Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
A ja chyba mogę oficjalnie już napisać, że Amica wyraziła wolę adopcji Balbinki :)
W przyszłym tygodniu dopełnimy formalności. Chyba można się już cieszyć :-D

Jakie szczęście!:)
Jaka radość!:)
Gratuluję Amicy i Balbibce! :)

Posted

GoniaP napisał(a):
A ja chyba mogę oficjalnie już napisać, że Amica wyraziła wolę adopcji Balbinki :)
W przyszłym tygodniu dopełnimy formalności. Chyba można się już cieszyć :-D

Potwierdzam jak najbardziej :)!!!!
Bardzo mi miło, że cioteczki są za i że też się cieszą:)!!!!
Jutro mamy w planach wypad na działkę do moich rodziców i już wiem, że mały Talib zwariuje z radości, jak będzie mógł się wybiegać na dużym terenie.

Posted

Przypominam, że Amica jest I v-ce Prezesem Klubu Taliba i .... nie mogło być inaczej ...cecha charakterystyczna Taliba to podprowadzanie serc .... co i tu miało miejsce :loveu:

Isadora, chodziło właśnie o to ogłoszenie ....teraz do roboty...ciekawe co upichcisz :eviltong: :lol:

Amica :Rose: :bigok: :ylsuper:

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Przypominam, że Amica jest I v-ce Prezesem Klubu Taliba i .... nie mogło być inaczej ...cecha charakterystyczna Taliba to podprowadzanie serc .... co i tu miało miejsce :loveu:

Isadora, chodziło właśnie o to ogłoszenie ....teraz do roboty...ciekawe co upichcisz :eviltong: :lol:

Amica :Rose: :bigok: :ylsuper:

To bardzo ambitne wyzwanie, nie wiem czy podołam... ale spróbuję

.

Posted

Pinczerek miniaturowy? Ratlerek? Pochodzi z "hodowli domowej"
Malutka wygrała z parwo, później przez długi czas męczył ją kaszel (już prawie zwalczony). Waży w tej chwili jakieś 700g.
Trzeba na nią chuchać i dmuchać, bo drobniutka, delikatna i wrażliwa. Ale za to super kochana.