Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejny dzień za nami :)
Elik robi postępy i już nawet sam do windy wsiada :) nie muszę go wnosić.
W domu spokojny i grzeczny pies,apetyt mu dopisuje,konia z kopytami by zjadł :D
na spacerkach też grzeczny,choć ze smyczy go nie puszczam. Chłopak sadzi mi się troszkę do większych od siebie psów,ale nad tym też pracujemy ;)
generalnie w stosunku do psów zachowuje się jakby z buszu wyszedł :P

Posted

Piromanko, to Pani nas znalazla, zainteresowala sie innym psem z Azyla, ktory mial juz wlasciwie domek. Podeslalam 2 inne pieski a na koncu Elika. I tak sie rozpoczyna historia :)
Ale zanim Pani podjela decyzje, robila ogloszenia chlopakowi i codziennie pytala, jak sie czuje, co u niego.
W sobote przyjechala do Azyla i wyjechala juz w towarzystwie Elika :)

Gosiu, jak wieczor minał? Jak chlopak?

Posted

Na łożeczku jak Lord Koks :)
Ja wciaz nie moge uwierzyc, ze On juz u Ciebie...jeszcze kilka dni temu radzilysmy z Gisella jak mu pomoc, ze koniecznoscia jest DT bo wkoncu zginie w schronie, w izolatce. I nagle zjawilas sie Ty...potem sobotnie przedpoludnie i wieczorne zdjecia szczesliwego Elika!
Eh, dla takich chwil warto zyc!

Posted

łóżko to tak wyjątkowo, wystarczy że koty w nim goszczą ;)
eh ja sama nie zakładałam że z nim wrócę od Was,ale widać inaczej być nie mogło :D na tę krzywą łapę mnie chłopak złapał!
jakoś słabość mam do takich bid

Posted

ja myślałam wcześnie nad łapką i moim zdaniem może Stef -mój przjaciel wet obejrzałby w czym rzecz , pogadam z nim
a dopiero co Edyta prsiła mnie żebym zajrzała na wątek -a po kilku dniach -wspaniale