Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od ponad pół roku podnoszę sunieczkę do góry w nadzieji, że w końcu ktos z warszawiaków jej pomoże. Niestety bez żadnego efektu. :shake:

Sunia wymaga leczenie, z pewnością nastepnej zimy na tych działkach juz nie przeżyje. I czy wtedy będzie ją opłakiwało tyle osób co Ozzie'go?

Posted

Sunia nadal jest na działkach :shake: . Na razie nie chodzi głodna, bo działkowicze jeszcze przyjeżdżają, ale co potem???. Jest wypłowiała i wyłysiała, myślę, że ma nużycę. jak tak dalej pójdzie niewiele zostanie jej sierści na zimę. Łapac można ją w tygodniu po południu, ponieważ wtedy nie ma Pani która ją dokarmia..... Myślę, że można by jej było podac środek uspokajający, ale nie sedolin. Już raz ją łapano na sedolin i nic dobrego z tego nie wyszło :shake:

Posted

Teraz nie moge nic zrobic ,Mam na tymczasie chora na parvo sunie zs schroniska z Wegrowa.Latam 2 razy dziennie na kroplówki.
Poza tym jestem w pracy.
Chrupek sie nie odezwał.

Posted

A oprócz Ciebie nie ma nikogo kto mógłby jej pomóc?

:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:

CHRUPEK, gdzie jesteś?

• 2 weeks later...
Posted

APEL DO WARSZAWIAKÓW !!!

:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:

Pomóżcie gamoń złapać ta suczkę!!! Ona sama sobie nie poradzi!

Suczka kolejnej zimy na tych działkach nie przeżyje, bo jej stan zdrowia jest o wiele gorszy niż w czasie poprzedniej zimy, którą tez spędziła na tych działkach.

Posted

APEL DO WARSZAWIAKÓW !!!

:help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:

Pomóżcie gamoń złapać ta suczkę!!! Ona sama sobie nie poradzi!

Suczka kolejnej zimy na tych działkach nie przeżyje, bo jej stan zdrowia jest o wiele gorszy niż w czasie poprzedniej zimy, którą tez spędziła na tych działkach.

Posted

Gamon, nie wiem, czy ona jest szczepiona. jesli tak, lub by byla taka mozliwosc, to moge gdzies za 10 dni zaproponowac tymczas u nas. jesli by odpowiadalo, to napisz mi na priwa. Tylko, jesli by byla do leczenia, musze niestety poprosic o pomoc finansowa. Nasze maluchy z parvo mnie wykonczyly.