mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nowe zdjęcia dodałam do allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1635566312 i dodałam ogłoszenie z nowymi zdjęciami na Tablicy.pl (czeka na akceptację) i cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Elmo-sznaucer-mix,41129 Quote
Figafiga Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 oj i ja też i to chyba od tej samej osoby mamy :-) wysłałam ankietę przedadopcyjną. Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zapraszamy panią do Łowicza...to blisko...najlepiej zobaczyć psiaka na żywo...:lol: Quote
sylwiaso Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Bardzo się cieszymy czekamy na panią w hoteliku! Quote
koszyczek_miłości Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dzieńdobry ! po wielu trudnosciach z zarejestrowaniem sie tutaj jestem i to ja jestem zainteresowana adopcją Elma i rzeczywiście Panie chyba do Was wszystkich pisałam ale to dlatego ze w różnych ogłoszeniach był inny kontakt a chciałam miec pewnośc ze moja wiadomosc dojdzie, wybieram sie do hoteliku jak dobrze pójdzie to nawet jutro a jak nie to w piątek , sprawdzałam sobie juz pociągi i niestety musiałabym dojechac do łowicza głownego i w godzinach rannych tj. w łowiczu bylabym na 8.01 , tylko później bede miala problem zeby sie z dworca dostac do hoteliku, wiec pytam czy miałybyście drogie Panie mozliwosc by mnie odebrac z dworca i dowiezc do hoteliku, jak na złosc auto mam w warsztacie i zostałam zmuszona korzystac z komunikacji miejskiej Quote
koszyczek_miłości Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 jestem wstepnie umówiona na sobote z Pania z hoteliku, pojade poznam sie z Elmusiem pójdziemy na spacerek i zobaczymy moze odrazu przypadniemy sobie do gustu :) mam taką nadzieje , przywioze transporter, żwirek dla kociaków, 2 puszki miesne i cążki do pazurów , mam nadzieje ze sie przyda to wszystko , jesli bede miala problem z dojazdem do hotelu z dworca pkp w łowiczu bardzo prosze o pomoc , w Łowiczu napewno bede w godzinach rannych chyba ze uda mi sie autem przyjechac ale szansa na to to 50 % Quote
koszyczek_miłości Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 najprawdopodobniej bede jutro w hoteliku, tylko nie bardzo rozumiem podejscia i calych tych zasad adopcji :( prosze o dokladne wyjasnienia Quote
koszyczek_miłości Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 dzwonilam przed sekunda do Pani z hoteliku i moge przyjechac jutro tak jak mówilam z dojazdem nie mam problemu tylko w jakim terminie moglaby byc dokonana ta wizyta przedadopcyjna i kto miałby ja wykonac ? czy znajdzie sie ktos chetny ? nie rozumiem troche tego wszystkiego :( myslałam ze to wszystko nie bedzie trwac tak długo ale zapowiada sie jednak inaczej , bardzo prosze o skrupulatne wyjasnienia calej sprawy Quote
koszyczek_miłości Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jestem bardzo zaskoczona i rozczarowana podejsciem Waszym drogie Panie , niby szukacie domu dla Elma a tak wszystko jakos niedokladnie. Pisze tutaj i nikt nie raczyl mi wyjasnic tych wszystkich spraw, chcialam przyjechac poznac psa jakos sceptycznie Byłyscie nastawione , o co chodzi nie rozumiem. Moge naprawde dac dom temu psiakowi .... z ta wizytą tak samo, ja rozumiem ze nie kazdy ma czas ale skoro juz jest chetna osoba do adopcji to mozna by znalezc chwile zeby podejsc czy podjechac i zobaczyc miejsce .... nie wiem co mam teraz zrobic bo naprawde chciałam zabrac tego psiaka ale jak to wszystko ma tak wygladac to sie naprawde odechciewa .... bo nie wierze zeby w Kutnie nie bylo zadnej osoby do wizyty .... jesli sie oferuje pomoc tym zwierzakom to nalezy wszystko zalatwiac do konca i dokladnie .... takie jest moje zdanie , jesli nie ma osoby do wizyt w Kutnie to ja moge nia zostac .... mam naprawde duzo czasu a i checi tez niemale bo naprawde kocham zwierzaki i trudno mi ta cala sytuacje przełknąc .... Quote
