laikinia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Gosia, nie ma problemu- zrobimy dla Czarka i Gai tez ogloszenia (tak dla info. jak by co- pisze sie Gai , nigdy Gaji , bo tak nazywa sie moja siostrzenica i moja siostra juz mi czerwonym mazakiem kartke z zyczeniami poprawila ;-) :) Czy sa juz jakies teksty, to mozna od razu zamawiac ogloszenia, a jesli nie, to trzeba najpierw teksty :) Wstawiam tez psiuchy na nk - mam nowa znajoma, co ma 2 tys. znajomych i sprobuje ja namowic na wspolprace... moze sie uda :) Quote
laikinia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Gosia, to Bettinke zatrzymywac? Bo jak nie pewne, to niech pojdzie i moze by Kasia miala namiary na podobna mala i slodka , na wszelki wypadek, jak by wiecej chetnych bylo... :) Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 hehe no Kikou mlodziutkie to raczej nie będzie miała - ale tak większość ludzi jak dzwoni o jednego psa, to już o innym raczej nie chcą słyszeć - nie wiedzieć nawet czemu tak jest, o DS ja o wiem od Marty, a ona od demi - ok 6 kwietnia jest wizyta u Pani zainteresowanej - więc nie wiem , jeśli nie wypali to najwyżej po 12 kwietnia sama siądę do ogłoszeń A myślę, ze tekst Betinki można trochę przerobić i można go wykorzystać dla Niwy dzikawej ze schroniska , bo ona juz od 2008 siedzi i nic :( tu Niwa http://www.dogomania.pl/threads/139042-Niwa-dzikie-serce-do-wziAE-cia-WrocA-aw Quote
laikinia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 wyslalam zapytanie do Pauliny, tylko nie mam zdjec- same krzyzyki :) Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 u Niwy - kurcze trzeba popatrzeć chyba yuki gdzieś miala jej fotki i ona wgrywala Quote
kikou Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 tak, Pani w sprawie adopcji Betti dzwoniła i chyba Becia bedzie miala nowy domek po świetach.... a sunia uczyniła postępy po prostu niesamowite, jedst niezwykle oddana, reaguje po prostu nawet na gesty dłonią, bezwzględnie rzuca zabawe i biegnie jak tylko raz zawoła sie jej imię.... coś wspaniałego, tak bardzo była wylękniona a teraz niemal żaden inny psiak nie może sie do niej równać, do jej inteligencji... już i gości przyjmuje bez strachu ale nie słucha innych ludzi tylko mnie i kiedy wyjde gdzieś i ktoś inny próbuje iść z nią na spacer to odmawia, nie wychodzi po prostu i czeka aż wróce... taką miałam z nią przeprawe ale teraz bedzie mi piekielnie ciężko sie rozstać... Quote
laikinia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kasia, chyba cie serce peknie, jak ja bedziesz zegnac, bo Bettince z pewnoscia... tego sie troche obawialam, jak z toba o niej rozmawialam :) Dla niej jestes aniolem ;-) Trzymajmy kciuki, aby zdolala nowa pania tak samo mocno pokochac :) Quote
laikinia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Bettinka co tam u ciebie- pani jest pewnie Joykiem przejeta, ale ty sloneczko tez znajdziesz sliczny domek :) Quote
amensalizm Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kikou- teraz jak Joy i Bettinka pojada to będziesz miała pusto w domu ;) Quote
demi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 po świetach ide na wizyte przed adopcyjną! Myśle, ze bedzie super, i mała tam pojedzie:D bede dawać znać:D Quote
kikou Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Bettince bedzie troche ciężko na pewno pierwszych kilka dni, bo rzeczywiście strasznie sie przywiązała i na krok mnie nie odstępuje, dzisiaj np nawet wdrapala sie na oparcie kanapy i lizala mnie po uchu... bardzo oddana mała...chociaż ma swoje za uszami... bo z tej wielkiej miłości do mnie niestety dziabneła troche już prawie każdego dziadziunia... co ktoryś nieopacznie do mnie podejdzie to Betti, jeśli w pore nie zauważe, podszczypuje żeby czasem nie stracić pozycji blisko mnie... wiec w sumie dobrze że u nowej Pani bedzie praktycznie miała ją dla siebie, bo Pani ma dwa owczarki ale te mieszkają w kojcu, a Betti ma towarzyszyć w domu... Pani już sie nie może doczekać, dzwonila do mnie nawet wczoraj i jest przygotowana ze niunia może na początku troszke sie stresować... wiec chyba bedzie dobrze.... Quote
Poker Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 musi być dobrze, nie będzie miała o kogo być zazdrosna Quote
demi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jutro wieczorem jade na wizyte przedadopcyjną, bo Pani w środe chce już jechać po Bettinkę, także nie ma jak, ale ona musi mieć już dom :) Quote
laikinia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ojej, jak sie uda, to u kikou bedzie pustostan :D super :) mozna bedzie jakas bidulke podrzucic ;-) Quote
demi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oto zdjecia z nowego domku: toż to brzydal jeden :loveu: Właściciele wspaniali!!!:loveu: Na prawde małej bardzo sie udało!!!:loveu: Bettinka ma teraz na imię INKA:cool3: Najpierw wiadomo strach itd. A po chwili w nowym domu mała dała by sie spalić za nowych właścicieli! Ma jeszcze towarzyszy 5 kociamberków i 3 pieski (2onki i kaukaza Kazika, którego sobie juz upodobała) Wszyscy dogadują sie idealnie ;) Mała oczywiście śpi w łóżku, bo te duże niechętnie w domu siedzą, teraz wszyscy szczęśliwi! Właściciele, którzy chcieli mieć w domu przytulankę i przede wszystkim INKA BETTINKA :loveu: Quote
laikinia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ale przynajmniej wiemy, ze Inka ma teraz fajne dywany i narzuty na lozko :D Super Bettinka :) Quote
laikinia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kikou, to teraz chyba zabierasz kolejnego psiuche do siebie :) Od Ciebie, to ida pieski do domkow, jak swieze buleczki ;-) Quote
demi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 laikinia napisał(a):Ale przynajmniej wiemy, ze Inka ma teraz fajne dywany i narzuty na lozko :D Super Bettinka :) hehe, masakra normalnie:P jak je zmniejszyć? No, Kikou sie jakoś udaje :D Quote
laikinia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mi kiedys kazano ladowac przez http://www.tinypic.com/ i wybrac pozniej link z wielkoscia na fora i tak sie teraz tego trzymam :) Quote
GoskaGoska Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 super ze sunia szczęśliwa i w sumie niedługo czekała na domek :) Quote
amensalizm Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Super ;) Bettinka jest najładniejszym brzydkim pieskiem jakiego znam ;) Quote
Recommended Posts