Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A panstwo tez obiecali nas odwiedzac przy kazdej okazji, kiedy beda w poblizu.
I chetni sa na odwiedzanie naszej kochanej pani Ani - fryzjerki Lupiego.
Bylabym szczesliwa, gdyby wszystkie psiaki byly tak kochaniutkie jak Lupi.
Opieka nad takim skarbkiem to prawdziwa przyjemnosc.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
super wieści, ale się udało. Ze ściągnięciem ogłoszeń poczekam ze 2 dni jeszcze - jak ktoś się odezwie z okolicy to może Tibbi pojedzie.

Lupi dziękuje bardzo, bardzo za ogłoszenia :loveu:

Posted

leni356 napisał(a):

nie ma sprawy, przecież on dłuzyniak, a niestety nie mamy jak inaczej pomóc.... Oby Tibbi też długo nie czekał.

Posted

leni356 napisał(a):

nie ma sprawy, przecież on dłuzyniak, a niestety nie mamy jak inaczej pomóc.... Oby Tibbi też długo nie czekał.

Posted

magda z. napisał(a):

trzeba jeszcze dorobić ogłoszeń Tibbiemu na Wrocław i dolnośląskie. A ta sunia kudłata nadal jest w schronie? ona była chyba na kwarantannie

Posted

to już kasia powinna wiedzieć - najlepiej na wątku dłuzyńskim ja zapytać o to - była wczoraj. My na razie mamy odlot z pechowymi cc, bo one jak bumerangi do nas wracają, wyczerpały juz wszelki limit pecha i nieszczęśćia;/

Posted

ale cudownie :multi::multi:
Ja też jeszcze poczekam ze skasowaniem jego banerka. Oby na jego ogłoszenie inny kudłaczek się załapał.

Posted

Ja sie tez bardzo ciesze.
I super, ze jest naprawde blisko.
Przy okazji pewnie i ja chetnie wpadne do Lupiego na kawe.

Pani Ania fryzjerka bardzo polubila Lupusia i bardzo chciala go sama wziac, ale ma juz 4 psiaki i .... troche bala sie meza. Dzisiaj do niej zadzwonie z dobra nowina.
Ale pisalam juz wczesniej, ze kupila specjalnie dla przyszlych dluzynskich ( i innych schroniskolwych ) kudlaczkow noz do maszynki do strzyzenia.
W ten sposob chcialaby tez pomagac tym biednym psiakom.
I widac, ze naprawde to przynosi skutek. Ladny wyglad psiaka szybciej zadziala na potencjalne domki niz taka biedna sierotka ..... Chociaz to raczej smutne spostrzezenie.....
Chociaz panstwo mowili, ze Lupi spodobal im sie nawet taki zarosniety..... a ogladali ponoc mnostwo psiakow w internecie .....

Posted

Oj, obraz nedzy i rozpaczy byl z Lupcia ......
To takie wystraszone malenstwo bylo, ze az sie serce kroilo ....
Kochana leni ... wypatrzyla i pomogla.
Dzielki temu Lupi teraz sie na kanapkach wyleguje...
... z nowym mlodym panem ....

czy nie wyglad przeslicznie na kanapie ?????

Posted

Rozmawiałam z panem Lupka, jest bardzo grzeczny w domu, załatwia się tylko na zewnątrz, chce się bawić cały czas. Z drugim pieskiem dobrze, tylko tamten jeszcze trochę na Lupka powarkuje, bo on młodziak i chce się bawić, a tamten starszy i poważny, ale się przyzwyczają. Poza tym jest strasznie kochanym psiaczkiem. Ma swoje posłanko, którego pilnuje i nikogo do niego nie wpuszcza :)

Posted

Taki urok chłopaków :) Po kastracji już nie podnoszą nogi chyba :D mój po kastracji nie podnosił w ogóle i nic nie oblewał, Finniganek też chyba dawał różom spokój?