Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kazdy chlopak podnosi noge ... czy przed czy po kastracji .. niestety..... biedne krzewy i drzewka w ogrodach ....

Wczoraj wieczorem mialam telefon... bardzo mily ... od panstwa Lupinka !

Lupis jest wspanialy. Kochany, rozpieszczany. Ani razu nie zalatwil sie w domu. Kiedy chce, popiskuje albo staje kolo swojej smyczy i ja wacha .....
Na spacerki chodzi jeszcze na smyczy. Ma kilka ubranek na zimniejsze dni.
Ze swoim mlodym panem sa nierozlaczni !!!!! Lupis nawet placze w domu, kiedy Przemus idzie do szkoly.
Spi razem z nim w lozku .... przytula sie do niego i obejmuje jak dziecko. A kiedy panstwo chca Lupinka z lozka zabrac .... warczy na nich .... lobuziak.
Jest wybredny w jedzeniu ( u mnie zajadal wszystko w ciagu minutki ) . Najbardziej lubi paroweczki.
Uwielbia sie bawic zabawkami. I zachowuje sie jak szczeniaczek.
Panstwo sa zachwyceni , ze maja najmadrzejszego na swiecie piesia.
A ja jestem najszczesliwsza, ze Lupi ma taki wspanialy domek i taka kochajaca rodzine.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Nie wytrzymalam juz i zadzwonilam do Panstwa.....

Lupcio ma sie swietnie. Juz jest samodzielnym doroslym chlopakiem. wypuszcza sie czasami sam , niestety i wraca po szwedaczce za jakis czas ... na szczescie.
urosl i jest o polowe wiekszy niz byl .... mialam wiec racje, ze to jeszcze dzieciaczek byl !
Jest bardzo kochany, rozpieszczany .....

A wyglada tak pieknie !!!!!

Posted

zuziaM napisał(a):

Lupcio ma sie swietnie. Juz jest samodzielnym doroslym chlopakiem. wypuszcza sie czasami sam , niestety i wraca po szwedaczce za jakis czas ... na szczescie.

Do czasu aż któregoś czasu nie wróci..... :(

Posted

Jak to wypuszcza się sam, przecież psa nie jest trudno upilnować jeśli zamyka się furtkę. No i kastracja też powinna być, bo im pół wsi zapłodni :( Olutka, może wybrałabyś się na poadopcyjną?

Posted

Panstwo maja ogrodzenie z dosc szerokimi szczelinami. Jak byl maly, to uwiazywali albo prowadzali na smyczy zeby nie uciekal.
Teraz juz sie przyzwyczail i sam zostaje na dworze. Widac znalazl sobie wyjscie i po prostu czasem ucieka.
O kastracji byla mowa przy adopcji. Warto by znowu zaczac na ten temat mowic.