Poker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale sie małej udało!!Czy ten domek nie jest przypadkiem na ul.Lekcyjnej ? Quote
Inka Betinka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bardzo ja kochamy,jest super,niesamowita,miziasta,tylko na raczki chce lub kolanka;-),dzis spala z nami po srodku na plecach CHRAPIAC!!i w takiej pozycji sie obudzila,niesamowicie szybkie postepy,wszedzie za mna chodzi,nie chce strecic mnie z oczu,jezdzi autem bez problemow,uwielbia kaukaza Kazika z wzajemnoscia,on ma wielkie serce i jest opiekunczy,cieszy go obecnosc malej suczki,O.N ki tez ok;-),razem chodza po ogrodzie,to niesamowite,koty tez ok;-)dzis szalala po domu,to byl szalenczy sprint,ona pedzi jak jakis perszing;-))z pokoju do pokoju,,teraz spi przy mnie,jest niesamowita,miziasta.kochana,ma wielki apetyt,choc jeszcze ostrozna,ale odwazna,Kochamy ja bardzo,jest jedyna w swoim rodzaju,jest szczesliwa,to widze,mimo ze tak krotko u nas jest,pokazuje nam cala soba ze nas juz tez kocha,jest cudowna,bezproblemowa,pozdrawiam Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 pięknie! piękne zakończenie historii Bett Inki :) wspaniały dom znalazła ;) Quote
laikinia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zyczymy wiele szczescia!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='xmartix']pięknie! piękne zakończenie historii Bett Inki :) wspaniały dom znalazła ;)[/QUOTE ależ się cieszę!!!!:multi::multi::multi: a u kikou długo miejsce"puste" ;) nie będzie, kolejnych bied nie brakuje! Quote
demi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Poker napisał(a):ale sie małej udało!!Czy ten domek nie jest przypadkiem na ul.Lekcyjnej ? domek jest w mokronosie dolnym:D właśnie musze wychodzic, ale jak wróce wrzuce kilka zdjęć nowych- CUD mIÓD MALINA :D Quote
demi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wariatka:D z Kazikiem i Pańcią:D to zdjęcie jest piękne:D Tylko czemu Pańcia na nas nie patrzy;> Quote
Inka Betinka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 bo pancia nie byla uczesana;-)),,a u Inki Betinki super,moze miec powinna chrumka czy jakos tak;-))bo w nocy chrapie.chrumka,mlaszcze;-)),wogole nieszczekliwa suczka;-)) Quote
demi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Inka Betinka']bo pancia nie byla uczesana;-)),,a u Inki Betinki super,moze miec powinna chrumka czy jakos tak;-))bo w nocy chrapie.chrumka,mlaszcze;-)),wogole nieszczekliwa suczka;-)) bo z takim uzębienie ciężko jest jej szczekać:evil_lol: i mam jeszcze zdjecia :cool3: Z dziewczynkami:cool3: ta to jak zapozuje do zdjecia to sikać można :evil_lol: Quote
Poker Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 fantastyczna, uśmiałam się po pachy z jej uśmiechu :evil_lol: Quote
Inka Betinka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ona lubi pozowac do zdjec,miss obiektywu;-))) Quote
demi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Inka Betinka napisał(a):Ona lubi pozowac do zdjec,miss obiektywu;-))) Miss niewątpliwie:evil_lol: Quote
kikou Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ale Betty szczeka jak najbardziej, na pewno jeszcze sie odezwie, szczeka bardzo wysokim głosikiem... moja mała piękność.... Quote
monika083 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ale sie malej udalo..z takie piekla do TAKIEGO domku trafila..Suuuuper!! Quote
zuziaM Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='papryka']Zuziu widzialam ze wchodzilas na watek Felci naszej:) i naprawde polecam wskazowki szkoleniowca p.Oli Zawadzkiej (nam pomogla:)))))[/QUOTE] Czy ja bym mogla poprosic o jakis kontakt do tej pani Oli ??? Musze jednak kogos poprosic o pomoc z Julcia. Quote
Recommended Posts