gamoń Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Super Paweł -mysle ze Twoja koncepcja jest bardzo dobra.:lol: Pozdrowienia i podziekowania dla małzonki.:lol: Niech w godzinach popołudniowych czeka z goraca zupa.;) ;) ;) Komóre juz notuje i przyjemnej pracy. Stary-Gamoń -Beata zobaczysz sie z młodym Gamoniem-Agą. Quote
gamoń Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elurin a to Pimpusia ,która bedziesz wiózł do weta. Quote
gamoń Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 I jeszcze jedno Dla dobra suni musimy sie bardzo sprezyc i ja złapac.;) Quote
Kasia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 gamoń napisał(a): Ona jest śliczna :loveu::loveu: Uwielbiam takie kudłacze!!!! Quote
gamoń Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Fidelek2 znowu na miejscu i cały czas Nam kibicuje .:lol: :lol: Niech zacika paluchy ze swoimi zwierzakami w sobote.!!!!!! Pozdrawiam Beata Quote
Kasia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja już teraz zaciskam co sił, a w sobotę to mi pewnie odpadną od tego zaciskania :evil_lol::evil_lol: Quote
malagos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja też niesmiało wam kibicuję... Udanej akcji! Quote
ania14p Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 My też całym stadem, ale nie mamy możliwości pomagać, więc tylko:thumbs: , tak cichutko. Quote
Elurin Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 gamoń napisał(a):Elurin a to Pimpusia ,która bedziesz wiózł do weta. Wiem, czytałem wątek i widziałem zdjęcia. Jest śliczna :loveu: Quote
Elurin Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Podnoszę Pimpusię... popołudniowy spacerek:lol: Quote
Elurin Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gamoń, które to konkretnie działki? Bo na planie to tam ze 3 kompleksy działkowe są... Czy to te graniczące ze schroniskiem? Quote
konisia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Aguś przepraszam, że się nie odezwałam w zeszły weekend,ale znów miałam problemy z Oscarkiem. Twoja mama opowiedziała mi o pogryzieniu - wsółczuję:shake: Jak będzie cosik potrzeba to wiesz gdzie mnie znaleźć. Trzymam kciuki za powodzenia całej akcji. Już teraz MUSI się udać. Quote
gamoń Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Paweł to sa działki połaczone ze schroniskiem.Maja wspólny parkan. Jak jedziesz ze strony Okecia to ul.Na Skraju po lewej stronie. Prawie przy samym biurze adopcji.Jest napis na bramie nagryzmolony przez Age -ZAMYKAJ BRAMĘ> Super banerek.Jestes zdolna bestyjka.:lol: Ja mało gramotna jestem przy współpracy z kompem. Pimpusia do góry Quote
gamoń Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Konisiu -po prostu wilczek był głodny i szybszy od Agi. Z reka juz spoko -są tylko ślady od ząbków ale na razie sie nie pienię:cool3: . Quote
Elurin Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 gamoń napisał(a): Super banerek.Jestes zdolna bestyjka. Chciałbym ;) . To robota Lupe, jeszcze z początku marca (str. 4 wątku).:lol: Ja tylko skorzystałem. Lupe, mam nadzieję, że nie masz pretensji;) ;) ;) Dzięki za szybką odpowiedź, do zobaczenia w sobotę. MUSI się udać:thumbs: Quote
gamoń Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jestem pewna,że jak do akcji włącza sie mężczyzna to Pimpusia nie odmówi takiej podwózki:lol: Quote
Elurin Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hehe, moja TZ jeszcze będzie zazdrosna;) A w ogóle to jest zakochana w Pimpusi po uszy:lol: Ino kotek w domu i mieszkanko przyciasne:-( Quote
gamoń Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pimpusia uwielbia koty -razem z nimi je z miski a jest niewiele od nich większa . Quote
Elurin Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Super :-D To może coś da się zrobić... Ale na razie nie zapeszajmy... ciiii... Quote
malagos Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Elurin....:cool3: Ja sie już po cichutku cieszę.... Kibicuję Wam od dawna i wierzę, ze teraz sie uda akcja! Quote
erka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Już tyle razy trzymałam kciuki.... ale tym razem musi sie udać. Mam nadzieję, że nic już nie stanie na przeszkodzie. Quote
gamoń Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Oleńko -moze umówimy sie na działkach na 10.00 bądź jak chcesz np.na Centralnym to pojedziemy tramwajem do Okecia razem. Quote
Aleksandra_B Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja mam własciwie bezpośredni tramwaj spod domu na Okęcie. Umówmy się o 10 na działkach, chyba będzie wygodniej. Quote
Recommended Posts