Jump to content
Dogomania

...przerażone biedactwo, Bettinka z DOBROCINA ma super domek :O))))

Recommended Posts

Posted

Gosia, nie ma problemu- zrobimy dla Czarka i Gai tez ogloszenia (tak dla info. jak by co- pisze sie Gai , nigdy Gaji , bo tak nazywa sie moja siostrzenica i moja siostra juz mi czerwonym mazakiem kartke z zyczeniami poprawila ;-) :) Czy sa juz jakies teksty, to mozna od razu zamawiac ogloszenia, a jesli nie, to trzeba najpierw teksty :) Wstawiam tez psiuchy na nk - mam nowa znajoma, co ma 2 tys. znajomych i sprobuje ja namowic na wspolprace... moze sie uda :)

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia, to Bettinke zatrzymywac? Bo jak nie pewne, to niech pojdzie i moze by Kasia miala namiary na podobna mala i slodka , na wszelki wypadek, jak by wiecej chetnych bylo... :)

Posted

hehe no Kikou mlodziutkie to raczej nie będzie miała - ale tak większość ludzi jak dzwoni o jednego psa, to już o innym raczej nie chcą słyszeć - nie wiedzieć nawet czemu tak jest, o DS ja o wiem od Marty, a ona od demi - ok 6 kwietnia jest wizyta u Pani zainteresowanej - więc nie wiem , jeśli nie wypali to najwyżej po 12 kwietnia sama siądę do ogłoszeń
A myślę, ze tekst Betinki można trochę przerobić i można go wykorzystać dla Niwy dzikawej ze schroniska , bo ona juz od 2008 siedzi i nic :(
tu Niwa
http://www.dogomania.pl/threads/139042-Niwa-dzikie-serce-do-wziAE-cia-WrocA-aw

Posted

tak, Pani w sprawie adopcji Betti dzwoniła i chyba Becia bedzie miala nowy domek po świetach....

a sunia uczyniła postępy po prostu niesamowite, jedst niezwykle oddana, reaguje po prostu nawet na gesty dłonią, bezwzględnie rzuca zabawe i biegnie jak tylko raz zawoła sie jej imię.... coś wspaniałego, tak bardzo była wylękniona a teraz niemal żaden inny psiak nie może sie do niej równać, do jej inteligencji... już i gości przyjmuje bez strachu ale nie słucha innych ludzi tylko mnie i kiedy wyjde gdzieś i ktoś inny próbuje iść z nią na spacer to odmawia, nie wychodzi po prostu i czeka aż wróce...

taką miałam z nią przeprawe ale teraz bedzie mi piekielnie ciężko sie rozstać...

Posted

Kasia, chyba cie serce peknie, jak ja bedziesz zegnac, bo Bettince z pewnoscia... tego sie troche obawialam, jak z toba o niej rozmawialam :) Dla niej jestes aniolem ;-) Trzymajmy kciuki, aby zdolala nowa pania tak samo mocno pokochac :)

Posted

Bettince bedzie troche ciężko na pewno pierwszych kilka dni, bo rzeczywiście strasznie sie przywiązała i na krok mnie nie odstępuje, dzisiaj np nawet wdrapala sie na oparcie kanapy i lizala mnie po uchu... bardzo oddana mała...chociaż ma swoje za uszami... bo z tej wielkiej miłości do mnie niestety dziabneła troche już prawie każdego dziadziunia... co ktoryś nieopacznie do mnie podejdzie to Betti, jeśli w pore nie zauważe, podszczypuje żeby czasem nie stracić pozycji blisko mnie... wiec w sumie dobrze że u nowej Pani bedzie praktycznie miała ją dla siebie, bo Pani ma dwa owczarki ale te mieszkają w kojcu, a Betti ma towarzyszyć w domu...
Pani już sie nie może doczekać, dzwonila do mnie nawet wczoraj i jest przygotowana ze niunia może na początku troszke sie stresować... wiec chyba bedzie dobrze....

Posted

jutro wieczorem jade na wizyte przedadopcyjną, bo Pani w środe chce już jechać po Bettinkę, także nie ma jak, ale ona musi mieć już dom :)

Posted

Oto zdjecia z nowego domku:

toż to brzydal jeden :loveu:

Właściciele wspaniali!!!:loveu: Na prawde małej bardzo sie udało!!!:loveu:
Bettinka ma teraz na imię INKA:cool3:

Najpierw wiadomo strach itd. A po chwili w nowym domu mała dała by sie spalić za nowych właścicieli!
Ma jeszcze towarzyszy 5 kociamberków i 3 pieski (2onki i kaukaza Kazika, którego sobie juz upodobała)
Wszyscy dogadują sie idealnie ;)

Mała oczywiście śpi w łóżku, bo te duże niechętnie w domu siedzą, teraz wszyscy szczęśliwi! Właściciele, którzy chcieli mieć w domu przytulankę i przede wszystkim INKA BETTINKA :loveu:

Posted

laikinia napisał(a):
Ale przynajmniej wiemy, ze Inka ma teraz fajne dywany i narzuty na lozko :D
Super Bettinka :)

hehe, masakra normalnie:P jak je zmniejszyć?

No, Kikou sie jakoś udaje :D