Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Musimy zacząć tu czarować, zdecydowanie za długo Elmo jest bez domu.
Sylwia jak tam jego szatka, nie zdredziła się? Nie możemy już więcej do tego dopuścić, bo on musi być piękny i ma spadać do domu.

Posted

mamanabank napisał(a):
Musimy zacząć tu czarować, zdecydowanie za długo Elmo jest bez domu.
Sylwia jak tam jego szatka, nie zdredziła się? Nie możemy już więcej do tego dopuścić, bo on musi być piękny i ma spadać do domu.

Koniecznie czary,mary...koniecznie!

Posted

Nie, nie mamy. Jedynym podarunkiem dla Elmo była karma po Belli. Elmo jest w hoteliku na koszt gminy. Gmina płaciła wcześniej schronisku, teraz utrzymuje Elmo w hoteliku. Nie zbieramy na Elmo deklaracji. Taki przywilej mają, póki co, tylko dwa psy z naszego schroniska, Elmo i Erni.

Posted

[quote name='mamanabank']Nie, nie mamy. Jedynym podarunkiem dla Elmo była karma po Belli. Elmo jest w hoteliku na koszt gminy. Gmina płaciła wcześniej schronisku, teraz utrzymuje Elmo w hoteliku. Nie zbieramy na Elmo deklaracji. Taki przywilej mają, póki co, tylko dwa psy z naszego schroniska, Elmo i Erni.
Popracujemy,jak przyjdzie czas nad Rufusem z Twojego podpisu...;)

• 2 weeks later...
Posted

Gmina super i wójt fajny!u Elmusia wszystko dobrze chodzimy na spacerki do lasu,fajny psiak z naszego Elmuśka!!!wyczesałam go mamusianabank pożyczyła mi sprzęt sam puch z niego wychodził myślę,że jeszcze trzeba czesaś bo zarasta nasz kawaler!