Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='andegawenka']Obiecałam Alusi Kapselkowej że coś w maju przeleję. Mało bo ciotka zatkana biedami nieadopcyjnymi:-([/QUOTE]
Kochana Andegawenko :calus::calus::calus:Mało nie mało, każdy grosik się liczy. Dziękuję bardzo, bardzo w imieniu Tekilki :Rose:

Posted

Dr .Garncarz to wyjatkowej klasy specjalista :)
Co z padaczka czy jest leczona i jak?
Kto zbiera pieniadze na operacje oczna dla suni?

Posted

Zapomniałam o podaniu konta :oops::oops::oops: (bo znam je prawie na pamięć, to dlatego)

Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa
KRS: 0000318908
REGON: 141669113
NIP: 952-206-26-60

nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
nr konta w standardzie IBAN :
PL 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
kod SWIFT: KRDBPLPW

Z dopiskiem wpłata na operację oczka Tekilki i nick z dogo

Będę się dowiadywać o wpłatach od Soemci albo od Gerty i w bieżących wątkach wpisywać :multi::multi::multi::loveu:

Dziekujemy za wpłaty:
Wunia 20zł :loveu:
Ellig 25 zł :loveu:
andegawenka 50 zł :loveu:
ilio_n 20 zł :loveu:

Posted

[quote name='Ellig']Dr .Garncarz to wyjatkowej klasy specjalista :)
Co z padaczka czy jest leczona i jak?
Kto zbiera pieniadze na operacje oczna dla suni?[/QUOTE]
Co z padaczką i jak jest leczona musi nam Bolsik, albo Soemcia napisać. Poczekajmy zatem jak się pojawią :loveu:
Wpłaty będę wpisywać na bieżąco w poście 80 :loveu:

Posted

[quote name='Kapsel']Kochani, pomóżmy zebrać pieniążki na operację oczka Tekilki.
Kto się zlituje nad biedulką i pomoże????[/QUOTE]
poleciało moje 20,oo ... Kapselek, więcej chwilowo nie mogę ...

Posted

Kapsel, co wiedziałam to napisałam. Było o padaczce, kilka stron wcześniej.
Za wpłaty odpowiada Germaine, na nią trzeba czekać.

Bolsik może napisać co sunia bierze, bo jest na bieżąco. ;)

Posted

Tekila teraz otrzymuje luminal 150 mg rano i 150 mg wieczorem , aspargin jedna
tabletka wieczorem i hepatil podaję , to tyle na padaczkę.
Do oczu wkrapiam rano i wieczorem po jednej kropli Difadol i Tobrosopt.
Ataki padaczki ma co dwa tygodni , a nawet rzadziej , ataki są krótki i moje boksie
nie reagują , więc nie stwarza to żadnego problemu.

Posted

Dziekuje , luminal to lek uspakajajacy i nasenny , aspargin to po prostu - potas, hepatil na oslone watroby.
Widze tu leczenie w kierunku padaczki:(niestety jest to choroba nie uleczalna.
Proponuje dobre zdiagnozowanie neurologiczne.

Posted

Poproszę o dokładne dane dotyczące kwoty i jeśli można fakture - nasza Fundacja zapłaci za operacje oczu suni. Przeciez mam Wam tyle do zawdzięczenia, że się nią opiekujecie i pomagacie. Tyle chociaz możemy dać od siebie.
Jesli da rade,. żebysmy mnogli opłacic to przelewem - podam dane do faktury na PW.

Jesli to będzie u dr Garncarza, to już operował naszą fundacyjna sunie i tak własnie regulowalismy rachunek.

Dajcie znać!

Posted

[quote name='Ellig']Juz kilka osob wplacilo pieniadze i co teraz....Tyle bidulkow czeka?[/QUOTE]
ano czeka, czeka ... moje niech zostanie w rękach sos bokserom ;)

Posted

[quote name='supergoga']Poproszę o dokładne dane dotyczące kwoty i jeśli można fakture - nasza Fundacja zapłaci za operacje oczu suni. Przeciez mam Wam tyle do zawdzięczenia, że się nią opiekujecie i pomagacie. Tyle chociaz możemy dać od siebie.
Jesli da rade,. żebysmy mnogli opłacic to przelewem - podam dane do faktury na PW.

Jesli to będzie u dr Garncarza, to już operował naszą fundacyjna sunie i tak własnie regulowalismy rachunek.

Dajcie znać![/QUOTE]
Damy, Germaine teraz w lecznicy i nie może rozmawiac, więc jak tylko ustalę - dam znac. DZIEKUJĘ!

[quote name='Ellig']Juz kilka osob wplacilo pieniadze i co teraz....Tyle bidulkow czeka?[/QUOTE]
Ellig, jesli chcesz zwrot, to poproszę Germaine.
[quote name='Wunia']ano czeka, czeka ... moje niech zostanie w rękach sos bokserom ;)[/QUOTE]
Dziękuję, wieczorem założę wątek ślepaczka Totika, którego Kapsel uratowała od uśpienia i sama opłaciła pierwszy miesiąc pobytu psa w DT.

Posted

Rozmawiałem z Germaine , w przyszłym tygodniu umówi Tekiolę na wizytę u Garncarza ,
by zdiagnozował problem i umówi się na zabieg , i wtedy będziemy wiedzieć jaki koszt.
A propo leczenia padaczki , to ja czegoś tu nie rozumiem . Byliśmy z Tekilą na badaniach , wychodzi na to że lekarze nie potrafią leczyć padaczki , podając luminal
lek na uspokojeni , a nie na zachamowanie choroby.

Posted

[quote name='Soema']Dziękuję, wieczorem założę wątek ślepaczka Totika, którego Kapsel uratowała od uśpienia i sama opłaciła pierwszy miesiąc pobytu psa w DT.[/QUOTE]
Soemka, to mój pieniążek na Totika ;)