Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bolsbokser']To chyba skorzystam. Gdzie i komu się wpłaca tę dyszkę ?[/QUOTE]

tego bazarku ogłoszeniowego już nie ma, jednak zawsze jakiś inny można znaleźć

Posted

[quote name='snuszkak']tego bazarku ogłoszeniowego już nie ma, jednak zawsze jakiś inny można znaleźć[/QUOTE]
czekam na podpowiedź. tymczasem sama spróbuję gdzieś poogłaszać. Problem mam z czasem

Posted

[quote name='snuszkak']tutaj jest taki bazarek ogłoszeniowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188902-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-zwierzaki-z-Dobrzynki[/url][/QUOTE]
dzięki, za raz zerknę tam

• 2 weeks later...
Posted

Bolsbokser napisał(a):
Niewielkie zasoby zdjęć mi pozostały, wrrr...
Tekila jest trudna do sfotografowania, bardzo trudna

Miałam dosłownie ułamek sekundy,żeby jej cyknąć fotkę. Nawet aparatu nie zdążyłam ustawić. Wrrr...
Jej nie da się posadzić i przypozować do zdjęcia. Nawet nie popatrzy się przez kilka sekund w jedną stronę,tylko co ułamek sekundy zmienia pozycję - taka ruchliwa.

Posted

[quote name='Bolsbokser']To muszę jej charakteryzację zrobić :P

pociąć, dorysować co trzeba i wyjdzie 5 yorków, ale te też już lądują w schronach...

[quote name='Bolsbokser']Andegawenka, zaczęłam twój rysunek.
I wkleiłam ostatnią fotkę przed wykończeniem jeszcze portretu Inki. Nie mam jeszcze aktualnej
http://www.dogomania.pl/threads/190986-PORTRET-twojego-psa-kota-na-pomoc-bokserom-START-do-30.09.2010?p=15380290#post15380290

wiem, czekam cierpliwe..

Tekila jest piękna i wygląda na dużą sunię.

Posted

Tekila to prawdziwy pluszak. Jest niesamowicie miła w dotyku. Nie sprawia żadnych problemów wychowawczych. Jest niesamowicie spokojna i nikomu nie wchodzi w drogę. Bezkonfliktowa.
A nadal nie ma chętnego. Nie rozumiem

Do naszego stadka dołączyły jeszcze dwa futrzaki. Rene i Pusia :p

Posted

ZAPOWIEDŹ

Ponieważ finanse na karmę i leki zawsze są potrzebne, zwłaszcza przy tak licznym stadku (obecnie 4 boksery i Pusia), wkrótce przygotuję Portret Tekili i Rene, który przekażę fundacji.
Pracę tę będzie można wylicytować na allegro, a pieniążki przeznaczone zostaną na karmę oraz leki dla Tekili i Rene.
Wkrótce podam link do aukcji

Zapraszam również do zamawiania portretów swoich pupili na www.art-pasja.pl.tl