Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Dziękujemy Ewa&Duffel oraz syli za wpłaty
schronisko na swój koszt przesłało Reni wszystkie leki, więc mamy zapasik na karmę. akurat starczy:)
AKurat za to schronisko to oddalabym rekę:) JA nie znam zbyt wiele schronisk- ale takiego jak to- to nie spotkałam...a juz Pani Prezes..nie chce słodzić- jak dla mnie właścicwy człowiek, na właściwym miejscu...oddanie i miłośc dl zwierząt w stopniu najwyzszym, nie wspominając o kasie, jaka zdobywal dla tych pokrzywdzonych maluśkich...
Złoty medal z brylantem dla schroniska w KOninie!!!:):):)

Posted

gonia, dzięki za reklamę;) ale to prawda co piszesz. nasza prezeska naprawdę jest w stanie zrobić bardzo wiele dla zwierząt. gdyby nie ona, to nie wiem jak by to schronisko wyglądało....

Posted

danka4u1 napisał(a):
Renatka wypoczywa, o ile nie zjadły jej meduzy...:evil_lol:
Nie zjadły:) Renia do mnie dzwonila, ale nie pogadalyśmy, bo bylam za granica:) Wiem tylko, ze jest bez neta- wiec odpoczywa "pełna geba":):)Wraca lada dzien, to bedzie miala co nadrabiać:)

Posted

Niestety Reni spalił się monitor i na razie nic nie będzie mogła nam napisać. Wróciła cała i zdrowa i całe i zdrowe są też psiaki. A dziś dotarły do mnie wieści o Pani zainteresowanej adopcją Miętuska. Pani jest z Warszawy i ma kotkę, która bardzo lubi się bawić z psami. Problem jednak w tym,że Miętus nie:((((
Rozmawiałam już z Renatą i wstępnie ze schroniskiem. Chyba zaproponujemy Pani zapoznanie Miętuska z koteczką. Jeśli Pani szuka pieska - towarzysza zabaw dla koteczki, to niestety Miętus odpada ale jeśli Pani chodzi tylko o to,żeby pies nie zrobił kotu krzywdy, to jest szansa. Schronisko będzie z nią jeszcze rozmawiać.

Posted

[quote name='martka1982'][B]Niestety Reni spalił się monitor i na razie nic nie będzie mogła nam napisać[/B]. Wróciła cała i zdrowa i całe i zdrowe są też psiaki. A dziś dotarły do mnie wieści o Pani zainteresowanej adopcją Miętuska. Pani jest z Warszawy i ma kotkę, która bardzo lubi się bawić z psami. Problem jednak w tym,że Miętus nie:((((
Rozmawiałam już z Renatą i wstępnie ze schroniskiem. Chyba zaproponujemy Pani zapoznanie Miętuska z koteczką. Jeśli Pani szuka pieska - towarzysza zabaw dla koteczki, to niestety Miętus odpada ale jeśli Pani chodzi tylko o to,żeby pies nie zrobił kotu krzywdy, to jest szansa. Schronisko będzie z nią jeszcze rozmawiać.[/QUOTE] a po co Renatce monitor :evil_lol: jej wystarczy klawiatura :diabloti:. To my mamy widzieć co ona napisze :cool3::lol::lol:

Posted

jak tylko bede wiedziala co z domkiem, to natychmiast napiszę

a teraz z innej, smutniejszej beczki

w tym miesiacu czeka nas bardzo duzo wydatkow na Miętuska:( 240 za dt jak zwykle, 40 zl na badanie krwi, plus puszki royal canin renal oraz karma sucha, bo tez sie konczy. z tego co mamy po prostu nie starczy na wszystko. bede bardzo wdzieczna za wrzesniowe wplaty nawet juz teraz.

Posted

martka1982 napisał(a):
Odszedł Morusek - kumpel Miętuska z naszego schronu, który również był u Renaty:(

A pani zainteresowana Miętuskiem milczy:(

Smutne wieści :(

Moja deklaracja za wrzesień już przesłana.

Posted

martka1982 napisał(a):
Odszedł Morusek - kumpel Miętuska z naszego schronu, który również był u Renaty:(

A pani zainteresowana Miętuskiem milczy:(

Niestety,odszedł Morusio,umarł sam,cichutko na moich rękach:-(.Miał 19 lat,był u mnie 9 miesięcy
http://www.dogomania.pl/threads/175692-Morus-przekroczył-Tęczowy-Most-(-(-(.../page36

A pani od Mietuska sie nie odezwała:shake:

Dziewczynki,poprosze o jeszcze chwilke cierpliwości...troszke sie pozbieram,bo jest mi ciężko:-( i ponadrabiam zaległości u Miętusia i innych psinek

Posted

Reniu, rozumiemy Cie bardzo dobrze. Jestesmy z Tobą i wiemy jak musi Ci być ciężko.
Ciągle powtarzam, że te nasze kochane zwierzaki za krótko żyją.
Morusek dołączył do swoich braci, a tutaj zostawił smutek i żal.

Posted

dzięki dziewczyny za wpłaty

planuję kupić Miętuskowi hill's PD Canine k/d 5 kg. na ile Renia starczy mu to mniej więcej? nie wiem ile kg karmy miałaś ostatnio i na ile starczyło

jeśli starczy pieniążków zakupię 24 puszki royal canin renal a jesli nie, to po prostu trochę mniej