anyia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 a ja sie znowu pochwale:)) moje ,, malenstwo'' wygralo swoja klase w konkurencji 5 psow i do domu wrocilismy z kolejnym CWC i Res Cacibem , a & malamuty :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Powodzenia wszystkim z DGM na dzisiejszej wystawie w Łodzi a przede wszystkim Seterom i Ganie, która jak wygra zakończy Młodzieżowy Championat Polski! ;) Quote
anyia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='"Daisunia"']anyia gratuluje :) dzieki:))), na dniach zaktualizuje stronke i wrzuce fotki z Opola i wczorajszej Lodzi to dam znac:)) a & malamuty Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Mopsy mlodziez wygral CEKIN Zlota Rozeta GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
paolinka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Sluchajcie mam pytanie... Moja sunia wczoraj byla NSWR i Zwyciezca Rasy. Jednak nie moglam zostac na finaly. Okazalo sie, ze za te tytuly przyznawano puchary. Czy jesli poprosze to wysla mi do domu? Dana - Ty jestes z oddzialu Łódź - orientujesz sie jak to jest?? Fajnie by bylo miec takie pamiatki z wystawy 8) Quote
flashka-g Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 ja ukonczyłam z hasiorkiem Młodziezowy Chmapionat Polski;] bardzo sie cieszymy!!;] Quote
Agasia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 paolinka - o ile by sie dalo ja bym mogla za ciebie odebrac w ZK i ci na jakas wystawe dowiezc :P Gratulacje dla wszystkich! :) Quote
paolinka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Oooo to jakby nie chcieli mi przyslac to zglosze sie do Ciebie 8) Quote
Śnieżna-Rakieta Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 flashka-g napisał(a):ja ukonczyłam z hasiorkiem Młodziezowy Chmapionat Polski;] bardzo sie cieszymy!!;] Ogromne gratulacje!!! Tym bardziej, że stawka była bardzo mocna. :D :D :D Quote
julita104 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam? sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno wole sie zapytac Quote
maga18 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol: dzieki!!! :D Quote
Daisunia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 ja ukonczyłam z hasiorkiem Młodziezowy Chmapionat Polski;] bardzo sie cieszymy!!;] serdeczne gratulacje ;) pozdr. Quote
agacia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 julita104 napisał(a):moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam? sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno wole sie zapytac Mozna tylko trzeba miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Ja wczoraj weszlam z moja potworka chociaz jej nie wystawialam 8) Quote
Cardi Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Mam wielka wielka PROSBE!!!!! Czy ktos z dogonaniakow;) ma moze fotke z BISA JUNIOROW w sobote!!! PROSZE:):) Moja pembroczka wygrala a ja nie mam tego uwiecznionego na zdjeciu:( Dziekuje z gory a wszystkim gratuluje!!!!!!! Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Shih tzu BILLY THE KID COCA Bast ZWYCIEZCA MLODZIEZY W ciagu tygodnia zrobil ML. CH PL!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!! Quote
julita104 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 agacia napisał(a):julita104 napisał(a):moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam? sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno wole sie zapytac Mozna tylko trzeba miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Ja wczoraj weszlam z moja potworka chociaz jej nie wystawialam 8) weszłam :-) i dobrze bo super szeleczki kupilam :) Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 maga18 napisał(a):moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol: dzieki!!! :D A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR Quote
Recommended Posts