zuziaM Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A panstwo tez obiecali nas odwiedzac przy kazdej okazji, kiedy beda w poblizu. I chetni sa na odwiedzanie naszej kochanej pani Ani - fryzjerki Lupiego. Bylabym szczesliwa, gdyby wszystkie psiaki byly tak kochaniutkie jak Lupi. Opieka nad takim skarbkiem to prawdziwa przyjemnosc. Quote
malawaszka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 superrrrrrr :laola: duzo szczęścia Lupiaczku!!!!! Quote
leni356 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 magda z. napisał(a):super wieści, ale się udało. Ze ściągnięciem ogłoszeń poczekam ze 2 dni jeszcze - jak ktoś się odezwie z okolicy to może Tibbi pojedzie. Lupi dziękuje bardzo, bardzo za ogłoszenia :loveu: Quote
magda z. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 leni356 napisał(a):Lupi dziękuje bardzo, bardzo za ogłoszenia :loveu: nie ma sprawy, przecież on dłuzyniak, a niestety nie mamy jak inaczej pomóc.... Oby Tibbi też długo nie czekał. Quote
magda z. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 leni356 napisał(a):Lupi dziękuje bardzo, bardzo za ogłoszenia :loveu: nie ma sprawy, przecież on dłuzyniak, a niestety nie mamy jak inaczej pomóc.... Oby Tibbi też długo nie czekał. Quote
leni356 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 magda z. napisał(a):nie ma sprawy, przecież on dłuzyniak, a niestety nie mamy jak inaczej pomóc.... Oby Tibbi też długo nie czekał. trzeba jeszcze dorobić ogłoszeń Tibbiemu na Wrocław i dolnośląskie. A ta sunia kudłata nadal jest w schronie? ona była chyba na kwarantannie Quote
magda z. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 to już kasia powinna wiedzieć - najlepiej na wątku dłuzyńskim ja zapytać o to - była wczoraj. My na razie mamy odlot z pechowymi cc, bo one jak bumerangi do nas wracają, wyczerpały juz wszelki limit pecha i nieszczęśćia;/ Quote
Poker Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ale cudownie :multi::multi: Ja też jeszcze poczekam ze skasowaniem jego banerka. Oby na jego ogłoszenie inny kudłaczek się załapał. Quote
zuziaM Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja sie tez bardzo ciesze. I super, ze jest naprawde blisko. Przy okazji pewnie i ja chetnie wpadne do Lupiego na kawe. Pani Ania fryzjerka bardzo polubila Lupusia i bardzo chciala go sama wziac, ale ma juz 4 psiaki i .... troche bala sie meza. Dzisiaj do niej zadzwonie z dobra nowina. Ale pisalam juz wczesniej, ze kupila specjalnie dla przyszlych dluzynskich ( i innych schroniskolwych ) kudlaczkow noz do maszynki do strzyzenia. W ten sposob chcialaby tez pomagac tym biednym psiakom. I widac, ze naprawde to przynosi skutek. Ladny wyglad psiaka szybciej zadziala na potencjalne domki niz taka biedna sierotka ..... Chociaz to raczej smutne spostrzezenie..... Chociaz panstwo mowili, ze Lupi spodobal im sie nawet taki zarosniety..... a ogladali ponoc mnostwo psiakow w internecie ..... Quote
Onaa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dobrze że Lupcio znalazł kochających ludzi i domek :). A w schronie był takim smutnym zabiedzonym mokrym kudłaczkiem. Quote
zuziaM Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Oj, obraz nedzy i rozpaczy byl z Lupcia ...... To takie wystraszone malenstwo bylo, ze az sie serce kroilo .... Kochana leni ... wypatrzyla i pomogla. Dzielki temu Lupi teraz sie na kanapkach wyleguje... ... z nowym mlodym panem .... czy nie wyglad przeslicznie na kanapie ????? Quote
magda z. Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 fajny psiurek:) szybko mu się udało i oby częściej takie adopcje:) Quote
leni356 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Nasz kochany Lupiś pies kanapowy :loveu: Już w ogóle nie wygląda jak ta bida zmoknięta ze schroniska, wygląda jak pies z reklamy.. Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 haha ale on fajny! jaki zdziwiony co właściwie na tej kanapie się robi :lol: Quote
leni356 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Rozmawiałam z panem Lupka, jest bardzo grzeczny w domu, załatwia się tylko na zewnątrz, chce się bawić cały czas. Z drugim pieskiem dobrze, tylko tamten jeszcze trochę na Lupka powarkuje, bo on młodziak i chce się bawić, a tamten starszy i poważny, ale się przyzwyczają. Poza tym jest strasznie kochanym psiaczkiem. Ma swoje posłanko, którego pilnuje i nikogo do niego nie wpuszcza :) Quote
Onaa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='zuziaM'] . Lupiś jest przesłodki :). Quote
go-ja Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 CUDOWNIE !!!! Zuziu, pięknie o niego dbałaś, nauczyłaś różnych rzeczy i tera chłopak ma nowe życie !!! :) Hura!!! UrrraAAA! :) :) :) Quote
zuziaM Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Grazynka zrobila jakis czas temu takie cudne zdjecie Lupciowi .... no nie moglam sie oprzec, zeby go tu nie wkleic .... Quote
leni356 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Taki urok chłopaków :) Po kastracji już nie podnoszą nogi chyba :D mój po kastracji nie podnosił w ogóle i nic nie oblewał, Finniganek też chyba dawał różom spokój? Quote
Recommended Posts