Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Polnegrzyby']Ja w tym słońcu się nawet opaliłam:)
Polnegrzyby - skoro byłaś - ulituj sie i podaj proszę wyniki gładkich foksow, a moze widziałas tez sedziowanie foxów szorstkich i znasz wyniki? :modla: No i ciekawa jestem strasznie czy wystawiałaś i jak Ci poszło?

KTOKOLWIEK WIDZIAL, KTOKOLWIEK WIE :roll: bardzo proszę o wyniki foksow szorstkich oraz trzeciej grupy i informacje kto sedziował!!!! :help1:

Gratuluje wszystkim szczesliwcom! :drinking:

Posted

Fuka niestety nie mogę ci pomóc, przepraszam. Nie wystawiałam teraz Łatki za mała jest. Wystawie ją w Sopocie w sierpniu. Byłam na tych zawodach z moją koleżanką i jej borderem, i własnie tam obserwowałam co się dzieje. Chciałam pojechać z nią i zobaczyć wszystko "od zaplecza"

Posted

a ja sie znowu pochwale:)) moje ,, malenstwo'' wygralo swoja klase w konkurencji 5 psow i do domu wrocilismy z kolejnym CWC i Res Cacibem ,
a & malamuty :D

Posted

[quote name='"Daisunia"']anyia gratuluje :)

dzieki:))), na dniach zaktualizuje stronke i wrzuce fotki z Opola i wczorajszej Lodzi to dam znac:))

a & malamuty

Posted

Sluchajcie mam pytanie...
Moja sunia wczoraj byla NSWR i Zwyciezca Rasy. Jednak nie moglam zostac na finaly. Okazalo sie, ze za te tytuly przyznawano puchary.
Czy jesli poprosze to wysla mi do domu?
Dana - Ty jestes z oddzialu Łódź - orientujesz sie jak to jest??
Fajnie by bylo miec takie pamiatki z wystawy 8)

Posted

julita104 napisał(a):
moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam?
sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno
wole sie zapytac

Mozna tylko trzeba miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Ja wczoraj weszlam z moja potworka chociaz jej nie wystawialam 8)

Posted

Mam wielka wielka PROSBE!!!!!
Czy ktos z dogonaniakow;) ma moze fotke z BISA JUNIOROW w sobote!!! PROSZE:):) Moja pembroczka wygrala a ja nie mam tego uwiecznionego na zdjeciu:( Dziekuje z gory a wszystkim gratuluje!!!!!!!

Posted

agacia napisał(a):
julita104 napisał(a):
moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam?
sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno
wole sie zapytac

Mozna tylko trzeba miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Ja wczoraj weszlam z moja potworka chociaz jej nie wystawialam 8)

weszłam :-)
i dobrze bo super szeleczki kupilam :)

Posted

maga18 napisał(a):
moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol:

dzieki!!! :D

A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR