carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Lara']czy jeszcze kogos stawki interesuja, moge pisac :D pogubilam sie co bylo juz napisane a co nie, zdaje sie zie jeszcze shih tzu nie, jaka klase chcesz carotina, bo troche tego jest? :lol: psy klasa otwarta i championów, oraz suki klasa szczeniąt, pośrednia i weterany (o ile wogule były) :wink: Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 powtarzam po raz trzeci - Golden retriever klasa posrednia :) jak chce ci sie pisac mozesz tez i otwarta itd :) Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 oki czekam z niecierpliwoscia.. i troche lezek uronie w miedzy czasie.. chociaz do odjazdu pociagu mam jeszcze 4 godzinki Quote
.ania Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 To ja prosze o pudle duże, nie jest ich dużo :D Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dziekuje.... przesylam buziaczki :) byloby zapewne ciezko.. ale jestem ciekawa jak wyjdzie ranking jakby ktos byl tak mily to prosze jutro o wyniki jestem troche smutna, ale trzeba to jakos przebolec! Ferretto Golden Top jeszcze kiedys sie pojawi ze mna nie raz i nie dwa :) pozdrawiam Quote
carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dziękuje bardzo :D w takim razie, jeżeli to nie problem to prosiłabym jeszcze psy pośrednia i te suczki z młodzieży :wink: :modla: Quote
IraKa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 To ja poproszę o pudle mini apricot i srebrne Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 i co z stawka malamutów ?----> proproszę bez szczeniakow Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 kl. pośrednia , kl. mlodzieży i otwarta ( suczki i psy) POZDR. i thinx wielkie za stawke jesli ktoś poda . Quote
Justi0022 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Lara napisał(a):wazne info dla jadacych z W-wy przez Rawe Mazowiecka!! otoz przed sama Rawa jest zmina nawierzchni i nagle z 2 pasow robi sie jeden na dosc dlugim odcinku :( my zis stalismy w korku i potem musielismy po lodzi gnac "po warszawsku" aby zdarzyc na 10.00. Fakt ze dzis ranomase ludzi jechalo na wielka majowke wiec katowicka byla dosc zatloczona.... Tak czy siak, wezcie ze 20 minut zapasu :-? Lara o której wyjechaliście z W-wy? Quote
kingula Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Wiec my sie troszke pochwalimy :P JERRY Jarpen- CWC, NPwR, CACIB JACKIE Jarpen- CWC, NSwR, CACIB, BOB Ogromnie sie cieszymy szczegolnie z BOBa Lolitki, w samoyedach suczkom nie latwo jest wygrac rase :-? Dzis swietujemy :angel: Aha, BOG V wygral husky (bodajze suczka), na pozostalych lokatach chow chow oraz szpic miniaturowy :D Quote
samojed Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Gratulacje dla samków Kingula. :) A można by tak stawkę poprosić? ;) Z góry thx Quote
kingula Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Prosze bardzo: psy klasa posrednia AZZIS z Reptowskiego Lasu - CWC, r.CACIB klasa otwarta JERRY Jarpen - CWC, NPwR, CACIB sukia klasa mlodziezy AGATA z Dretovicke Loucky - Zw. Mlodz, V-ce BOG Junior V BONA z Basniowego Ogrodu - nb klasa posrednia PANDORA SURPRISE Nordstern - CWC, r.CACIB klasa otwarta JACKIE Jarpen - CWC, NSwR, CACIB, BOB klasa championow TAKE MY HEART - brak danych Quote
Justi0022 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Lara']Lara o której wyjechaliście z W-wy? o 7 z poslizgiem, ale tez ze 30 minut dobijalismy sie spod Piaseczna do trasy katowickiej.... tiry, ciezarowy... :-? Policji troche stalo tez na katowickiej wiec trzeba bylo czasem zwolnic...psince trzeba bylo dac wody, wysiusiac, no i tak zlecialo, ale przez Lodz w kilka minut przemknelismy :D Bardzo dziękuję za info :D Kierownik naszej kierownicy powiedział na " 7 z poślizgiem" w kontekście Rawy i dojechania na styk " o kurde" :wink: , więc pewnie wyjedziemy wcześniej :D Quote
Justi0022 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Lara napisał(a): ufff..... :drinking: Nikt nie mówił, że będzie lekko :wink: Quote
karenina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Gratulacje dla wszystkich !!! I taka niesmiala prosba, charciki wloskie gdyby ktos mi podal, jest tylko 5 sztuk, nie ma duzo pisania. Bede wdzieczna :) Quote
rysiczka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Gratuluje wszystkim i trzymam kciuki za jutrzejszych wystawcow. :D My wrocilismy ze skromnym zlotkiem i CWC.Zostala nam juz jedna krajoweczka do ukonczenia doroslego Championatu. :D Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dzięki wielkie za stawke AM .!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
karenina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 LARA, jestes wielka sercem! To ide polerowac mojego dzieciaka :) Quote
Chimera Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A czy ja moge prosić stawke chartów polskich? Jest ich tylko 3...plizzzz... Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 ODDAM KRÓLESTWO ZA WYNIKI Z RINGU HUSKY!!! husky gdzieś były chyba podawane .... pozdr. Quote
agacia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A wiec haszczaki niepelne: PSY: kl. mlodziezy I DUSTIN Sadeckie Pieszczochy kl.posrednia I KORAL BLACK Eskimoski Domek II DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis kl.otwarta I Arktogea BLACK DAIMOND CACIB II SHAPALI de Ciukci kl.championow I SACHEM z Watahy Ostrego Zeba II EASY RIDER Hydragium III PUSHMATAHA Fortunatus SUKI: kl.szczeniat I PURE POISON Fortunatus II MASZENKA Sniezna Rakieta kl.mlodziezy nie wiem kl.posrednia I Arktogea DOLCE VITA kl.otwarta I CASSANDRA de Ciukci II ALRAUNA Fortunatus III Arktogea CHOCOLATE CREAM IV LIBERTY Fortunatus dodatkowo wiem,ze ALIS Sabinowe Grody dostala bdb(chyba za dluga siersc) To jest to co wiem,a reszty nie zapisalam i nie pamietam teraz. Sedzia wybieral raczej husky ciezkie jak ja to mowie w typie "czolg". Ocena poszla mu dosc szybko,zwlaszcza,ze haszczakow wcale nie bylo malo,a wszystko skonczylo sie chyba kolo 13. Quote
Recommended Posts