Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a_niusia napisał(a):
kuuurde co sie zastanawiasz...:)))

To nie ja, chłop wraca dzisiaj w nocy i jutro nas czeka poważna rozmowa :diabloti: Enter jest w najpilniejszej potrzebie, bo go psy gnębią, konkretniej to Reset...

Posted

Wzięłybyście sobie po ONku. Porządny pies ,a w miejscu gdzie urodził się Lucas i skąd został odebrany pewnie pojawiają się fajne mioty:diabloti:

Posted

evel napisał(a):
To nie ja, chłop wraca dzisiaj w nocy i jutro nas czeka poważna rozmowa :diabloti: Enter jest w najpilniejszej potrzebie, bo go psy gnębią, konkretniej to Reset...

To musisz się dzisiaj postarać, żeby był szczęśliwy i najedzony, zgodzi się na wszystko, facetów łatwo zmanipulować :evil_lol:

Posted

makot'a;19425149 napisał(a):
To musisz się dzisiaj postarać, żeby był szczęśliwy i najedzony, zgodzi się na wszystko, facetów łatwo zmanipulować :evil_lol:

hahaha, skąd ja to znam:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Wzięłybyście sobie po ONku. Porządny pies ,a w miejscu gdzie urodził się Lucas i skąd został odebrany pewnie pojawiają się fajne mioty:diabloti:

Dla mnie za ciężki - z tego powodu także odpada jeszcze na razie doberman. Może w przyszłości się skuszę na jakąś lekką suczkę dob, bo sentyment do nich już mi chyba pozostanie na zawsze ;)

makot'a;19425149 napisał(a):

Myślę nad jakimś super śniadankiem :evil_lol:

Posted

evel napisał(a):
Dla mnie za ciężki - z tego powodu także odpada jeszcze na razie doberman. Może w przyszłości się skuszę na jakąś lekką suczkę dob, bo sentyment do nich już mi chyba pozostanie na zawsze ;)

Myślę nad jakimś super śniadankiem :evil_lol:

I deserkiem :diabloti:

Posted

Dla mnie za ciężki - z tego powodu także odpada jeszcze na razie doberman. Może w przyszłości się skuszę na jakąś lekką suczkę dob, bo sentyment do nich już mi chyba pozostanie na zawsze ;-)

Sportowe dobermany nie są ciężkie... są obrzydliwe, ale nie ciężkie :lol:

http://wdcontent13.working-dog.eu/Beauty-von-Alten-Adel-----orCK1MHD-UHYLXaiK0XvszVZnRTpgnRbDG4Xx_2joj4,.jpg

http://www.dobermann-review.com/puppies_ABC/AltenAdel_2005_Excalibur_Tjenna/Tjenna_vom_Castell.jpg

http://www.dv-burghausen.de/images/sld_cac-burghausen-2011-078.jpg

Dobra, nie szukam więcej bo i tak się już zniesmaczyłam :eviltong:

Posted

motyleqq napisał(a):
evel, może powinnaś odwiedzić ten bazarek :diabloti:

No, mówię przecież o deserku :evil_lol:

Swoją drogą nie sądziłam, że tu takie bazarki mamy!

Posted

Aleks89 napisał(a):
Co to za shit z ogonami i uszami? Gończe Polskie?:diabloti:

Skundlone jamniki :diabloti: Jak się na to patrzę to dopiero mi słowa na k... wstępują na usta :p

Ale trzeba pamiętać, że pies to PRZEDE WSZYSTKIM charakter, wygląd jest kompletnie nieistotny i można równie dobrze trzymać w domu psa obsmarowanego kupą, bo to przecież nic nie szkodzi :eviltong:

Posted

makot'a;19425269 napisał(a):
No, mówię przecież o deserku :evil_lol:

Swoją drogą nie sądziłam, że tu takie bazarki mamy!

ten bazarek jest raz na jakiś czas, w końcu mi się udało zdążyć przed końcem :evil_lol:

Posted

makot'a;19425190 napisał(a):
I deserkiem :diabloti:

Tia :diabloti:

motyleqq napisał(a):
evel, może powinnaś odwiedzić ten bazarek :diabloti:

Sęk ju, co potrzeba, to mam :evil_lol:

Amber napisał(a):

Fujka :evil_lol: To ja chcę pośredniego :eviltong:

Amber napisał(a):
Skundlone jamniki :diabloti: Jak się na to patrzę to dopiero mi słowa na k... wstępują na usta :p

Ale trzeba pamiętać, że pies to PRZEDE WSZYSTKIM charakter, wygląd jest kompletnie nieistotny i można równie dobrze trzymać w domu psa obsmarowanego kupą, bo to przecież nic nie szkodzi :eviltong:

Tak, oczywiście. Jednak jak człowiek kupuje pieska za niemałe pieniążki to powinien mieć możliwość chociaż, żeby go piesek nie kuł w oko za każdym spojrzeniem :evil_lol:

Posted

Jakby mi pies wyrósł na takie COŚ to nie wiem ,ale moje uwielbienie dla niego mimo np. wspaniałego charakteru spadłoby do 0:diabloti:
Pies ma być ładny ,mieć fajny charakter i tyle w temacie.
Kalekie ,szpetne biedne pieski z PwP wywołują u mnie mdłości:diabloti:

JESTEM ZŁYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Posted

dorka1403 napisał(a):
przejdz od razu do konkretow...jakies sznurki, koronki :bigcool:

Pomyślimy :razz:

Idę sobie, nie będę mieć neta do jutra, także trzymajcie kciuki mocno! ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Trzymam! :)
A co do bazarku - zawsze się kończył taki zanim znalazłam, teraz zdążyłam dzięki Wam dziewczyny. :lol:

hehe no właśnie miałam tak samo, tym razem się udało w końcu :lol:

i też trzymam kciukasy!

Posted

A mnie się takie dobki podobają :D Ale ja generalnie lubię filigranowe psy, Jupi niestety nie ma aż takiej fajnej budowy, jak np ta suczka i ubolewam nad tym :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...