Romka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Drogi Koszyczku Miłości czy jaki Ci tam...a może agnieszko cz. ,sabinko czy jeszcze inaczej czy myślisz,że nie wiemy z kim mamy do czynienia?Jesteś osobą bez serca...i mam nadzieję,że los Ci kiedyś odpłaci... Quote
zpsem Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jeżeli macie jakiekolwiek informacje na temat tej osoby to czy możecie się z nami tym podzielić? nie chcielibyśmy popełnić jakiegoś błędu jeżeli chodzi o przyszłą "współpracę" z nią? Quote
Romka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Wszyscy,którzy mają psy do adopcji zostali już powiadomieni... Quote
jostel5 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Romka napisał(a):Drogi Koszyczku Miłości czy jaki Ci tam...a może agnieszko cz. ,sabinko czy jeszcze inaczej czy myślisz,że nie wiemy z kim mamy do czynienia?Jesteś osobą bez serca...i mam nadzieję,że los Ci kiedyś odpłaci... Amen. Moje życzenia wobec tej pani w całej rozciągłości pokrywają się z Twoimi! Quote
sylwiaso Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Czyli koszyczek miłości to tylko piękna nazwa?Nie chce myśleć co by się stało z Elmusiem! Quote
Onaa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 A ja myślałam że Elmo będzie miał dobry domek ... Quote
joanna83 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Znowu Agnieszka Cz. Ile razy można próbować tych samych sztuczek? To już dawno zrobiło się nudne. Dziewczyno ogarnij się. Polecam dobrego specjalistę od głowy, bo chyba z nią masz problem. Quote
koszyczek_miłości Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 nie bardzo rozumiem to wszystko co zostało napisane nie znam zadnej agnieszki cz. rozumiem tylko tyle ze nie chca Panie oddac psa do adopcji ... nie wiem jakie wogole panują zasady tych adopcji ale podejrzewam ze dla wybranych osób to sie wszystko załatwia... trudno ja sie z tym jakos pogodze ... moze znajde w schronisku jakiegos psiaczka dla siebie ... a Elmowi zycze powodzenia z takimi opiekunkami co odstraszaja potencjalnych wlascicieli adopcyjnych ... Quote
sylwiaso Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Elmisiu chłopaku na pierwszą!nie ma co patrzeć co było ważne co jest!!!! Quote
mamanabank Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 mamanabank napisał(a):Nowe zdjęcia dodałam do allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1635566312 i dodałam ogłoszenie z nowymi zdjęciami na Tablicy.pl (czeka na akceptację) i cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Elmo-sznaucer-mix,41129 Elmo ma tylko trzy ogłoszenia z nowymi zdjęciami, a teraz wygląda najlepiej, niebawem znowu zarośnie jak misiek. Prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Elmo. Quote
Romka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 mamanabank napisał(a):Elmo ma tylko trzy ogłoszenia z nowymi zdjęciami, a teraz wygląda najlepiej, niebawem znowu zarośnie jak misiek. Prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Elmo. No to tekst poproszę i wrzucę go na bazarek...i powiedzcie ,które zdjęcia... Quote
mamanabank Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wszystko jest w cytowanych ogłoszeniach, zdjęcia nowe, jak w cafeanimal. Quote
Romka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ELMUŚ WRZUCONY NA BAZAREK: http://www.dogomania.pl/threads/209150-Zako%C5%84czony-gt-OG%C5%81OSZENIA-45-za-5z%C5%82-oraz-AKTUALIZACJA-na-karm%C4%99/page7 Quote
Recommended Posts