Jump to content
Dogomania

Tosia za tęczowym mostem ,wrodzona wada serca .Tosiu śpij spokojnie [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

Tosia połknęła dziś myszę:( w całości. Bartek wracał z nią ze spaceru, nie zdążył jej wyjąć.
cholera, mam nadzieję, że nic jej nie będzie. nasza Rudzia staruszka na jesieni u nas w domu zwymiotowała mychę w całości...
Dakocia poluje i zostawia swoje trofea koło wejścia do domu.

i chyba Tosia ma chrapkę na swoje nowe posłanko, ciągle je przesuwa i przewraca do góry nogami

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ronja, nic takiego się nie stało. Zdarza się. Mam nadzieję, że Tośka mysz zwymiotuje i nic takiego nie będzie. No a jak posłanko zacznie ją za bardzo interesować to chyba trzeba będzie je zabrać. Wstydź się Tosia, tak się z prezentami nie robi!! :angryy:

Posted

Ellig napisał(a):
Ewa nie lubisz myszy?:)

Panicznie się ich boję:-)
Kiedyś w firmie w moim pokoju nagle jakaś przebiegła przez środek. Wpadłam na biurko, a moi ludzie starali się ja znaleźć. W pewnym momencie słyszę, że moja pracownica woła "O jest! jest! Tutaj!" Słyszę że ktoś jednocześnie wrzeszczy ile sił w płucach i nagle dociera do mnie, że to ja:-) Siedziałam na biurku i darłam pyszczydło na całą firmę... Wstyd był straszny, a to maleństwo uciekło przez otwarte drzwi i ślad po niej zaginął...

Posted

Mnie niestraszne myszy. Najbardziej boję się pająków (właściwie to nawet nie boję, a brzydzę) i wszelkiego robactwa. Tosia, ja cię proszę! Nie wcinaj żadnych pająków!! Ani małych, ani średnich, ani dużych! :)

Posted

Tosia łapie, że jak skacze nie dostaje ciasteczka, że dostaje je jak usiądzie:)

w lesie spotkałyśmy panią z kijkami do chodzenia, Tosia się wystraszyła, robiła uniki, wyrywała się jak szalona. może ktoś ją straszył albo bił?

Posted

ronja napisał(a):
Tosia zwana też Antochą;)
[video=youtube;vId2K7C9z68]http://www.youtube.com/watch?v=vId2K7C9z68[/video]

Toska a gdzie ty kulfon wsadzałś że masz taki wylniały?

Posted

cioteczki w dalszym ciągu prosimy o grosik dla tosinki .Jaka widać pobyt w dt bardzo jej służy i dziewczynka dochodzi do formy ale pewnie to jeszcze troche potrwa a w koszyku tosinki nie zawiele grosza.Także bardzo bardzo prosimy w imieniu tego uroczego pychola o wsparcie grosikowe.:loveu: