.ania Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 To ja proszę o stawkę pudli dużych :D nie było ich napewno wiele ;) Quote
PSYLLA Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Jagoodka napisał(a):Dzieki wielkie wielkie - jestem Twoja dluzniczka hihihihi Trzymam Cię za słowo :) -Magda- napisał(a):To ja proszę o stawkę pudli dużych nie było ich napewno wiele Bardzo proszę :) PUDEL DUŻY APRICOT, SREBRNY PSY kl.otw RUBIK AURICOMUS SUKI kl.poś ROSWELL AURICOMUS kl.ch POLONIA AURICOMUS PUDEL DUŻY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY SUKI kl.szczeniąt BLACK BEAUTIFUL LADY NIGER ASTRUM :) Quote
Shanny.. Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 My mieliśmy II lokate/4 psy w mlodziezy. Ale to nic - my juz mamy championat, a przynajmniej nasz znajomek tez juz teraz ma :D Poza tym siostra mojego Rubinka dostala I lokate i Zw.Mł. Osobiscie dla mnie w Łodzi bylo ok - wygrywaly psy, ktore wygrywac mialy :D Pozdrawiam Quote
jostra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Też się pochwalę :D Moja biała sznaucerka miniaturowe Iceflower wzięła wszystko tj. CWC, CACIB, Najl.Suka w Rasie i Zwycięstwo Rasy Czarny Unison Rezlark - srebro, choć był o krok od złota, sędzia długo się zastanawiał Czarna Berryllka i Parysek Etruria Polonia koloru pieprz i sól - zdobyli brąz Poza tym gratuluję wszystkim zwycięzcom Quote
PSYLLA Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 CHART AFGAŃSKI PSY kl.mł LORD KHAN kl.poś ABSOLUT OT IV ZARAUT FOLLOW ME VARIUS AVIS URBAIN DE KOULANGER kl.otw HAPPY GOLUCKY SERRA PARECIS VIVAT SANRAIZ IV VICTORY VERITAS kl.ch NOMIN KRIST-WIL THE BIG BANG ALPHAVILLE`S SUKI kl szczeniąt EXCLUSIVELY FOR ME ZIKKURAT kl.mł BLACK MAGIC WOMAN BAFRIJAN GUESS MY WISH VARIUS AVIS kl.poś ADRIATICA OT IV ZARAUT ULTRA CHIC DEMON DE KOULANGAR kl.otw SYRELLA DE KOULANGAR :) Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Yaki napisał(a):Shih tzu BILLY THE KID COCA Bast ZWYCIEZCA MLODZIEZY W ciagu tygodnia zrobil ML. CH PL!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!! Jak to w ciągu tygodnia?! A mnie się wydaje, a nawet jestem pewna, że do Młodziezowego Championatu PL trzeba 3 wystaw. A w ciągu tygodnia nijak nie da się tego zrobić... pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Malwa&Landi napisał(a):tragicznie 8) Lavia pomyliła ring z torem wyścigowym a sędzia zwracał największą uwagę na prezentacje i ruch wiele pięknych psów odpadło bez lokaty właśnie przez to, że coś odwaliło nie jestem pewna ale chyba pani Czarkowska też mimo, że wystawiała świetnego psa. A ty gdzie się teraz wybierasz? :lol: W zasadzie, to obie Czarkowskie, odpadły za to samo. Moja Jagna poczuła powołanie i odstawiła galopadę, Jutrzenka to samo :roll: Za Jagnę muszę się wziąć, bo się wycwaniła ostatnio. Za to Bursztynek uratował honor rodziny wygrywając drugi weekend z rzędu Best in Show Weteranów. :D Ale tak, czy siak gratulacje należą się wszystkim psiakom. Mam nadzieję, że wyściskałaś swoje i dostały dodatkowe atrakcje w miseczkach po powrocie do domu? Gratulacje. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A znajdzie się łaskawca i poda mi stawkę basenji (V grupa)? Pzdr. Quote
Justi0022 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Asiaczek napisał(a):A znajdzie się łaskawca i poda mi stawkę basenji (V grupa)? Pzdr. psy pośr FARAOLAND VICTORY&FREEDOM otwarta IT'S RAINING MAN YPSYLON suki pośr I AM NOT AN ANGEL YPSYLON otwar CHATTANOOGA CHOO CHOO YPSYLON champ championy KLASSIC'S A STAR IN STRIPES Quote
jostra Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Asiaczek napisał(a):A znajdzie się łaskawca i poda mi stawkę basenji (V grupa)? Pzdr. PSY POŚR. FAROLAND VICORY&FREEDOM PSY OTW IT'S RAINING MAN YPSYLON SUKI POŚR I AM NOT AN ANGEL YPSYLON SUKI OTW CHATTANOOGA CHOO CHOO YPSYLON SUKI CH KLASSIC'S A STAR IN STRIPES Quote
PSYLLA Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='Asiaczek']A znajdzie się łaskawca i poda mi stawkę basenji (V grupa)? Znajdzie się, znajdzie... :wink: BASENJI PSY kl.pośr FARAOLAND VICTORY&FREEDOM kl.otw IT`S RAINING MAN YPSYLON SUKI kl.pośr I AM NOT AN ANGEL YPSYLON kl.otw CHATTANOOGA CHOO CHOO YPSYLON kl.ch KLASSIC`S A STAR IN STRIPES :) Quote
Martyna Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 To ja jeszcze sie pochwale nie swoimi sukcesami :-)))) Siostrzyczka mojej Afery w pieknym stylu skonczyla Championat Polski dokladajac CACIBA, a mlodziez wyhodowana przez moja kolezanke zgarnela Zw. Ml, a w zwiazku z tym suczka Vanta skonczyla Ml. Ch. Pl w 3 tyg :-))) Chlopaczek Vasco nie pojechal do Opola i potrzebna jest mu jeszcze jedna wystawa :-))) przez to wszystko mialam przymusowe wyjscie na ring ;-) Quote
Justi0022 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jostra napisał(a):Dużo tych łaskawców :P tiaa :D Quote
EwikB Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Yaki napisał(a):Shih tzu BILLY THE KID COCA Bast ZWYCIEZCA MLODZIEZY W ciagu tygodnia zrobil ML. CH PL!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!! Jak to w ciągu tygodnia?! A mnie się wydaje, a nawet jestem pewna, że do Młodziezowego Championatu PL trzeba 3 wystaw. A w ciągu tygodnia nijak nie da się tego zrobić... pzdr. Witam Niby sie nie da a jednak :D W Opolu tydzien temu była klubówka ozdóbek, w niedzielę miedzynarodówka i teraz też miedzynarodówka, ze 3 wystawy są. :D No jakby tak się chcieć przyczepić to w osiem dni :P Gratuluję, psiaka widziałam i wygląda ślicznie. pozdrawiam Ewa Quote
EwikB Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 No a ja sie pochwalę , ze w Łodzi moj Jowo ponawia wynik z minionego tygodnia i wygrywa CWC,CACIB, BOB a do tego dokłada 3 cie miejsce, w jak zawsze licznie reprezentowanej grupie IX. pozdrawiam Ewa Quote
kadziumia Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='NigdyNigdy'][quote name='Malwa&Landi']tragicznie 8) Lavia pomyliła ring z torem wyścigowym a sędzia zwracał największą uwagę na prezentacje i ruch wiele pięknych psów odpadło bez lokaty właśnie przez to, że coś odwaliło nie jestem pewna ale chyba pani Czarkowska też mimo, że wystawiała świetnego psa. A ty gdzie się teraz wybierasz? :lol: W zasadzie, to obie Czarkowskie, odpadły za to samo. Moja Jagna poczuła powołanie i odstawiła galopadę, Jutrzenka to samo :roll: Za Jagnę muszę się wziąć, bo się wycwaniła ostatnio. Za to Bursztynek uratował honor rodziny wygrywając drugi weekend z rzędu Best in Show Weteranów. :D No to gratulacje :lol: . No wiesz Kasia, dopiero teraz załapałam, że NigdyNigdy to Ty :o . No ale niestety, nie czytam zbyt dokładnie i wszystkich topików i takie są skutki, że znajomych nie identyfikuję :( :wink: pozdrawiam Quote
króliczek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dopiero dotarliśmy do domku.Więc możemy się pochwalić.Nobis w sharpkach zdobył CAC,CACIB,BOB oraz III m-ce na IIGR(III BOG)-moim zdaniem największej i najbardziej zróżnicowanej.Dla nas jest to ogromny sukces :D Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dziękuję wszystkim łaskawcom! justii0022, jostra, Psylla - dziękuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 EwikB napisał(a):Asiaczek napisał(a):Yaki napisał(a):Shih tzu BILLY THE KID COCA Bast ZWYCIEZCA MLODZIEZY W ciagu tygodnia zrobil ML. CH PL!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!! Jak to w ciągu tygodnia?! A mnie się wydaje, a nawet jestem pewna, że do Młodziezowego Championatu PL trzeba 3 wystaw. A w ciągu tygodnia nijak nie da się tego zrobić... pzdr. Witam Niby sie nie da a jednak :D W Opolu tydzien temu była klubówka ozdóbek, w niedzielę miedzynarodówka i teraz też miedzynarodówka, ze 3 wystawy są. :D No jakby tak się chcieć przyczepić to w osiem dni :P Gratuluję, psiaka widziałam i wygląda ślicznie. pozdrawiam Ewa No tak. Niby się nie da, a jednak:)) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 króliczek napisał(a):Dopiero dotarliśmy do domku.Więc możemy się pochwalić.Nobis w sharpkach zdobył CAC,CACIB,BOB oraz III m-ce na IIGR(III BOG)-moim zdaniem największej i najbardziej zróżnicowanej.Dla nas jest to ogromny sukces :D No pewnie, że jest to sukces! GRATULACJE!!! DLA "GORZKIEJ CZEKOLADY" od ciotki Aśki. Pzdr. Quote
Recommended Posts