Jump to content
Dogomania

...przerażone biedactwo, Bettinka z DOBROCINA ma super domek :O))))

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ja kochamy,jest super,niesamowita,miziasta,tylko na raczki chce lub kolanka;-),dzis spala z nami po srodku na plecach CHRAPIAC!!i w takiej pozycji sie obudzila,niesamowicie szybkie postepy,wszedzie za mna chodzi,nie chce strecic mnie z oczu,jezdzi autem bez problemow,uwielbia kaukaza Kazika z wzajemnoscia,on ma wielkie serce i jest opiekunczy,cieszy go obecnosc malej suczki,O.N ki tez ok;-),razem chodza po ogrodzie,to niesamowite,koty tez ok;-)dzis szalala po domu,to byl szalenczy sprint,ona pedzi jak jakis perszing;-))z pokoju do pokoju,,teraz spi przy mnie,jest niesamowita,miziasta.kochana,ma wielki apetyt,choc jeszcze ostrozna,ale odwazna,Kochamy ja bardzo,jest jedyna w swoim rodzaju,jest szczesliwa,to widze,mimo ze tak krotko u nas jest,pokazuje nam cala soba ze nas juz tez kocha,jest cudowna,bezproblemowa,pozdrawiam

Posted

[quote name='xmartix']pięknie! piękne zakończenie historii Bett Inki :) wspaniały dom znalazła ;)[/QUOTE

ależ się cieszę!!!!:multi::multi::multi:
a u kikou długo miejsce"puste" ;) nie będzie, kolejnych bied nie brakuje!

Posted

Poker napisał(a):
ale sie małej udało!!Czy ten domek nie jest przypadkiem na ul.Lekcyjnej ?

domek jest w mokronosie dolnym:D

właśnie musze wychodzic, ale jak wróce wrzuce kilka zdjęć nowych- CUD mIÓD MALINA :D

Posted

[quote name='Inka Betinka']bo pancia nie byla uczesana;-)),,a u Inki Betinki super,moze miec powinna chrumka czy jakos tak;-))bo w nocy chrapie.chrumka,mlaszcze;-)),wogole nieszczekliwa suczka;-))

bo z takim uzębienie ciężko jest jej szczekać:evil_lol:

i mam jeszcze zdjecia :cool3:

Z dziewczynkami:cool3:

ta to jak zapozuje do zdjecia to sikać można :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='papryka']Zuziu widzialam ze wchodzilas na watek Felci naszej:)

i naprawde polecam wskazowki szkoleniowca p.Oli Zawadzkiej (nam pomogla:)))))[/QUOTE]

Czy ja bym mogla poprosic o jakis kontakt do tej pani Oli ???
Musze jednak kogos poprosic o pomoc z Julcia.