Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natussiaa']jeszcze jedna fotka suczki, już w schronisku:shake:

amstaffka ma już nowy dom - poprzedni właściciel pozbył się jej przywiązując ją do drzewa [SIZE=2]koło schroniska:crazyeye:.... ale została wyterylizowana i adoptowana.

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochani, potrzebna pomoc w transporcie Nerona z Dąbrowy Górniczej do Bydgoszczy.
Możemy go przechwycić w Warszawie więc choćby trasy Dąbrowa Górnicza - Warszawa szukamy.

Posted

w Gdańskim schronie
kopiuję co napisała AgaCzakra:
Kolejny potworek, jest taki jaką ma minę. Nie będe go wyprowadzać - jeden spacer z nim i basta jak dla mnie.

Pies przywieziony do schroniska przez koleżankę mojej koleżanki. Znalazła go w Święta. Szukają mu domu

ja go jeszcze nie widziałam , bede w schronisku to coś więcej może będę mogła powiedzieć

Posted

na czarne kwiatki nie wszyscy zerkaja, pytala sie o psa rowniez na tym watku

UWAGA NA EWCIA2000 lub Ewcia20 na forum astowym
przekarzcie dalej wszystkim od bullowatych itd.
cytuje z czarnych kwiatkow:

izmir napisala:
Śląskie ( niestety mają zasięg ogólnopolski)
Narzeczeństwo- Ewelina M. i Piotr G., dziewczyna aktywna na forum ( na dogo i ast-pitbull), sprawiają wrazenie bardzo odpowiedzialnych, niestety prawda jest zupełnie inna. Szukają amstaffa lub pitbulla ( ale niedługo mogą zmienić upodobania). Nie mają żadnego doświadczenia ze zwierzętami i nie chcą mieć!!! Szukają zabawki (ma nie szczekać , nie brudzić, słuchać się i kochać ich agresywną sukę). Dziewczyna zazwyczaj pyta czy psiak, którego wytypowała zgadza sie z innymi i chce konkretnej odpowiedzi. Na poczatku sprawiali wrażenie bardzo zaangażowanych- przyjechali po psa, kupili mu smycz i szelki, niestety pies znudził się/ nie spełnił oczekiwań i już 9 godzin później chcieli go oddać.(żeby psa odebrać trzeba było niemal całą Polskę przejechać). Ludzie w 100% nieodpowiedzialni
Wiecej info na PW
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=146

masienka napisala:
Nick na dogo to Ewcia2000 a na forum astowym Ewcia20. Dabrowa Gornicza lub Czeladz

jusstyna85 napisala:
Pare dni temu odezwała sie do mnie włąśnie jakaś Ewa i była bardzo zainteresowana Amstaffem-na wszystko sie zgadzała tylko nie na kastracje.Na koniec powiedziała, że takich psów może mieć ile cgce i je dowolnie wymieniać,bo ludzi łatwo można wziąć na litość.Może to ta sama

Posted

Mały jest w jednym ze schronisk w wielkopolsce,bezkonfliktowy do zwierząt całuśny do ludzi jak każde psie dziecko.Wszelki kontakt na pw lub maila.

Warunkiem adopcji jest kastracja :!:

oto bohater

Z forum amstaf-pit bull

Posted

doddy napisał(a):
W Bydgoszczy jest suczka do uspienia :placz:
Paulina wyblagala tydzien dluzej...

Ma chora skore. Kto ma madry pomysl co z nia zrobic?

wyciagac nic innego nie przychodzi mi do głowy:roll: