Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodziak Elmo przyłożył wczoraj w ucho Maksiowi z hoteliku...Maksio,wyszedł z kojca w czasie kiedy biegał Elmo i nasz kochany ideał nie dał sobie w kasze dmuchać...Maks pewnie był zdziwiony...bo trafiła kosa na kamień...Elmo w całości,Maks stracił0,5 cm ucha...był w lecznicy ale wszystko skończyło się dobrze...

Posted

mamanabank napisał(a):
no, ale w tytule miał owczarek niemiecki - husky mix, to i telefony w sprawie Gabi świadczą o tym, że ONki są wciąż na topie, zwłaszcza te piękne i młode...

I że ogłoszenia nie muszą być na samym początku, Gabi spadła już naprawdę daleko a mimo wszystko ciągle dostaję o nią emaile.

Posted

mamanabank napisał(a):
Wpadłam na pomysł, że może przy okazji tych maili i telefonów warto podsyłać Klarę? "Nie, Gabi jest już adoptowana, ale....." itd. Hmm? Kaju, masz jeszcze te maile?

Poszukam i odpiszę.

Posted

Witajcie ! Kontaktowałam sie dzisiaj w sprawie adopcji Elmusia. Czekam na telefon z odpowiedzią a ja jestem gotowa nawet jutro jechac do Łowicza Go zobaczyc. Jest słodki zastanawiam sie tylko jak zareagowałby na moje dzieciaczki. Szukałam sznaucera i jest słodziak :)

Posted

sabinka napisał(a):
Witajcie ! Kontaktowałam sie dzisiaj w sprawie adopcji Elmusia. Czekam na telefon z odpowiedzią a ja jestem gotowa nawet jutro jechac do Łowicza Go zobaczyc. Jest słodki zastanawiam sie tylko jak zareagowałby na moje dzieciaczki. Szukałam sznaucera i jest słodziak :)

Witaj Sabinko,widzę,ze są wszystkie moje koleżanki,więc możemy rozmawiać na wątku...napisz nam co zachwyciło Cię w Elmo i jakie warunki miałby pies w Twoim domu?