Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='evel'] Borze :mdleje:[/QUOTE] Słucham ? :diabloti:
evel Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Pani kierowniczka fotoblożanek to by mi mogła zapodać przepisa na jakieś dobre ciacho, z zaznaczeniem, że mi ciasta nigdy nie chcą wychodzić :oops: A tak w ogóle, to właśnie się zorientowałam, że mamy wściekliznę w regionie :roll:
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Wczoraj robiłam rogale :eviltong: w weekend będę strugać nutellę domowej roboty , ino orzeszki laskowe muszę dorwać
Rinuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Vectra']Wczoraj robiłam rogale :eviltong: w weekend będę strugać nutellę domowej roboty , ino orzeszki laskowe muszę dorwać[/QUOTE] [I][B]dasz przepis?[/B][/I]
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]dasz przepis?[/B][/I][/QUOTE] [video=youtube;lFkwDqaNMx4]https://www.youtube.com/watch?v=lFkwDqaNMx4[/video]
Rinuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [I][B]jo dupa. w pracy m,am blokadę YT, w domu zapomnę i przepis przepadnie :diabloti:[/B][/I]
evel Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Kocham tego kolesia! :loveu: :loveu: :loveu: A widziałyście jego wpadki? :D
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]jo dupa. w pracy m,am blokadę YT, w domu zapomnę i przepis przepadnie :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] to i tak nie dla Ciebie :eviltong: tego się nie gotuje na parze :evil_lol:
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='evel']Kocham tego kolesia! :loveu: :loveu: :loveu: A widziałyście jego wpadki? :D[/QUOTE] koleś rządzi i serio ma świetne przepisy
Rinuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Vectra']to i tak nie dla Ciebie :eviltong: tego się nie gotuje na parze :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]wyobraź sobie, że nie jem non stop żarcia gotowanego na parze :diabloti: [/B][/I]
PaulinaBemol Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 przepraszam że się tak wtrącę ale robił ktos coś z przepisów tego gostka? zafascynował mnie
evel Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Ja robiłam parę rzeczy, moje młodsze siostry też, w każdym razie to działa :) Fajnie, że koleś ma też dystans do siebie i potrafi upublicznić coś takiego ;) [video=youtube_share;veX6sWsMbuw]http://youtu.be/veX6sWsMbuw[/video]
dorka1403 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ja pier... uwielbiam go :Dnie widziałam tego nigdy...robiłam sos słodko kwaśny z maca jego przepisu i powiem wam że nie wiele mu brakuje do oryginału
gops Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='dorka1403']ja pier... uwielbiam go :Dnie widziałam tego nigdy...robiłam sos słodko kwaśny z maca jego przepisu i powiem wam że nie wiele mu brakuje do oryginału[/QUOTE] uwielbiam ten sos! ide szukac tego filmiku , nigdy nie zanalazłam nawet podobnego w smaku .
dorka1403 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ale musisz uważać na składniki bo mi wyszedł za 3 razem..dałam trochę więcej moreli i dżem morelowy i uważaj na sos sojowy daj go mniej niż on
Victoria Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 miałam kiedys robić cheeseburgery ale mięso z biedronki było zielone :-( uwielbiam go, a w szczególności jak on na końcu coś próbuje i tak jęczy :lol:
makot'a Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Amber']A mnie on wk..... :eviltong:[/QUOTE] To tak jak mnie... :roll: Ale nie chciałam się odzywać :evil_lol: Poczynając od "stylu" mówienia, aż po głupotę niektórych tych przepisów... najbardziej rozbawił mnie filmik o tym, jak "w domu przygotować frytki z McDonalda" :diabloti: Jakoś mi się to zdanie logicznie "wykrzacza"... jak to zobaczyłam, to myślałam, że spadnę z krzesła, tak rechotałam :evil_lol: Poza tym on ma te przepisy dosyć...hmm... banalne, tak mi sie wydaje ;) Jak mi się zachce coś upichcić, to zdecydowanie wolę zajrzeć na [URL="http://kwestiasmaku.com"]www.kwestiasmaku.com[/URL] niż oglądać tego oszołoma :eviltong:
Amber Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [QUOTE]To tak jak mnie... :roll: Ale nie chciałam się odzywać :evil_lol:[/QUOTE] Mnie tak wkurza jego styl mówienia, że nie mogę się skupić na przepisach... Dałam radę obejrzeć pół filmu :diabloti: No, mega denerwujący gościu. W necie można wyrazić swoje zdanie. Zza monitora nikt ci nie da w ryj, więc jest bezpiecznie :evil_lol:
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 to se oglądajcie azjatyckicukier , ta to dopiero wyprowadza z równowagi :diabloti:
Amber Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Vectra']to se oglądajcie azjatyckicukier , ta to dopiero wyprowadza z równowagi :diabloti:[/QUOTE] Też widziałam pół filmu :grins:
Rinuś Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Amber']Mnie tak wkurza jego styl mówienia, że nie mogę się skupić na przepisach... Dałam radę obejrzeć pół filmu :diabloti: No, mega denerwujący gościu. W necie można wyrazić swoje zdanie. Zza monitora nikt ci nie da w ryj, więc jest bezpiecznie :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]no AŻ w domu obejrzę go :evil_lol:[/B][/I]
asiak_kasia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]no AŻ w domu obejrzę go :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] uważaj co robisz, bo naprawde gość jest irytujący. Brzmi hmm gejowsko w tym złym sensie:evil_lol:
Amber Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Iiiii widzę, że jest nas coraz więcej :eviltong:
dorka1403 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 głos ma beznadziejny i styl bycia macie racje pedalski...ale jego NIEKTÓRE przepisy faktycznie są super.... jak np domowa nutella i właśnie ten sos słodko kwaśny bardzo lubię przepisy ze [URL="http://www.kotlet.tv/"]strony[/URL]- są proste, smaczne i nie są jakieś wydziwiane albo jeszcze przepisy pani [URL="http://www.olgasmile.com/"]olgi[/URL] - kuchnia bardziej ekologiczna i bardzo dużo przepisów bezmięsnych jeśli ktoś jest wege -> spróbujcie zrobić mleko migdałowe :loveu:
Recommended Posts