Romka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Sylwuś,w związku z przejęciem Elmo pod moją opiekę chciałabym zobaczyć umowę,jaką masz z gminą...czy będzie to możliwe?Interesują mnie jak zapisane są w umowie kwestie utrzymania psiaka... Quote
Donata Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Potwierdzam wplyw kwoty 208,08 na nasze konto z podzialu Skarpety przypadajacej na Elmo, Erniego, Kubę. Quote
Onaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A już myślałam że Elmo znalazł własny domek. Quote
sylwiaso Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Oczywiście Martynko umowa jest do wglądu!!Chciałabym napisać jeszcze kilka zdań...Jestem po rozmowie z moim mężem i pomyśleliśmy,że skoro Skarpeta została rozwiązana chcemy od 1.10.podpisać umowy imienne na psiaki z naszego hoteliku z ich opiekunami,które do tej pory takich umów nie miały, żeby były w nich zawarte również wcześniejsze ustne ustalenia dotyczące np.karmy i opieki weterynaryjnej!Nie chcemy ,aby w przyszłości były jakieś niedomówienia! Quote
Figafiga Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Donata']Potwierdzam wplyw kwoty 208,36 na nasze konto z podzialu Skarpety przypadajacej na Elmo, Erniego, Kubę. Przelałam Pani Donato 208,08 zł. Quote
Donata Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Elmo zima idzie uciekaj do swojego cieplutkiego domku. Quote
sylwiaso Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Elmuniu kolejna zima u cioci!smutno. Quote
Olivin Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Fajny pies, poznałam go niedawno, zabrałam go na spacer. Wpatrzony w ciotkę Sylwię... Quote
sylwiaso Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Elmuniu też wyczesany taki teraz Puszek-Okruszek sie zrobił! Quote
sylwiaso Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Elmuniu-i tak ciągle piszemy w górę!nic się u Ciebie nie dzieje Quote
Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nie wiem jak wy ale ja wolę jak ma dłuższą sierść...wygląda wtedy super!Może mógłby być także pudelkiem,nie tylko sznaucerem?;) Quote
Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Znalazłam jeszcze takie zdjęcia Elmo: Ciotki,ach ciotki,zachwycają się Elmo...cudny,kochany,słodki...i tak dalej i tak dalej. Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tak masz rację chyba lepiej mu z dłuższą sierścią!fotki super! Quote
Donata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Piękne zdjęcia naszego Elmo i dlatego należy użyć ich do ogłoszeń. Allegro czy inne strony? Czas temu czanuszkowi iśc do swego domu. Quote
Romka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Donata']Piękne zdjęcia naszego Elmo i dlatego należy użyć ich do ogłoszeń. Allegro czy inne strony? Czas temu czanuszkowi iśc do swego domu.[/QUOTE] Już się tym zajęłam...;) Quote
sylwiaso Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A ciocia jaka szczęsliwa ledwie ich doganiam!!! Quote
sylwiaso Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Elmuniu twój kolega Rupercik dostał szansę!A nasz Elmuniu?ręce opadają! Quote
Romka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='sylwiaso']Elmuniu twój kolega Rupercik dostał szansę!A nasz Elmuniu?ręce opadają![/QUOTE] I na niego przyjdzie czas... Quote
Olivin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dziś Elmo poznawał Łowicz. Zabrałyśmy go z Romką z hoteliku Sylwiaso na długi spacer. W samochodzie grzecznie siedział na kolankach i wyglądał przez okno. Z Nowego Rynku poszliśmy na Błonie, wałem do ul. Browarnej, Zduńską na Stary Rynek, gdzie w dobrej cukierni zjadł pyszne ciacho(tak,tak, wiem... :oops: nagroda- był grzeczny), powrót Zduńską na Nowy Rynek i już samochodem do hoteliku... Elmo to prawdziwy mieszczuch, pewnie i spokojnie spaceruje po ulicach, elegancik przeglądał się w szklanych drzwiach sklepów, zostawiał ślad w miejscach informacyjnych. Czasem ciągnie na smyczy, czasem kręci się w kółeczko, ale to jest do wypracowania - kilka spacerków i będzie ok. Spotkaliśmy na ul. Zduńskiej synka Florci- suczki, która również jest w hoteliku Sylwiaso- spotkanie bez spięć, wymiana spojrzeń i poszliśmy dalej. Pod jednym ze sklepów został wygłaskany przez panią wracającą z zakupów, było to bardzo miłe spotkanie. Elmo jest radosnym psem, do domku, do bloku...Delikatny, piękny, nieduży, sierść mięciutka w dotyku, miły i wdzięczny. W drodze powrotnej wycałował mnie, dostał również paróweczki od cioci Romeczki. Nie mogę się doczekać następnego spotkania, choć wolałabym, żeby do tego czasu trafił do swojego domu, w którym będzie szczęśliwy. Quote
Romka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Tak,tak byliśmy na spacerku,mam zdjęcia,jutro wrzucę... Quote
Recommended Posts