Romka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Na tych pierwszych zdjęciach minka niezbyt wesoła... Quote
sylwiaso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Romciu i ten szary świat smutny jest, gdzie nasza wiosna?!Zaraz wszystkim mordki się rozweselą!:loveu: Quote
sylwiaso Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 To był jeden moment kiedy Elmuś sie zatrzymał i chwilke położył!to ja fotki cyk tylko jedno mi wyszło. Quote
sylwiaso Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Elmuśku co Ty robisz na piątej!zmykaj do domku! Quote
mamanabank Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Elmo dostał od Belli karmę josera dla aktywnych psów, bardzo dziękujemy! Quote
mamanabank Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Musimy zacząć tu czarować, zdecydowanie za długo Elmo jest bez domu. Sylwia jak tam jego szatka, nie zdredziła się? Nie możemy już więcej do tego dopuścić, bo on musi być piękny i ma spadać do domu. Quote
Romka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 mamanabank napisał(a):Musimy zacząć tu czarować, zdecydowanie za długo Elmo jest bez domu. Sylwia jak tam jego szatka, nie zdredziła się? Nie możemy już więcej do tego dopuścić, bo on musi być piękny i ma spadać do domu. Koniecznie czary,mary...koniecznie! Quote
kora78 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 nie macie tu zadnych rozliczen? nie widze w poczatkowych postach. Quote
mamanabank Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nie, nie mamy. Jedynym podarunkiem dla Elmo była karma po Belli. Elmo jest w hoteliku na koszt gminy. Gmina płaciła wcześniej schronisku, teraz utrzymuje Elmo w hoteliku. Nie zbieramy na Elmo deklaracji. Taki przywilej mają, póki co, tylko dwa psy z naszego schroniska, Elmo i Erni. Quote
Romka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='mamanabank']Nie, nie mamy. Jedynym podarunkiem dla Elmo była karma po Belli. Elmo jest w hoteliku na koszt gminy. Gmina płaciła wcześniej schronisku, teraz utrzymuje Elmo w hoteliku. Nie zbieramy na Elmo deklaracji. Taki przywilej mają, póki co, tylko dwa psy z naszego schroniska, Elmo i Erni. Popracujemy,jak przyjdzie czas nad Rufusem z Twojego podpisu...;) Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Romka napisał(a):Popracujemy,jak przyjdzie czas nad Rufusem z Twojego podpisu...;) Chwilowo zmieniłam podpis :-) Quote
coronaaj Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 kora78 napisał(a):no to super! pozazdroscic fajnej gminy :) Elmo sliczny....o takiej gminie to nie slyszalam jakis ewenement...super! Quote
sylwiaso Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Gmina super i wójt fajny!u Elmusia wszystko dobrze chodzimy na spacerki do lasu,fajny psiak z naszego Elmuśka!!!wyczesałam go mamusianabank pożyczyła mi sprzęt sam puch z niego wychodził myślę,że jeszcze trzeba czesaś bo zarasta nasz kawaler! Quote
sylwiaso Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Elmisiu wołaj wszystkie cioteczki na swój watek!! Quote
sylwiaso Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Elmisiu wołaj cioteczki na wątek!!!a narazie uciekaj na pierwszą! Quote
Recommended Posts