Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Elmuś dostał nową obrożę od cioteczek ,obrózkę dostał także Erni... Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 chłopakowi to by się czesanko przydało :lol: bo wygląda jakby piorun pier...dyknął w rabarbar :lol: Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='malawaszka']chłopakowi to by się czesanko przydało :lol: bo wygląda jakby piorun pier...dyknął w rabarbar :lol:[/QUOTE] Malawaszko,bądż na wątku jutro,tyle mogę powiedzieć...:razz: Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ooooo coś się szykuje? czesanko ze strzyżonkiem czy może coś więcej???? będę jutro zatem :loveu: Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Już po robocie, blisko trzy godziny tarmoszenia Elmo, sierść miał w stanie tragicznym, kołtuny do samej skóry, płaty filcu. Ścięłam z niego wierzchnią warstwę, niestety po grzyweczce i bródce nie ma prawie śladu, ELmo wygląda teraz ja czarny foksterier. Pojechał już do Sylwii, będzie się teraz grzał w domu. Trochę sierści odratowane, teraz trzeba pilnować, żeby znowu nie zrobiły się kołtuny, nawet małe, bo będzie to samo... Zdjęć nie zrobiłam z przyczyn technicznych. te, które mam są całkiem poruszone, a jak już udało się Elmo ustawić, to bateria mi padła, ech. Sylwia zrobi u siebie w domu ale cudów się nie spodziewajcie ;-) Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zapomniałam dodać, że Elmo podlał mi mieszkanie równo, wszędzie, gdzie się dało, kocha dzieci, z moimi psami idealnie (bo moje psy są idealne ;-)) i trudno go było ciąć, bo cały czas lizał mnie po twarzy :-) Teraz idę sprzątać. Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 malawaszko powiedziałam mu o Tobie, o tym piorunie i rabarbarze, nie uwierzył mi ;-) Quote
malawaszka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 aaa to miałam nosa :lol: no to mam nadzieję, że coś uda się zobaczyć na zdjęciach od Sylwii Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Z tego co wiem zdjęcia są, musimy poczekać, aż Sylwia złapie oddech i wstawi. Quote
Romka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A ja wczoraj widziałam Elmo...to nie ten sam pies...nie uwierzycie...Mamanabank i Sylwia podmieniły psa... Quote
sylwiaso Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mam tragedie z inter.ale może się uda teraz oto Elmuś! Quote
Romka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ale cudnie wygląda...jeszcze chcemy zdjęcia Elmo...widziałam wczoraj,pokaż ile się da... Quote
Jolusia Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Elmuś to po prostu przystojny facet i wszystko w temacie. Quote
Romka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cudny Elmuś,cudny...i pewnie nareszcie nie ciągnie go skóra od kołtunów... Quote
Romka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Elmo musi być często czesany,to kołtunków nie będzie...Sylwuś pamiętaj o tym,mam w domu jakąś szczotkę to przywiozę Ci w sobotę... Quote
mamanabank Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://img96.imageshack.us/img96/4861/dscn1462y.jpg mówiłam, że czarny foksterier ;-) Marzy mi się, żeby na wiosnę miał więcej sierści na pysiu a mniej na tułowiu, chciałabym go prawdziwie wytrymować, tym razem kołtuny skutecznie to uniemożliwiły... Quote
Recommended Posts